As Oy Raision Ruoko

As Oy Raision Ruoko

myynnissä

Sopivasti omaa ja yhteistä tilaa

Rakennamme osoitteeseen Alhaistentie 20 suojaisan rivitaloyhtiön. As Oy Raision Ruoko koostuu kahdesta talosta. Asunnot ovat kolmioita ja neliöitä ja niissä on mahtuisat, neliöitään suuremmilta tuntuvat tilat.

Yksitasoisissa kodeissa on moderni keittiö ja sen yhteydessä valoisa olohuone. Maisemia voi ihailla suurista ikkunoista tai katetulta puistoon päin sijoittuvalta terassilta. Ruoko on skandinaavisen selkeä, hyvin asuttava ja asumiskustannuksiltaan kohtuullinen.

As Oy Rauman Kompassi

As Oy Rauman Kompassi

myynnissä

Valitse kotisi kiintopisteeksi As Oy Rauman Kompassi, niin kotisi on porttisi merelle.

Rauman legendaarisen Kanalin rantaan osoitteeseen Hankkarintie 2 nousee 6-kerroksinen kerrostalo, johon tulee mukavia kaupunkiasuntoja.

As Oy Rauman Kompassi on vapaarahoitteinen kerrostaloyhtiö, jossa on 42 asuntoa: yksiöitä sekä saunallisia kaksioita ja kolmioita. Arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2020.

As Oy Helsingin Lusto

As Oy Helsingin Lusto

myynnissä

Pian tulossa uusia puolihitas-asuntoja Helsingin Honkasuolle

Viihtyisälle uudelle Honkasuon puutaloalueelle osoitteeseen Neitoperhosentie 3, 00410 Helsinki on suunniteltu uusia puurivitaloja. 2-kerroksiset asunnot ovat kaksioita ja kolmioita, kooltaan 54,5 m2 ja 75 m2. Asunnot ovat puolihitas-asuntoja ja ne rakennetaan Helsingin kaupungin vuokratontille.

Kaksikerroksiset rivitaloasunnot saunalla tai ilman, kaksiot 54,5 m2 ja kolmiot 75 m2. 15 autopaikkaa, joista 7 katettu. Kaikkiin huoneistoihin on esteetön pääsy kadulta ja pysäköintipaikoilta.

As Oy Raision Kaisla

As Oy Raision Kaisla

myynnissä

Merellistä elinvoimaa ja koskettavaa luontoa Rakennamme Raision Meri-Nuorikkalan alueelle Raisionlahden läheisyyteen kestäviä ja luonnonläheisiä rivitalokoteja. Kahdessa rakennuksessa on yhteensä 13 avarakatseista kotia, joiden terasseilta avautuvat näkymät etelään tai länteen. Suuret ikkunat, moderni avokeittiö ja käytännöllisesti sijoitetut asuinhuoneet saavat elämän sujumaan. Kaislassa hurmaavaa on moderni mukautuvuus, muunneltavuus sekä skandinaavinen selkeys.

As Oy Kuninkojan Aava Raisio

As Oy Kuninkojan Aava Raisio

loppuunmyyty

valmistunut

Kiinnostavin asuinpaikka Turun seudulla Rakennamme Kuninkojalle vireän kauppakeskittymän läheisyyteen tasokkaita ja tehokkaita rivitalokoteja. 4 rakennuksessa on yhteensä 16 valoisaa kotia, joissa on huoneiston mittainen lasiseinä, moderni avokeittiö ja käytännöllisesti sijoitetut asuinhuoneet. Aavassa hurmaavaa on sen konstailemattoman selkeä skandinaavinen tyyli.

As Oy Turun Auringonlilja III ja IV

As Oy Turun Auringonlilja III ja IV

loppuunmyyty

valmistunut

Rakennamme Turun Liljalaaksoon lisää suosittuja rivitalokoteja. Nyt rakennettavat 2 taloyhtiötä koostuvat 5 rakennuksesta. Yksitasoisissa kodeissa avokeittiön yhteydessä on valoisa olohuone. Oleskelutilojen lasi-ikkuna on koko seinän kokoinen ja tila jatkuu ulkona katetulle ulkoterassille.

 

As Oy Raadelman Kuninkaanlaakso

As Oy Raadelman Kuninkaanlaakso

loppuunmyyty

valmistunut

Merelliseen Kaarinan Raadelmaan valmistunut tyylikäs kahden talon rivitaloyhtiö. Yhdessä tasossa olevissa asunnoissa on toimiva huonejako, laadukas sisustus ja näyttävä lasijulkisivu.

As Oy Turun Auringonlilja I ja II

As Oy Turun Auringonlilja I ja II

loppuunmyyty

valmistunut

Suositulle Turun Liljalaakson alueelle kesällä 2018 valmistuvat yksitasoiset rivitalokodit. Kaksi yhtiötä koostuu viidestä rakennuksesta. Kaikkien asuntojen oleskelutiloissa on lattiasta kattoon ulottuva lasi-ikkuna ja ulkona viihtyisä katettu terassi.

As Oy Turun Auringonlähde

As Oy Turun Auringonlähde

loppuunmyyty

valmistunut

Turun Ruohonpäähän Lähteenkatu 9:ään valmistui syksyllä 2017 SAFA-arkkitehti Pekka Mäen suunnittelema korkeatasoinen rivitaloyhtiö. Kaikki asunnot ovat yhdessä tasossa ja päätyasuntoja.

As Oy Raadelman Kuninkaanrinne

As Oy Raadelman Kuninkaanrinne

loppuunmyyty

valmistunut

Korkeatasoinen rivitalo ainutlaatuisessa miljöössä Kaarinan Raadelmassa. Valoisat asunnot edustavat skandinaavista arkkitehtuuria ja tyyliä. Kodeissa on isoja lasipintoja ja laadukkaat sisustusmateriaalit.
Kaikki asunnot on myyty.