Rakennamme elämän parhaita päätöksiä


Yrityksemme tarina alkoi vuonna 1994 ja toimintamme alkuvuosina keskityimme rakennusalan konsultointitehtäviin. Vuonna 2013 teimme päätöksen, joka johti siihen missä olemme tällä hetkellä – päätimme keskittyä nykyaikaisten ja kohtuuhintaisten kotien rakentamiseen. Vuosien varrella keräämämme rakennusalan kokemus ja vakavarainen yrityksemme mahdollistivat uusien tavoitteiden asettamisen. Tavoitteenamme on, että kaikki Mangrove-asunnot näyttävät ja tuntuvat nykyaikaisilta myös tulevina vuosina. Rakentamamme kodit ovat ennen kaikkea koteja.

Huoletonta elämää

Tuleville asukkaille koti on elämän keskipiste – tärkein tukikohta. Kuuntelemme tulevia asukkaita jo rakentamisen aikana ja järjestämme työmaakäyntejä. Tavoitteemme on, että uusi koti alkaa tuntua omalta kodilta jo valmistumisvaiheessa. Pyrimme aina kuuntelemaan asiakasta yksilöllisesti, ja meille on tärkeää, että kodin sisustuksesta tulee asukkaan näköinen.

Olemme huomanneet, että kuluttajakäyttäytyminen on muuttunut viime vuosikymmeninä nopeasti, ja yrityksiltä odotetaan nopeaa reagointia, jos mieltä askarruttavia asioita ja ongelmia tulee eteen. Pyrimme vastaamaan tähän haasteeseen olemalla läsnä asiakkaidemme keskuudessa. Tavoitat meidät nopeasti joko digikanaviemme kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Asukkailla on myös työmaapäällikkömme yhteystiedot, joten jos asiaa valmistuvaan kotiin tulee, on helppoa sopia työmaakäynnistä.

Tekevälle sattuu, ja myös meille voi sattua inhimillisiä erehdyksiä. Kannamme vastuumme, sillä on tärkeää selvittää, mistä ongelmat johtuvat ja ratkaista ongelmat nopeasti. Oman kodin hankkiminen on elämän suuria päätöksiä ja haluamme että päätös on asiakkaallemme aina onnistunut.

Yksilöllisiä ja taloudellisia asumisratkaisuja

Rakennamme koteja, jotka vastaavat asukkaiden tarpeisiin ja toiveisiin ja ovat moderneja vielä vuosienkin jälkeen. Mangrove-asuntojen suunnittelu ja hinnoittelu perustuu aiempaan kokemukseen ja tarkkaan kustannustietämykseen, jonka vuoksi elämän suurin sijoitus on mahdollisimman varmalla pohjalla.

Vahvuutemme

  • pitkäaikainen kokemus asuntorakentamisesta
  • kokenut rakentamisorganisaatio
  • yksilölliset, toimivat ja nykyaikaiset suunnitteluratkaisut
  • vakavarainen yhtiö (AAA-luottoluokitus 2017)

Asuntotuotteemme valmistusprosessi

Näin kotisi valmistuu

332

Asuntoa suunnitteilla

220

Asuntoa rakenteilla

95

Työntekijää keskimäärin vuositasolla

25

Yrityksen ikävuotta

Galleria

Katso ja inspiroidu kodeistamme.

kuninkaanlaaksokuva
kuninkaanrinnekuva
auringonlilja