Mangrove

Esittelyssä mangrove

Nykyaikaisia koteja ekologisin arvoin

Mangrove on vuonna 1994 perustettu kotimainen vakavarainen ja kasvava asumiseen erikoistunut perheyritys. Olemme valinneet tehtäväksemme ympäristön hyvinvointia ja kestävää kehitystä tukevien kohtuuhintaisten asumisratkaisujen tuottamisen. Ekologisia arvoja vaalien rakennettu koti on hyvä asua ja elää ja haluamme tehdä sen mahdolliseksi mahdollisimman monelle.

Nykyaikainen moderni arkkitehtuuri yhdistettynä ekologiseen rakentamiseen ja asumiseen on arvostettu yhtälö, joita myös asiakkaamme arvostavat. Mangrove-kodit ovat nykyaikaisia ja pidämme huolta siitä, että suunnitteluratkaisut tulevat vastaamaan tulevaisuuden asumistarpeita.

Yrityksemme on 25 vuoden aikana kehittynyt ja laajentunut rakennusalan konsultointitehtävistä kokeneeksi rivi- ja kerrostalojen rakentajaksi. Rakennamme omistus- ja vuokrakoteja yksityishenkilöille sekä olemme kokenut KVR-rakennuttaja- ja hankeyhteistyökumppani kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille.

Turun seudun lisäksi toimimme Uudenmaan, Länsi-Suomen ja Pirkanmaan alueilla.

Meille on tärkeää toimia perheyrityksen reiluilla periaatteilla: reippaalla palveluasenteella, laatuun panostaen sekä asiakkaitamme ja työntekijöitämme arvostaen.

Toimitusjohtaja Antti Lundstedt 

Mangrove Vuokra Oy ja sen osakkuusyhtiö Länsi-Suomen Asunnot Oy ja tytäryhtiö Etelä-Suomen Kodit Oy vastaavat vuokrakotien rakennuttamisesta ja vuokraamisesta.

Avainluvut

liikevaihto
n. 20 M€ 2019

budjetoitu liikevaihto
45 M€ 2020 

omavaraisuusaste
56,5% 

työllistämme lähes
100 rakennusalan
ammattilaista

rakenteilla olevat asunnot
n. 300 kpl

Vahvuutemme

Kalenteri
yli 25 vuoden kokemus asuntorakentamisesta
Rakentaja
kokenut rakentamisorganisaatio
Laadunvalvonta
digitaalinen tuotanto- ja laadunvalvontaprosessi
Ratkaisut
yksilölliset, toimivat ja nykyaikaiset suunnitteluratkaisut
Perheyhtio
vakavarainen perheyhtiö (AAA-luottoluokitus 2017)

TARINA MANGROVEN NIMESTÄ – HIILINIELUSTA KOTIEN EKOIDOLIKSI

Mangrove-nimi valikoitui yrityksemme nimeksi jo yrityksen perustamisvaiheessa ja sillä on meille vahva merkitys − haluamme juurruttaa rakentamiseen ja asumiseen huolenpidon luonnosta ja ekologisuuden. Kotimaisista puista ja kasveista löytyy loistavia hiilinieluja, jotka toimivat maapallomme keuhkoina. Yksi maapallon tehokkaimmista hiilinielupuolustajista ovat trooppisilla alueilla kasvavat Mangrove-metsät. Ne sitovat rannikkoekosysteemissä hiilidioksidia ja suojaavat rantoja eroosiolta sekä tarjoavat suojaa monimuotoiselle elämälle. Mangrove-kodit puolestaan tarjoavat ekologiset arvot täyttävää, hyvää elämää niin tyyninä kuin myrskyisempinäkin päivinä

ARVOMME

Sydänasiana ympäristön hyvinvointi ja kestävä kehitys

Kannamme vastuuta ympäristöstä ja tavoitteenamme on olla toimialamme edelläkävijä kestävässä rakentamisessa ja asumisessa. Teemme jatkuvaa omaa kehitystyötä ja yhteistyötä alan asiantuntijoiden sekä yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa, jotta rakentamisen hiilijalanjälki ja asumisen hiilikädenjälki olisivat ympäristön kannalta parhaat mahdolliset. Tästä konkreettisena esimerkkinä Business Finlandin kanssa meneillään oleva tutkimus- ja kehityshanke.

HIILIJALANJÄLKI viestii päästövaikutuksista negatiivisesti

Se kertoo miten paljon päästöjä rakennus tuottaa koko elinkaarensa aikana, alkaen sen rakennustuotteiden valmistuksesta päättyen rakennuksen purkamiseen.

Lisäämällä hiilikädenjälkeä kasvattavia ratkaisuja voimme vähentää hiilijalanjälkeä.

HIILIKÄDENJÄLKI viestii rakennusten myönteisistä ilmastovaikutuksista

Mitattavia hyötyjä ovat esimerkiksi puurakenteisiin sitoutunut hiili, ympäröivän kasvillisuuden säilyttäminen, energiatehokkuus, materiaalivalinnat ja -määrät, rakennustuotteiden kierrätys, asumisen aikaiset kierrätysratkaisut ja asumisen aikaiset kiertotalousratkaisut.

Onnistunut ja turvallinen valinta sinulle

Oman kodin hankkiminen on elämän suurimpia päätöksiä ja siksi haluamme, että päätös on sinulle kaikin tavoin onnistunut ja turvallinen. Haluamme palvella sinua yksilöllisesti ja tavoitat meidät mieltä askarruttavissa asioissa nopeasti. Meille on tärkeää, että sinun ei tarvitse huolehtia, me autamme ja kannamme vastuumme.

Mittaamme aktiivisesti asiakaspalvelumme laatua ja hyödynnämme sitä palvelumme ja toimintojemme kehittämissä.

Laatu avainasemassa

Laatumme lähtökohta on toimialan normien ja hyvän rakentamiskäytännön noudattaminen. Käytössämme on digitaalinen tuotanto- ja laadunvalvontaprosessi, jonka avulla dokumentoimme rakentamisen eri vaiheita ja seuraamme sen toteutumista. Periaatteemme on, että tuotteemme vastaa sovittua ja sinä asiakkaana saat meiltä parasta yksilöllistä palvelua.

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.