Poismuutto vuokra-asunnosta - Mangrove

Poismuutto vuokra-asunnosta

Muuttopäivä on pääsääntöisesti sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava siivottuna ja tavaroista tyhjennettynä, irtaimistovarasto mukaan lukien, kokonaan vuokranantajan käytettäväksi. Tämä edellyttää, että vuokrasopimuksessa on ilmoitettu sopimuksen päättymispäivä.

Mangroven edustaja ottaa yhteyttä esitelläkseen asuntoa uudelle vuokralaiselle yleisavaimella. Esittelyajat ilmoitetaan etukäteen. Tilaisuudessa ei tarvitse itse olla paikalla. Arvoesineitä ei kannata jättää näkyville paikoille.

Asunnon muuttosiivous täytyy tehdä ennen poismuuttotarkastusta ja avainten luovuttamista. Mikäli muuttosiivous on jäänyt tekemättä tai siinä on puutteita ja tavaroita jätetty asuntoon tai irtaimistovarastoon, veloitetaan vuokralaiselta syntyneet kustannukset. Muuttosiivouksen ohje löytyy talon asukassivuilta.

Kaikki avaimet palautetaan vuokralaisen toimesta kyseessä olevan vuokratalon ohjeistuksen mukaisesti. Avaimia ei saa jättää asuntoon.

Poismuuttoilmoitus tehdään kyseisen vuokratalon ohjeistuksen mukaisesti.

Ennen asunnon luovutusta uudelle vuokralaiselle asunnossa tehdään muuttotarkastus. Mikäli asunto on kunnossa ja avaimet palautettu, vakuus palautetaan asukkaan irtisanomisilmoituksessa ilmoittamalle tilille.

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.