Järjestyssäännöt - Mangrove

Järjestyssäännöt

Talossa on mukava asua, kun noudatamme järjestyssääntöjä. Huolehdi oman käytöksesi lisäksi myös siitä, että vieraasi toimivat järjestyssääntöjen mukaisesti.

Huoneisto

Huoneistossa ei saa häiritä naapureita. Vältä metelöintiä erityisesti klo 22.00–07.00.

Hoida huoneistoasi huolellisesti. Ilmoita vesivuodoista ja muista havaitsemistasi vahingoista välittömästi huoltoyhtiölle ja isännöitsijälle.

Ilmoita melua aiheuttavista töistä etukäteen naapureille, ja tee ne mieluiten arkisin ennen klo 21.00.

WC- ja muihin viemäreihin ei saa laittaa jätteitä, jotka saattavat tukkia tai vaurioittaa niitä.

Pidä parveke siistinä ja luo siitä lumet talvisin. Huomioi että parvekkeella ei saa varastoida tavaroita, jotka aiheuttavat terveys- ja paloturvallisuusriskejä. Ruoan valmistaminen on parvekkeella kielletty.

Älä tuuleta huoneistoa porraskäytävään. Tupakoiminen on kielletty asunnossa, parvekkeella ja yleisissä tiloissa. Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityllä tupakointi-alueella, joka on yhtiön pihalla.

Pidä huoneiston avaimet hyvin tallessa. Avaimen hukkuessa ovilukon sarjoituskustannukset tulevat vuokralaiselle maksettavaksi. Mahdollisista ovenavauskustannuksista virkavallalle vastaa myös vuokralainen itse.

Yhteiset tilat

Ulko-ovet ovat lukossa. Huolehdi, että ovet menevät lukkoon sinun jälkeesi.

Älä metelöi, tupakoi tai oleskele turhaan yhteisissä tiloissa. Noudata sisällä ja ulkoalueilla aina siisteyttä ja järjestystä.

Paloturvallisuussyiden takia saat säilyttää tavaroita vain niille varatuissa tiloissa. Jos haluat varastoida palovaarallisia aineita, toimi paloturvallisuussäännösten mukaan.

Kilpien, mainosten, antennien ja muiden vastaavien kiinnittäminen ei ole sallittua.

Mikäli havaitset vikoja kiinteistössä, ilmoita niistä yhtiön isännöitsijälle.

Jätehuolto

Jätteiden lajitteleminen ja kierrättäminen on yhteisen edun mukaista. Vie siis talousjätteet ja muut roskat pakattuina oikeisiin lajitteluastioihin. Tutustu kotikansiossa oleviin lajitteluohjeisiin.

Yhtiön vastuulla on talousjätteiden poiskuljetus. Huolehdi muiden jätteiden kuljettamisesta itse. Vie ympäristölle haitalliset jätteet jäteviranomaisten niille varaamille paikoille.

Pysäköinti

Ajoneuvojen pysäköinti on sallittu yhtiön luvalla vain niille varatuille ja merkityille paikoille. Vältä tarpeetonta tyhjäkäyntiä.

Muuttoilmoitus

Kun muutat taloon tai talosta pois, ilmoita siitä huoltoyhtiölle ja vuokranantajalle.

Tomuttaminen

Voit tomuttaa mattoja ja vuodevaatteita siihen varatuilla alueilla. Voit puistella liinavaatteita ja kuivata pikkupyykkiä myös oman parvekkeesi kaiteiden sisäpuolella.

Lemmikkieläimet

Pidä lemmikkisi kytkettynä huoneiston ulkopuolella. Huolehdi myös siitä, ettei lemmikkisi tuota häiriötä tai likaa yhteisiä tiloja. Älä päästä eläintä lasten leikkeihin varatuille paikoille. Vuokralainen on vastuussa lemmikkieläimen aiheuttamista vahingoista.

Järjestyssääntöjen rikkominen

Jos rikot järjestyssääntöjä, voit joutua maksamaan vahingonkorvauksia tai vuokrasopimus saatetaan purkaa.

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.