Asukasvalinta ARA-asuntoihin - Mangrove

Asukasvalinta ARA-asuntoihin

Asukasvalinta uudella lyhyellä korkotukilainalla rahoitettuihin asuntoihin osoitetaan vuokra-asuntoa tarvitseville pieni- ja keskituloisille talouksille. Asukasvalintoja tehtäessä selvitetään taloudessa asuvien ansio- ja pääomatulot. Hakemukseen liitteeksi tarvitaan palkkatodistus ja mikäli on pääomatuloa, niin viime vuoden verotuspäätös. Lisää lyhyen korkotuen tulorajoista täältä kohdasta "Asukasvalinta".

Hakijaruokakunnan tuloina otetaan huomioon pysyvät bruttotulot kuukautta kohti, tuloihin sisältyy myös pääomatulot. Yhden hengen ruokakunnan kuukausitulot eivät saa ylittää 3540 euroa.

  • Jos ruokakuntaan kuuluu enemmän kuin yksi 18 vuotta täyttänyt aikuinen, kunkin aikuisen osalta tulorajaa korotetaan 2480 eurolla.
  • Jos ruokakuntaa kuuluu alle 18-vuotiaita lapsia, tulorajaa korotetaan ensimmäisestä lapsesta 650 eurolla ja kustakin seuraavasta lapsesta 600 eurolla.

Tulorajat

Vuokralaisen valinnassa noudatetaan Aran asukasvalintaohjeita. Asukasvalintaan sovelletaan maksimitulorajoja:


1 aikuinen
3540€/kk

2 aikuista
6020€/kk

1 aikuinen
ja 1 lapsi

4190€/kk

2 aikuista
ja 1 lapsi

6670€/kk

2 aikuista
ja 2 lasta

7270€/kk

2 aikuista
ja 3 lasta

7870€/kk

Jos ruokakuntaan kuuluu alle 18-vuotiaita lapsia, tulorajaa korotetaan ensimmäisestä lapsesta 650 eurolla ja jokaisesta seuraavasta lapsesta 600 eurolla.

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.