Vakuutus - Mangrove

Vakuutus

Talon omistaja on vakuuttanut asuintalosi kiinteistön täysarvovakuutuksella, jonka piiriin kuuluvat muun muassa rakennus, sen rakenteet sekä asuntojen kiinteät kalusteet.

Kiinteistöllä on tällä hetkellä voimassa oleva laaja ryhmätapaturmavakuutus, joka tuo turvaa yllättävien ja odottamattomien tapaturmien varalle ja siinä vakuutettuina ovat kaikki talossa asuvat ja talkoisiin osallistuvat henkilöt. Vakuutus sisältää myös avainturvan, joka korvaa avaimien tai lukkojen uusimisesta sekä oven avaamisesta aiheutuneita kustannuksia, kun avain on kadonnut, varastettu tai jäänyt huoneistoon.
Vakuutus korvaa lisäksi äkillisestä vahingosta aiheutunutta asumisen keskeytystä. Lisätietoja AsumisPlus-vakuutuksesta: howdenfinland.fi/asumisplus. AsumisPlus-vakuutus on voimassa toistaiseksi. Talonomistaja pidättää oikeuden muuttaa vakuutuksen ehtoja ja sitoutuu tiedottamaan asukkaita tehdyistä muutoksista.

Sinun tulee ottaa oman omaisuutesi turvaksi kotivakuutus, johon sisältyy vastuuvakuutus. Vastuuvakuutus korvaa muille aiheutettuja vahinkoja, joista olet lain mukaan korvausvastuussa. Tarkistathan kotivakuutuksesi kattavuuden vakuutusyhtiöstä.

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.