Luovutusilmoitus - Mangrove

Luovutusilmoitus

Kun haluat luopua asumisoikeusasunnostasi, sinun tulee toimittaa kirjallinen asumisoikeuden luovutusilmoitus allekirjoitettuna toimistollemme. Voit myös ottaa täytetystä ja allekirjoitetusta luovutusilmoituksesta kuvan/ skannin ja lähettää sen sähköpostitse osoitteeseen asumisoikeus@mangrove.fi.

Asumisoikeuden luovutusilmoitus (täytettävä PDF-tiedosto) >

Luovutusilmoitukseen tarvitaan myös puolison suostumus, vaikka sopimus ei olisi puolison nimissä. Luovutusilmoitus on sitova, eikä sitä voi myöhemmin perua. Myöskään asunnon vapautumispäivää ei voi jälkikäteen muuttaa.

Asumisoikeusasunnon luovutusaika on päivälleen kolme kuukautta siitä päivästä, kun olemme vastaanottaneet kirjallisen luovutusilmoituksen joko sähköpostitse tai postitse. Luovutusilmoituksen toimittamisen yhteydessä tulee palauttaa myös hyvitettävien muutostöiden maksukuitit. Tarkista ennalta määritellyt hyvitettävät muutostyöt muutostyöohjeestamme. Alkuperäinen asumisoikeussopimus tulee palauttaa ennen sopimuksen päättymistä. Mikäli sopimus on lainan vakuutena pankissa, pankki palauttaa sopimuksen talon omistajalle maksupalautuksen saatuaan. Sähköisesti allekirjoitettua sopimusta ei ole tarpeen palauttaa.

Muutto yhtiön asunnosta toiseen eli sisäinen vaihto

Kun muutat asumisoikeusasunnosta toiseen yhtiön sisällä, sinulle tulee maksettavaksi kahden asunnon käyttövastikkeita korkeintaan yhden kuukauden ajalta.

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.