ASO-asunnon hakeminen - Mangrove

ASO-asunnon hakeminen

Asumisoikeusasunnon hakemiseen tarvitaan järjestysnumero, joka haetaan 1.9.2023 alkaen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:lta. Kuntien antamat järjestysnumerot ovat voimassa 31.12.2023 saakka, jonka jälkeen ne vanhenevat.

Saatuasi järjestysnumeron voit tutustua Mangroven asuntotarjontaan ja täyttää asuntohakemuksen sinua kiinnostaviin kohteisiin Mangroven verkkosivuilla. Tämän jälkeen tarjoamme sinulle asuntoa hakuusi perustuen. Voit hakea myös asuntoja, jotka eivät ole vapaana tai vapautumassa. Mikäli hakuasi vastaavaa asuntoa ei ole vapaana tai vapautumassa, hakemuksesi jää jonoon. Jos asuntoon on hakijajonoa, vapautumisesta ei välttämättä ilmoiteta nettisivuillamme.

Asunnot varataan hakijoille heidän järjestysnumeroidensa mukaisessa järjestyksessä. Jos asuntoon on useita hakijoita, asunto varataan hakijalle, jolla on pienin järjestysnumero. Varaus on voimassa yhden viikon, jonka aikana tulee toimittaa asiakirjat asukashyväksyntää varten ja maksaa 200 euron varausmaksu. Varausmaksu on osa asumisoikeusmaksua ja vähennetään asumisoikeusmaksun loppusummasta.

Asumisoikeusmaksu erääntyy maksettavaksi noin kuukauden kuluttua myönteisestä asukasvalintapäätöksestä, kuitenkin viimeistään noin viikko ennen avainten luovutusta. Asumisoikeussopimus allekirjoitetaan kahden viikon sisällä asukashyväksyntäpäätöksestä.

Me autamme sinua kaikessa asunnon hakuun liittyvässä asiassa! Ota yhteyttä osoitteella asumisoikeus@mangrove.fi.

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.