ASO-asunnon hakeminen - Mangrove

ASO-asunnon hakeminen

ASO-asunnon hakemiseen tarvitaan järjestysnumero, joka haetaan joko sähköisesti tai lomakkeella siltä kaupungilta tai kunnalta, missä asunto sijaitsee. Järjestysnumeron hakeminen on maksutonta, eikä se sido hakijaa mihinkään.

Saatuasi järjestysnumeron voit tutustua Mangroven asuntotarjontaan ja täyttää asuntohakemuksen sinua kiinnostaviin kohteisiin Mangroven verkkosivuilla. Tämän jälkeen tarjoamme sinulle asuntoa hakuusi perustuen. Voit hakea myös asuntoja, jotka eivät ole vapaana tai vapautumassa. Mikäli hakuasi vastaavaa asuntoa ei ole vapaana tai vapautumassa, hakemuksesi jää jonoon. Jos asuntoon on hakijajonoa, vapautumisesta ei välttämättä ilmoiteta nettisivuillamme. 

Asunnot varataan hakijoille heidän järjestysnumeroidensa mukaisessa järjestyksessä. Jos asuntoon on useita hakijoita, asunto varataan hakijalle, jolla on pienin järjestysnumero. Varaus on voimassa yhden viikon, jonka aikana tulee toimittaa asiakirjat kaupungin tai kunnan asukashyväksyntää varten ja maksaa 200 euron varausmaksu. Varausmaksu on osa asumisoikeusmaksua ja vähennetään asumisoikeusmaksun loppusummasta.

Asumisoikeusmaksu erääntyy maksettavaksi noin kuukauden kuluttua kaupungin tai kunnan myönteisestä asukasvalintapäätöksestä, kuitenkin viimeistään noin viikko ennen avainten luovutusta. Asumisoikeussopimus allekirjoitetaan kahden viikon sisällä kaupungin tai kunnan päätöksestä.

Me autamme sinua kaikessa asunnon hakuun liittyvässä asiassa! Ota yhteyttä osoitteella asumisoikeus@mangrove.fi.

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.