Vuokra- ja ASO-asuntotuotanto

Mielestämme nykyaikaiset, valoisat ja avarat suunnitteluratkaisut eivät saa koskea pelkästään omistusasuntoja. Tämän vuoksi olemme mukana rakentamassa myös tulevaisuuden kohtuuhintaisia vuokra- ja asumisoikeuskoteja. Olivatpa vuokra-asuntoyhtiöt vapaarahoitteisia tai ARA-kohteita, toteutamme niistä nykyaikaisia ja suunnittelussa keskitymme loppukäyttäjiin. Emme pyri toistamaan kerta toisensa jälkeen samaa suunnitelmaa erilaisille asukaskohderyhmille, vaan keskitymme aina asukkaaseen. Haluamme että asuntomme kehittyvät jatkuvasti vastaamaan tulevaisuuden asumistarpeita.

Mangroven vuokra- ja ASO-asuntojen rakentamisen 3 keskeistä
periaatetta

  • Nykyaikaiset asunnot ja modernit suunnitteluratkaisut
  • Tulevaisuuden kodit, joille on tunnusomaista viihtyisyys ja ajassa elävä tyyli
  • Tavoitteenamme on, että kaikki Mangroven rakentamat asunnot näyttävät ja tuntuvat nykyaikaisilta olivat ne sitten omistus-, vuokra- tai asumisoikeusasuntoja.

Lisätietoja asuntojen vuokraamisesta

 

Mangrove Vuokra Oy
vuokraus@mangrove.fi
p. 0504070056

As Oy Kauppatulli Uusikaupunki

Olemme aloittaneet viisikerroksisen kerrostalon rakentamisen huhtikuussa 2019 Uudenkaupungin Ketunkallion alueelle, osoitteeseen Lukkosepänkatu 3. Alue sijaitsee keskustan läheisyydessä ja siitä on nopea kulkuyhteys muun muassa Valmet Automotiven Uudenkaupungin autotehtaalle. Alueen läheisyydessä sijaitsevat uusi kauppakeskittymä ja muut palvelut. Nykyaikaisesti sisustettuja asuntoja löytyy 35,0 m2 yksiöistä 71,5 m2 kolmioihin. Kohde rakennetaan ARA:n korkotukimallilla ja asunnot tulevat olemaan kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja.

As Oy Rauman Papinpelto

Aloitamme kerrostaloyhtiön rakentamisen kesällä 2018 uudelle Rauman Papinpellon alueelle, osoitteeseen Metsotie 3, 26100 Rauma. Kohde valmistuu elokuussa 2019. Rakennuksesta on matkaa Vanhaan Raumaan noin yksi kilometri. Alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat kaupungin suurimmat kauppakeskukset, koulut, päiväkoti ja muut palvelut. Nykyaikaisesti sisustettuja asuntoja löytyy 33,5 m2 yksiöistä 67,5 m2 kolmioihin.

 

Kiinnostuitko Papinpellon vuokra-asunnoista?

Liity postituslistallemme ja saat tiedon, kun kohteen vuokrahaku alkaa.

Asumisoikeusasuntoja Raisioon

Uusi ASO-kohde on rakenteilla Raision uudelle Meri-Nuorikkalan alueelle osoitteessa Pellonraivaajankatu 2-4. Ensimmäiset 28 rivitalokotia valmistuvat syksyllä 2019. Alue sijaitsee meren tuntumassa, lähellä Raisionlahtea ja Meyer Turun telakkaa. Raision keskustan palvelut ovat noin kahden kilometrin päässä ja Myllyn kauppakeskittymään ajaa alle kymmenessä minuutissa. Alueelle rakennettavat yksitasoiset rivitalokodit ovat laadukkaita kolmioita ja neliöitä.

Pellonraivaajankadun asumisoikeusasuntoja voi hakea TA-Asumisoikeus Oy:ltä osoitteessa: https://ta.fi/