Vuokra- ja ASO-asuntotuotanto

Mielestämme nykyaikaiset, valoisat ja avarat suunnitteluratkaisut eivät saa koskea pelkästään omistusasuntoja. Tämän vuoksi olemme mukana rakentamassa myös tulevaisuuden kohtuuhintaisia vuokra- ja asumisoikeuskoteja. Olivatpa vuokra-asuntoyhtiöt vapaarahoitteisia tai ARA-kohteita, toteutamme niistä nykyaikaisia ja suunnittelussa keskitymme loppukäyttäjiin. Emme pyri toistamaan kerta toisensa jälkeen samaa suunnitelmaa erilaisille asukaskohderyhmille, vaan keskitymme aina asukkaaseen. Haluamme että asuntomme kehittyvät jatkuvasti vastaamaan tulevaisuuden asumistarpeita.

Mangroven vuokra- ja ASO-asuntojen rakentamisen 3 keskeistä
periaatetta

  • Nykyaikaiset asunnot ja modernit suunnitteluratkaisut
  • Tulevaisuuden kodit, joille on tunnusomaista viihtyisyys ja ajassa elävä tyyli
  • Tavoitteenamme on, että kaikki Mangroven rakentamat asunnot näyttävät ja tuntuvat nykyaikaisilta olivat ne sitten omistus-, vuokra- tai asumisoikeusasuntoja.
Papinpelto kerrostalon mallinnus copy 2

Lisätietoja asuntojen vuokraamisesta

Mangrove Vuokra Oy
vuokraus@mangrove.fi
p. 0504070056

As Oy Turun Löytöretkeilijä

Olemme aloittaneet elokuussa 2019 viisikerroksisen kerrostalon rakentamisen luonnonläheiselle Runosmäen alueelle Lipunkantajankadulle. As Oy Turun Löytöretkeilijä on ekologisesti toteutettava kerrostalo, jossa lähtökohtana ovat kestävät ratkaisut ja hiilijalanjäljen minimointi. Talo rakennetaan tiiviiksi ja lämmitysmuotona on maalämpö sekä aurinkopaneelit. Asunnot ovat hyvin varusteltuja, pintamateriaalit nykyaikaisia ja jokaisen asunnon yhteydessä on parveke. ARA-korkotukimallilla rakennettava kohde rakennetaan yhteishankkeena rakennuttajan Etelä-Suomen Kodit Oy:n kanssa. Kaikki asunnot tulevat olemaan kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja.

Kiinnostuitko Löytöretkeilijän vuokra-asunnoista?

Liity postituslistallemme ja saat tiedon, kun kohteen vuokrahaku alkaa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

As Oy Turun Puustelli

Olemme aloittaneet kesällä 2019 kolmikerroksisen kerrostalon rakentamisen vehreälle Kärsämäen alueelle, osoitteeseen Puustellinkatu 3. Talon sijainti on liikkumisen kannalta ihanteellinen, Turun ydinkeskustaankin on vain 10 minuutin ajomatka. Asunnot ovat hyvin varusteltuja, pintamateriaalit nykyaikaisia ja jokaisen asunnon yhteydessä on tilava parveke ARA-korkotukimallilla rakennettava kohde rakennetaan tilaustyönä TVT Asunnot Oy:lle ja kaikki 22 asuntoa tulevat olemaan kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja.

As Oy Kauppatulli Uusikaupunki

Olemme aloittaneet viisikerroksisen kerrostalon rakentamisen huhtikuussa 2019 Uudenkaupungin Ketunkallion alueelle, osoitteeseen Lukkosepänkatu 3. Alue sijaitsee keskustan läheisyydessä ja siitä on nopea kulkuyhteys muun muassa Valmet Automotiven Uudenkaupungin autotehtaalle. Alueen läheisyydessä sijaitsevat uusi kauppakeskittymä ja muut palvelut. Nykyaikaisesti sisustettuja asuntoja löytyy 35,0 m2 yksiöistä 71,5 m2 kolmioihin. Kohde rakennetaan ARA:n korkotukimallilla ja asunnot tulevat olemaan kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja.

Kiinnostuitko Kauppatullin vuokra-asunnoista?

Liity postituslistallemme ja saat tiedon, kun kohteen vuokrahaku alkaa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

As Oy Rauman Papinpelto

Vuokralaishaku on päättynyt.

Kohteessa on 33 asuntoa, 1 – 3 huonetta + kt tai k, osassa asunnoista sauna/parveke,  asuntokohtainen sähkön ja veden mittaus, kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.

Vuokrahinnat 498 – 774,5 €.

Nykyaikaisesti sisustettuja pikkukoteja ja näppäriä perheasuntoja on viidessä kerroksessa. Asunnoissa on valittavissa lukuisia erilaisia pohjia, koot 33 myksiöistä 67,5 m2 kolmioihin.

Asumisoikeusasuntoja Raisioon

Syksyllä 2019 valmistunut ASO-kohde sijaitsee  Raision uudella Meri-Nuorikkalan alueella osoitteessa Pellonraivaajankatu 2 ja 4. Kohteeseen valmistui ensimmäiset 28 rivitalokotia. Alue sijaitsee meren tuntumassa, lähellä Raisionlahtea ja Meyer Turun telakkaa. Raision keskustan palvelut ovat noin kahden kilometrin päässä ja Myllyn kauppakeskittymään ajaa alle kymmenessä minuutissa. Alueelle rakennettavat yksitasoiset rivitalokodit ovat laadukkaita kolmioita ja neliöitä.

Pellonraivaajankadun asumisoikeusasuntoja voi hakea TA-Asumisoikeus Oy:ltä osoitteessa: https://ta.fi/