Vuokra-asuntojen tuotanto

Suomen asuntokannasta noin kolmannes on vuokra-asuntoja. Mielestämme nykyaikaiset, valoisat ja avarat suunnitteluratkaisut eivät saa koskea pelkästään myytäviä asuntoja. Tämän vuoksi olemme mukana rakentamassa myös tulevaisuuden kohtuuhintaisia vuokrakoteja. Olivatpa vuokra-asuntoyhtiöt vapaarahoitteisia tai ARA-kohteita, toteutamme niistä nykyaikaisia ja suunnittelussa keskitymme loppukäyttäjiin. Emme pyri toistamaan kerta toisensa jälkeen samaa suunnitelmaa erilaisille asukaskohderyhmille, vaan keskitymme aina asukkaaseen. Haluamme että asuntomme kehittyvät jatkuvasti vastaamaan tulevaisuuden asumistarpeita.

Mangroven vuokra-asuntojen rakentamisen 3 keskeistä periaatetta

  • Nykyaikaiset vuokra-asunnot ja modernit suunnitteluratkaisut
  • Tulevaisuuden kodit, joille on tunnusomaistaviihtyisyys ja ajassa elävä tyyli
  • Tavoitteenamme on, että kaikki Mangroven rakentamat asunnot näyttävät ja tuntuvat nykyaikaisilta olivat ne sitten omistus- tai vuokra-asuntoja.

As Oy Rauman Papinpelto

Aloitamme kerrostaloyhtiön rakentamisen kesällä 2018 uudelle Rauman Papinpellon alueelle, osoitteeseen Metsotie 3, 26100 Rauma. Kohde valmistuu vuoden 2019 aikana. Rakennuksesta on matkaa Vanhaan Raumaan noin yksi kilometri. Alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat kaupungin suurimmat kauppakeskukset, koulut, päiväkoti ja muut palvelut. Nykyaikaisesti sisustettuja asuntoja löytyy 33,5 m2 yksiöistä 67,5 m2 kolmioihin.

Vuokraustiedustelut Mangrove Vuokra Oy:
vuokraus@mangrove.fi
Antti Lundstedt p. 0505725200