As Oy Ylöjärven Usva - Ympäristöystävällinen koti - Mangrove

Tunnelmallista asumista luonnon lähellä

Valmistunut

As Oy Ylöjärven Usva

Valmistui syyskuussa 2022
Ylöjärvi, Kastetie 1
Rivitalo 14 asuntoa
Asuntokoot: 3–4 h+kt+s 66–95 m²

Uusi rivitaloyhtiö Ylöjärvelle

Ylöjärven Usva on lähellä palveluita ja käden mitan päässä luonnosta

Rakensimme Ylöjärven Haaviston uudelle asemakaava-alueelle kolme rivitaloa osoitteeseen Kastetie 1. Rivitaloista kaksi on 1-kerroksisia ja yksi talo on 2-kerroksinen. Niissä on yhteensä 14 asuntoa, jotka ovat saunallisia 66 m² kolmioita ja 75−95,5 m² neliöitä.

Usva on noin 4 km päässä Ylöjärven keskustasta ja 15 km Tampereelta. E12-tie ja Kantatie 65 takaavat hyvät kulkuyhteydet ja kyllä arki sujuukin, kun lähellä ovat niin päiväkodit, koulut kuin vapaa-ajan aktiviteetitkin.

Samalla kun kaupunkielämä palveluineen on lähellä, on luontokin läsnä. Usvan asuinalueella on tilaa hengittää syvään, luontopolkuja tutkittavaksi sekä järviä, missä veneillä ja kalastaa. Usva elää kanssasi ja vastaa juuri niihin toiveisiin, mitä elämän mukanaan tuomat tilanteet herättävät.

Usvan vähäeleinen ja tyylikäs arkkitehtuuri kestää aikaa

Arki on kaunista Usvassa: suuret ikkunat antavat valoa ja avaruutta, keittiön integroidut kodinkoneet käytännöllistä tyylikkyyttä ja luonto on läsnä käden mitan päässä. Asuntojen pohjaratkaisut ovat tilasuunnittelultaan tehokkaita ja toimivia.

Ylöjärven Usvan päärakennusmateriaali on puu. Puurungon ja -verhoilun ansiosta rakennus sitoo hiiltä ja toimii hiilivarastona koko elinkaarensa ajan. Puurakenteet voidaan kierrättää ja käyttää uudelleen elinkaaren loputtua.

Kodit lämpiävät energiatehokkaalla maalämmöllä, kodinkoneissa on ympäristöystävällisiä ominaisuuksia ja jokaisella asunnolla on hintaan sisältyvä autokatospaikka sähköpistokkeella, mikä mahdollistaa hybridiauton lataamisen (hidas lataus). Kodeissa on energiatehokas koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla. Kodinkoneiden energialuokka on vähintään A tai AA. Keittiön ja kylpyhuoneen hanoissa on vettä säästävät vedentulorajoittimet.

Lähellä Usvaa ovat päiväkodit Touhula Ylöjärvi ja Tähkätaskun päiväkoti. Ostokset sujuvat vaikka S-market Ylöjärvessä tai kauppakeskus Elossa. Kuvankauniit ulkoilumaisemat löytyvät läheltä Haaviston kuntoradalta tai Ylöjärven monilla järvillä virkistyspalveluineen.

Lue artikkeli Usvasta ja Mangroven ekologisista suunnitteluperiaatteista >

Elämä on silkkiä Usvassa

Valokuvat & mallinnuskuvat

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.