As Oy Raision Ruoko - Mangrove

Sopivasti omaa ja yhteistä tilaa

Loppuunmyyty

Valmistunut

As Oy Raision Ruoko

Valmistui 2020 lopulla
Raisio, Alhaistentie 20
Rivitalo 11 asuntoa
Asuntokoot: 66–75,5 m²
Huoneiden lukumäärä: 3–4 h+k+s

Skandinaavisen selkeä – Moderni – Ajaton

Juuri sopivasti tilaa monivuotiseksi kodiksi

As Oy Raision Ruoko tarjoaa sopuhintaista asumista arvostaville toimivaa tilaa – ja tilaa nimenomaan oikeille kodin asioille. Hyvin suunnitellut mahtuisat neliöt ja selkeät asuntopohjat tekevät Ruo’on kolmioista ja neliöistä tilankäytön mestareita.

Teesi ”joskus vähemmän on enemmän” toteutuu täydellisesti. Ruoko-kodeissa ei ole turhia nurkkia siivottavaksi. Koti antaa tyylikkäästi sijaa ja tilaa asumiselle. Tänne mahtuu isompikin ego.

Ympäröi itsesi luonnon omilla stressin lievittäjillä

Monen haaveena on elää rauhoittavalla, luonnonläheisellä asuinalueella, joka ei ole liian kaupunkimainen. Lisäksi asumisaaveissa järven läheisyys on plussaa. Ruoko vastaa näihin toiveisiin ja laittaa järvitoiveen suhteen vielä paremmaksi. Asuinalue on nopeasti kehittyvän Meri-Nuorikkalan kyljessä, eli lähellä Raision merenlahtea. Läheltä löytyy luonnollisesti myös kaunista luontoa ja nykypäivän palvelut.

Arkkitehdin kynästä

SAFA-arkkitehti Pekka Mäki / Sigge Arkkitehdit Oy

Ihmiset haluavat elämältä seesteisyyttä, selkeyttä ja laatua. Pidin nämä toiveet mielessäni suunnitellessani As Oy Raision Ruokoa.

Rivitalokodit sijoittuvat tontille suojaisasti ja rauhallisesti ja niiden katveessa on myös leikkialue. Suunnittelimme kodit niin, että terassit avautuvat aurinkoiselle puolelle puistoon. Sisäänkäyntiä suojaavat autokatokset ja varastot. Toivonkin, että Ruo’ossa asuja voi nauttia mielensä mukaan oman kodin rauhasta ja liikkuvasta elämästä.

Tehokkaat neliöt tekevät kodista sopivan mahdollisimman monelle ja korostavat yleisesti skandinaavisen elämäntyylin ja sisustamisen selkeyttä. Kodit ovat ylistys puhtaudelle, linjakkuudelle ja laadulle. Tyylilajina raikas ja selkeälinjainen yksinkertaisuus luo stressivapaan interiöörin, jossa vähemmän on enemmän.

Vaalealla sisustuksella ja suurilla ikkunapinnoilla luonnonvalon määrä maksimoituu läpi vuoden. Suosittelen suosimaan sisustuksessa valossa viihtyviä kasveja ja luonnollisia materiaaleja kuten puuta, keramiikkaa ja pellavaa. Viherkasvit rentouttavat ja tuovat sisustukseen väriä ja tunnetta.

Valokuvat & mallinnuskuvat

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.