As Oy Raision Ruoko - Mangrove

Sopivasti omaa ja yhteistä tilaa

Loppuunmyyty

As Oy Raision Ruoko

Alhaistentie 20 21200 Raisio

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta

Skandinaavisen selkeä – Moderni – Ajaton

Juuri sopivasti tilaa monivuotiseksi kodiksi

As Oy Raision Ruoko tarjoaa sopuhintaista asumista arvostaville toimivaa tilaa – ja tilaa nimenomaan oikeille kodin asioille. Hyvin suunnitellut mahtuisat neliöt ja selkeät asuntopohjat tekevät Ruo’on kolmioista ja neliöistä tilankäytön mestareita.

Teesi ”joskus vähemmän on enemmän” toteutuu täydellisesti. Ruoko-kodeissa ei ole turhia nurkkia siivottavaksi. Koti antaa tyylikkäästi sijaa ja tilaa asumiselle. Tänne mahtuu isompikin ego.

Ympäröi itsesi luonnon omilla stressin lievittäjillä

Monen haaveena on elää rauhoittavalla, luonnonläheisellä asuinalueella, joka ei ole liian kaupunkimainen. Lisäksi asumisaaveissa järven läheisyys on plussaa. Ruoko vastaa näihin toiveisiin ja laittaa järvitoiveen suhteen vielä paremmaksi. Asuinalue on nopeasti kehittyvän Meri-Nuorikkalan kyljessä, eli lähellä Raision merenlahtea. Läheltä löytyy luonnollisesti myös kaunista luontoa ja nykypäivän palvelut.

Arkkitehdin kynästä

SAFA-arkkitehti Pekka Mäki / Sigge Arkkitehdit Oy

Ihmiset haluavat elämältä seesteisyyttä, selkeyttä ja laatua. Pidin nämä toiveet mielessäni suunnitellessani As Oy Raision Ruokoa.

Rivitalokodit sijoittuvat tontille suojaisasti ja rauhallisesti ja niiden katveessa on myös leikkialue. Suunnittelimme kodit niin, että terassit avautuvat aurinkoiselle puolelle puistoon. Sisäänkäyntiä suojaavat autokatokset ja varastot. Toivonkin, että Ruo’ossa asuja voi nauttia mielensä mukaan oman kodin rauhasta ja liikkuvasta elämästä.

Tehokkaat neliöt tekevät kodista sopivan mahdollisimman monelle ja korostavat yleisesti skandinaavisen elämäntyylin ja sisustamisen selkeyttä. Kodit ovat ylistys puhtaudelle, linjakkuudelle ja laadulle. Tyylilajina raikas ja selkeälinjainen yksinkertaisuus luo stressivapaan interiöörin, jossa vähemmän on enemmän.

Vaalealla sisustuksella ja suurilla ikkunapinnoilla luonnonvalon määrä maksimoituu läpi vuoden. Suosittelen suosimaan sisustuksessa valossa viihtyviä kasveja ja luonnollisia materiaaleja kuten puuta, keramiikkaa ja pellavaa. Viherkasvit rentouttavat ja tuovat sisustukseen väriä ja tunnetta.

Asuinkohteen tiedot

Taloyhtiön nimiAs Oy Raision Ruoko

OsoiteAlhaistentie 20 21200 Raisio

ValmistumisajankohtaVuoden 2020 loppu

Asuntokoot66–75,5 m²

Huoneiden lukumäärä3–4 h + k + s

Muuta huoneistostaAvokeittiö + sauna

Koteja yhteensä11 kpl

Velattomat myyntihinnat199 900 – 243 900 €

TalotyyppiRivitalo

Kerroksia1

AutopaikatOma autopaikka

MuutaKaukolämpö Vesikiertoinen lattialämmitys Lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtojärjestelmä

Ota yhteyttä myyjään

”Enemmän elämää ja vähemmän säätöä kuvaa hyvin As Oy Raision Ruokoa. Kolmioissa ja neliössä on sen verran fiksusti suunnitellut pohjaratkaisut, että niissä on helppo asua kuuluipa perheeseen sitten kaksi tai useampia henkilöitä. Tyylisuunnaltaan asunnot ovat juuri sellaisia, joita näkee sisustuslehdissä: skandinaavisen puhtaita ja linjakkaita.”

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää vastaavista kohteista?

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Raision Ruo’on asunnot

Kodeissa luonnonvalon määrä on varmistettu suurilla ikkunoilla. Avokeittiön ja olohuoneen muodostamasta yhtenäisestä tilasta on lasioven kautta kulku isolle katetulle terassi. Terassin viihtyisyyttä lisäävät sen aurinkoinen suunta ja näkymät puistoalueelle.

Uusi on aina uusi. Ruo’on kodeissa modernit ratkaisut tukevat energiatehokkuutta ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka, kaukolämpö ja modernit energiatehokkaat laitteet. Vähäpäästöisiä M1-luokan materiaaleja niin paljon kuin mahdollista.

Vielä vapaana 0 kpl asuntoja

A1
HuoneistoPinta-alaKerroksiaMyyntihintaVelaton hinta
4H+K+S75.5174 857 €239 900 €
A2
HuoneistoPinta-alaKerroksiaMyyntihintaVelaton hinta
3H+K+S66155 624 €199 900 €
A3
HuoneistoPinta-alaKerroksiaMyyntihintaVelaton hinta
3H+K+S66155 624 €199 900 €
A4
HuoneistoPinta-alaKerroksiaMyyntihintaVelaton hinta
3H+K+S66155 624 €199 900 €
A5
HuoneistoPinta-alaKerroksiaMyyntihintaVelaton hinta
4H+K+S75.5174 857 €239 900 €
B1
HuoneistoPinta-alaKerroksiaMyyntihintaVelaton hinta
4H+K+S75.5178 857 €243 900 €
B2
HuoneistoPinta-alaKerroksiaMyyntihintaVelaton hinta
3H+K+S66160 624 €204 900 €
B3
HuoneistoPinta-alaKerroksiaMyyntihintaVelaton hinta
3H+K+S66160 624 €204 900 €
B4
HuoneistoPinta-alaKerroksiaMyyntihintaVelaton hinta
3H+K+S66160 624 €204 900 €
B5
HuoneistoPinta-alaKerroksiaMyyntihintaVelaton hinta
3H+K+S66160 624 €204 900 €
B6
HuoneistoPinta-alaKerroksiaMyyntihintaVelaton hinta
4H+K+S75.5178 857 €243 900 €

(6/11)

Lataa lisää

OLETKO KIINNOSTUNUT ASUNNOSTA, JOKA ON MERKITTY VARATUKSI?

Peli ei ole menetetty, sillä voit tiedustella varatun asunnon tilannetta ja liittyä varausjonoon. Millainen ostohalukkuus, sellainen mahdollisuus vaikuttaa paikkaan jonossa.

Materiaalit

Kodeissa ollaan skandinaavisen tyylin juurilla. Värimaailma lähtee valkoisesta ja harmaasta, jota täydentävät luonnollisen puun sävyt. Siistit pinnat ovat käytännöllisiä ja helppoja pitää puhtaana.

Huoliteltua skandinaavista estetiikkaa

Skandinaavisen ajattomat sisustusmateriaalit antavat vapauden omien unelmien toteuttamiseen. Kun perusmateriaalit ovat kunnossa, on helppo aloittaa sisustaminen ja viimeistellä tunnelma omilla sisustusideoilla.

Kaikki neliöt ovat järkevässä käytössä, jolloin voit nauttia sisustamisen vapaudesta ja sisustaa luovuudella – ilman huolta siitä, että lopputulos on sekava tai täyteen ahdettu. Elämä tuo luonnollisesti lisäväriä skandinaavisen rauhalliseen kotiin.

Kylpyhuone ja wc

Lattialaatat ovat kokoa 10x10 ja värivaihtoehtoina on harmaa ja tummanharmaa. Suuret 30x60 cm seinälaatat ovat kiiltävän valkoiset. Kalusteet ovat suoralinjaisia ja moderneja, allaskalusteet kiiltäviä tai mattoja. Tasoissa on useita värivaihtoehtoja. Linjakkaat vesikalusteet viimeistelevät kokonaisuuden.

Sauna

Saunan lauteet ovat tervaleppää. Valaistuksena on LED-nauha istuinlauteen alapinnassa.

Keittiö

Keittiökaapeissa ovivaihtoehtoina ovat sileä kiiltävä tai matta valkoinen sekä matta valkoinen vedinuralla. Lisävaihtoehto on musta sileä matta (laminaatti). Yläkaappien alapinnassa on LED-valonauha. Kodinkoneet ovat Electroluxin, jääkaappipakastin ja astianpesukone integroitava.

Huonetilat ja säilytys

Makuuhuoneessa on tilaa säästävät liukuovet. Neliöissä on myös vaatehuone. Katetut terassit ovat kestopuuta. Asuntoon kuuluu erillinen pistorasialla varustettu autopaikka sekä kylmävarasto.

Talotekniikka

Asuntoihin on valittu energiatehokkaat ratkaistu. Lämmitys kaukolämmöllä ja lämmönjako vesikiertoisella lattialämmityksellä. Huoneistokohtainen ilmanvaihto hoidetaan lämmöntalteenotolla varustetulla ilmanvaihtokoneella. Yhtiö liitetään valokuituverkkoon. Kaikki kiinteät sisä- ja ulkovalaisimet ovat energiatehokkaita LED-valaisimia.

Kauppakeskus Mylly
Vaisaaren päiväkoti
Varppeen päiväkoti
Friisilän koulu
Uintikeskus Ulpukka
Raision lukio
Kaanaan päiväkoti
Meyer Turku Oy
Raision vierasvenesatama
Metsäaron päiväkoti
Raisionlahden lintutorni
Lidl
As Oy Raision Ruoko

Kaikki mikä itselle on oikeasti tärkeää

Ruoko-kodissa voit ottaa rennosti ja elää omannäköistä elämää. Päivissä on vähemmän turhaa säätöä, kun voit asua huolitellussa ja käytännöllisessä uudessa kodissa ilman remonttipaineita. Pihakin on melkein kuin omakotitalossa, mutta ei vaadi isoja puutarhatöitä.

Suojaisa sijainti ja hyvät yhteydet

Vehreän asuinalueen lähellä on monia palveluita jo pelkästään kävely- ja pyöräilymatkan päässä. Autolla pääsee muutamassa minuutissa läheiseen Raision keskustaan ja Turkuun kymmenessä minuutissa. Liikenneyhteydet ovat muutenkin erinomaiset niin satamaan, lentokentälle kuin Helsingin moottoritiellekin. Turun seudun parhaat kauppakeskukset ovat mukavan lähellä.

Lähellä olevat koulut, tarhat & palvelut

Lähimmät koulut ovat Friisilän koulu ja keskustassa sijaitseva Raision lukio. Päiväkoteja on mm. Varppeessa, Vaisaaressa, Metsäarossa ja Kaanaassa. Kaupan palvelut löytyvät vähän matkan päästä, mm. Lidl sekä keskustasta, Myllystä ja Turun suunnalta esimerkiksi Länsikeskuksesta.

Harrastusmahdollisuudet ja vapaa-aika

Vihreällä alueella on mukava liikkua sekä jalan että polkupyörällä. Raisionlahdelle voi pistäytyä kävelylle luontopolulle tai nousta lintutorniin seuraamaan lintujen elämää. Lähistöllä on myös venesatama. Kaupungin keskustasta löytyy lisää harrastusmadollisuuksia, mm. uintikeskus, keilahalli ja kirjasto. Myllyssä on myös mukava kierrellä ja viihtyä, siitä pitävät huolen yli 150 liikettä, kahvilat, ravintolat ja perheen pienimpiä kiehtovat leikkipaikat.

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.