Uusi yhtiö ja toimitusjohtaja vahvistavat rakennuttajaosaamista - Mangrove
JAA SOMESSA

Uusi yhtiö ja toimitusjohtaja vahvistavat rakennuttajaosaamista

Kuva toimitusjohtaja Sami Lehdosta (kuva: Viivi Hautamäki)
Kuva toimitusjohtaja Sami Lehdosta (kuva: Viivi Hautamäki)
Kuva toimitusjohtaja Sami Lehdosta (kuva: Viivi Hautamäki)
Kuva toimitusjohtaja Sami Lehdosta (kuva: Viivi Hautamäki)

Mangrove Yhtiöt Oy tiedote

Joulukuussa 2020 perustetun Mangrove Rakennuttaja Oy:n toimitusjohtajaksi ja partneriksi on nimitetty rakennusinsinööri (AMK) Sami Lehto (47). Hän on aikaisemmin työskennellyt TA-Yhtiöiden palveluksessa vuosina 1999–2020, joista viimeiset 18 vuotta aluejohtajana Tampereella ja Sisä-Suomessa. Sami Lehto on aloittanut Mangroven palveluksessa tammikuun alussa. Hän tuo yritykseen rakennuttajaosaamista sekä kokemusta ARA-rakentamisesta.

– Olen ollut mukana rakennuttamassa lähes 200 ARA-hanketta, joissa on yhteensä yli 5 000 asuntoa. Tämä työ jatkuu Mangroven palveluksessa. Uutta mielenkiintoa työtehtäviin tuovat vapaarahoitteinen asuntotuotanto ja Mangroven ekologisen konseptin hyödyntäminen, kertoo Sami Lehto.

Mangrove Rakennuttaja Oy on osa Mangrove Yhtiöt Oy -konsernia, ja sen kotipaikka on Tampere. Yritys vastaa konsernin rakennuttamisesta ja kokoaa yhteen rakennuttajia, tilaajia ja rakentajia suurempien kortteli- ja aluekokonaisuuksien toteuttamiseksi. Yritys rakennuttaa sekä vapaarahoitteisia asuntoja että valtion tukemaa ARA-tuotantoa.

– Mangrove Rakennuttaja panostaa erityisesti ekologiseen rakennuttamiseen, ja sitä kautta avautuu monia mahdollisuuksia uudenlaiseen energiatehokkuuden ja -taloudellisuuden sekä kiertotalouden kehittämiseen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen. Samoin puukerrostalojen rakennuttaminen ja kehittäminen tulee olemaan merkittävässä asemassa. Lisäksi olemme mukana useissa tontinluovutuskilpailuissa yhteistyökumppaneidemme kanssa Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla, kertoo Sami Lehto.

Lisätietoja:
Sami Lehto, toimitusjohtaja, Mangrove Rakennuttaja Oy, p. 040 582 4182, sami.lehto@mangrove.fi

Mangrove on vuonna 1994 perustettu kotimainen asumiseen erikoistunut perheyritys. Yritys on keskittynyt ympäristön hyvinvointia ja kestävää kehitystä tukevien kohtuuhintaisten asuntojen rakennuttamiseen, rakentamiseen ja omistamiseen. Yritys rakentaa omistus- ja vuokrakoteja yksityishenkilöille ja toimii KVR-rakennuttaja- ja hankeyhteistyökumppanina kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille. Mangrove toimii Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla sekä Länsi-Suomen alueella. Konsernin emoyhtiö on Mangrove Yhtiöt Oy, ja siihen kuuluvat mm. Mangrove Oy ja Mangrove Rakennuttaja Oy. Mangroven liikevaihto vuonna 2020 oli yli 40 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 100 henkilöä. www.mangrove.fi

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.