Ville halusi Mangrovelle töihin - Mangrove
JAA SOMESSA

Ville halusi Mangrovelle töihin

Mangrove_Ville_artikkelikuva
Mangrove_Ville_artikkelikuva

Tammikuun alussa toimistolla aloittanut LVI-insinööri Ville Laaksonen on viimeiset neljä vuotta paiskinut hommia päätoimisena yrittäjänä ja tutustunut Mangroveen ja mangrovelaisiin yhteisten projektien kautta.

”Mangrove on tuntunut yhteistyökumppanina edelläkävijäasenteen omaavalta rakennusalan uudistajalta ja kivalta paikalta ihan ensimmäisestä projektista alkaen. Mangrovella oli suunnitteilla oman organisaation LVI-osaamisen täydentäminen ja yhtenä päivänä sitten soitin ja ehdotin Antille, että jospa minä tulisin itse Mangrovelle kokonaan hommiin, ja sehän toimi”, Ville kertoo Mangrovelle hakeutumisen taustoista.

Koulutukseltaan Ville on Energia- ja ympäristötekniikka-/LVI-insinööri (AMK). Työuransa hän on aloittanut 2002 LVI-asentajana ja vajaan 20 vuoden uraan mahtuu useita työnantajia. Sivutoimisena yrittäjänä mies aloitti jo 2007. LVI-insinöörin tehtävässä hän on työskennellyt vuodesta 2016.

Ville täydentää osaamisellaan Mangroven suunnittelutiimiä ja hänen vastuualueenaan on rakennusten LVI-suunnittelu ja LVI-huoltotöiden johtaminen. Ville tukee asiantuntemuksellaan myös tuotanto-, hankinta-, ja vuosikorjaustiimejä.

”Fiilikset ovat hyvät. On mukavaa päästä kehittämään, parantamaan ja tehostamaan LVI-suunnittelua ja kohteiden LVI-tekniikkaa ja sitä kautta edistämään Mangroven kestävän asumisen tavoitteita.”

Tulevaisuus vaikuttaa uuden asiantuntijamme mukaan lupaavalta:
”LVI-alalla on käynnissä murrosvaihe, tekniikka kehittyy ja pystymme toteuttamaan entistä parempia ja kestävämpiä LVI-ratkaisuja”.

Rekry käynnissä nyt, katso avoimet työpaikat >

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.