Töihin - Mangrove

TÖIHIN MEILLE

Rakentamisen kokenut konkari tai opintojasi suorittava, tarjoamme sinulle mielenkiitoisia tehtäviä ja uramahdollisuuksia. Suunnittelu-, työmaa- ja laskentatehtävien lisäksi meillä voi toimia myös  erilaisissa asiakaspalvelu- ja taloushallinnon tehtävissä. Arvostamme ammattitaitoasi ja meillä pääset myös kehittymään. 

Toimimme matalahierarkkisella organisaatiolla. Vaalimme yhdessä pelaamisen henkeä ja vältämme turhaa pönötystäArvostamme päämäärätietoisia työntekijöitä, joilla on korkeaa intoa ja tahtoa tuottaa laadukasta jälkeä. Jos tarinamme ja arvomme innostavat sinua ja haluat olla mukana rakentamassa nykyaikaisia ja laadukkaita koteja, hae meille töihin. 

Voit jättää yhteystietosi meille avoimella hakulomakkeella.

NOIN 400 UUDEN ASUNNON RAKENTAMINEN KÄYNNISTYMÄSSÄ
Tarvitsemme lisää rakennusalan tekijöitä

Mangrove Oy:llä on tällä hetkellä rakenteilla noin 300 ja suunnitteilla noin 400 uutta asuntoa Uudellamaalla, Varsinais- ja Länsi-Suomessa sekä Pirkanmaalla. 2020–2021 aikana pääkaupunkiseudulla käynnistyvät muun muassa uudet ekologisen rakentamisen rivitalokohteet, joihin kaipaamme edelläkävijäasenteen omaavia rakennusalan ammattilaisia.

Tulossa:
·      As Oy Helsingin Silva, puurivitalo, 37 kotia
·      Luhtitalot Kirkkonummi
·      Rivitalo Espoo

Haku on auki 24.1.2021 asti

Kustannuslaskija Turkuun

Kustannuslaskijana tehtävänkuvasi on tärkeä ja olet osa Mangroven asuntorakentamisen tiimiä. Odotamme, että olet tehtäväsi osaaja ja vahva tiimipelaaja. Sinulla on valmius itsenäiseen työn tekoon ja kykenet ratkaisemaan asioita itsenäisesti.

Lue lisää & hae

Lähetä avoin hakemus

Mikäli meillä ei ole sinulle sopivaa avointa työpaikkaa haussa, voit täyttää alla olevan avoimen hakemuslomakkeen.

Kuulemme mielellämme alan osaajista ja toimintamme kasvaessa otamme sinuun oitis yhteyttä, kun osaamistasi ja kokemustasi vastaavia pestejä on tulossa avoimeksi.

 • - hakemus
  - cv
  - muut mahdolliset liitteet
  Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  Tilaauutiskirje

  Liity uutiskirjelistalle

  Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

  Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

  Seuraa meitä
  sosiaalisessa mediassa

  Tiedät mitä tapahtuu.