Töihin - Mangrove

TÖIHIN MEILLE

Rakentamisen kokenut konkari tai opintojasi suorittava, tarjoamme sinulle mielenkiitoisia tehtäviä ja uramahdollisuuksia. Suunnittelu-, työmaa- ja laskentatehtävien lisäksi meillä voi toimia myös  erilaisissa asiakaspalvelu- ja taloushallinnon tehtävissä. Arvostamme ammattitaitoasi ja meillä pääset myös kehittymään. 

Toimimme matalahierarkkisella organisaatiolla. Vaalimme yhdessä pelaamisen henkeä ja vältämme turhaa pönötystäArvostamme päämäärätietoisia työntekijöitä, joilla on korkeaa intoa ja tahtoa tuottaa laadukasta jälkeä. Jos tarinamme ja arvomme innostavat sinua ja haluat olla mukana rakentamassa nykyaikaisia ja laadukkaita koteja, tehtävä voi olla sinun. 

Voit jättää yhteystietosi meille avoimella hakulomakkeella.

NOIN 300 UUDEN ASUNNON RAKENTAMINEN KÄYNNISTYMÄSSÄ
Tarvitsemme lisää rakennusalan tekijöitä

Kesällä 2020 Turun alueella käynnistyvät uudet ekologisen rakentamisen rivi- ja kerrostalokohteet, joihin kaipaamme edelläkävijäasenteen omaavia rakennusalan ammattilaisia. Tulossa:
·      rivitalo: 10 taloa ja 34 asuntoa
·      kerrostalo: kaksi 4-kerroksista taloa, joista toinen on puu- ja toinen betonikerrostalo, asuntoja kohteessa on yhteensä 82
·      kerrostalo: kaksi 6-kerroksista taloa, asuntoja kohteessa on yhteensä 70
·      As Oy Kaarinan Skoogen, 4 taloa ja 18 asuntoa

SAUKOLLA ON KYKYÄ TÄYDELLISEEN AJOITUKSEEN JA SELLAISESTA OIKEA-AIKAISUUDESTA HYÖTYVÄT UUSIEN MANGROVE-KOTIEN ASUKKAAT.

Muun muassa saukkomaisen joustava yhteistyökyky ja sulava johtaminen ovat sellaisia ominaisuuksia, joilla toivomme projektipäällikön, työmaamestarien, työpäällikön sekä takuu- ja vuosikorjaustyönjohtajan sulavoittavan rakennusprojektejamme.

Haussa olevat tehtävät

Haku voimassa 21.8.2020 asti

Työmaamestareita pk-seudulle

Työmaamestarina pääset näyttämään vahvuutesi työnjohto- ja esimiestehtävissä sekä tiimipelaajana. Kalenteri ja kello ovat jämäkästi hallussa ja olet sujuva töiden organisoija.

Lue lisää & hae

Haku voimassa 21.8.2020 asti

Projektipäällikkö

Kokeneena tekijänä sinun on helppo uppoutua suunnitteluohjaus- ja asuntotuotannon kehittämistehtäviin useassa samanaikaisessa projektissa. Osoitat joustavuutesi prosessien läpiviennissä ja taitosi tukea työmaita rakentamisvaiheen suunnittelussa.

Lue lisää & hae

Haku voimassa 21.8.2020 asti

Työpäällikkö

Työpäällikkönä sinulla on mahdollisuus osoittaa perinteiset taitosi keskittymällä työmaan johtamiseen. Voit myös vastata projektipäällikköhommista muissa tiimeissä ja näyttää näin miten perinteiset esimiestaidot sujuvat.

Lue lisää & hae

Haku voimassa 21.8.2020 asti

Takuu- ja vuosikorjaustyönjohtaja

Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja olet osa Mangroven asuntorakentamisen tiimiä tuoden oman panoksesi rakennusalan parhaan asiakaskokemuksen rakentamiseen takuu- ja vuosikorjausvaiheissa. Meidän kanssamme pääset näyttämään vahvat taitosi toimia asiakkaiden kanssa ja tiimipelaajana sekä osaavat otteet työnjohtajana vauhdikkaassa menossa.

Lue lisää & hae

Lähetä avoin hakemus

Mikäli meillä ei ole sinulle sopivaa avointa työpaikkaa haussa, voit täyttää kyseisen avoimen hakemuslomakkeen.

Kuulemme mielellämme alan osaajista ja toimintamme kasvaessa otamme sinuun oitis yhteyttä, kun osaamistasi ja kokemustasi vastaavia pestejä on tulossa avoimeksi.

 • - hakemus
  - cv
  - muut mahdolliset liitteet
  Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  Tilaauutiskirje

  Liity uutiskirjelistalle

  Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

  Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

  Seuraa meitä
  sosiaalisessa mediassa

  Tiedät mitä tapahtuu.