Uusia tekijöitä kasvaviin haasteisiin – vastuullinen tekeminen motivoi Mangroven väkeä - Mangrove
JAA SOMESSA

Uusia tekijöitä kasvaviin haasteisiin – vastuullinen tekeminen motivoi Mangroven väkeä

Vasemmalla Ville Autio, keskellä Atte Niemi ja oikealla Miia Lehtinen.
Vasemmalla Ville Autio, keskellä Atte Niemi ja oikealla Miia Lehtinen.
Vasemmalla Ville Autio, keskellä Atte Niemi ja oikealla Miia Lehtinen.
Vasemmalla Ville Autio, keskellä Atte Niemi ja oikealla Miia Lehtinen.

Mangrovella on rakenteilla noin 300 uutta asuntoa ja suunnitteilla noin 400. Ympäristötietoisuus on saavuttanut merkittävän jalansijan rakennusalalla. Siksi Mangrovesta on hienoa tuottaa markkinoille nykyaikaisia ekologisia koteja ja kehittää yhä parempia ratkaisuja ympäristöystävälliseen rakentamiseen sekä asumiseen.

Uusien hankkeiden myötä Mangrove on kasvanut. Toiminnan edellytys on osaavassa ja motivoituneessa henkilöstössä, joten tiimi vahvistui kolmella uudella ammattilaisella. Lokakuussa uusissa tehtävissä aloitti kolme rakennusinsinööriä, projektipäällikkö Atte Niemi, takuu- ja vuosikorjaustyönjohtaja Miia Lehtinen ja työpäällikkö Ville Autio.

Niemi tuli Mangrovelle NCC Suomelta, jossa hän työskenteli 14,5 vuoden ajan aluksi työmaatehtävissä, sitten laskennassa ja viimeksi hankesuunnittelupäällikkönä suunnittelun ohjauksessa. Autio siirtyi Mangrovelle Niemen tavoin NCC Suomelta, jossa noin 16,5 vuoden työrupeamasta viimeisimmät viisi vuotta sujuivat työpäällikkönä. Lehtinen on aiemmin toiminut projektipäällikkönä RTC Vahasella ja Rambollilla projektien valvonnassa ja johtamisessa.

Kolmikko on aloittanut Mangrovella hyvissä tunnelmissa ja jokaisen tavoitteet ovat vastuullisessa vaikuttamisessa.

”Ympäristöystävällisyys on arvo, minkä merkitys kasvaa koko ajan – niin maailmalla kuin omissa ajatuksissakin. Lapsille on jätettävä hyvä perintö”, Niemi summaa. ”Halusin töihin yritykseen, jossa voin omalla työpanoksellani olla mukana kehittämässä ympäristöystävällisempiä suunnitteluratkaisuja. Hyviä tuotteita kestävästi tuotettuna, siitä täällä on kysymys. Mangrovella uskon pystyväni tuomaan laaja-alaisen osaamiseni yrityksen käyttöön ja samalla kehittyväni itse. Perheyrityksessä arvostan päätöksenteon joustavuutta ja nopeutta.”

Lehtinen on samaa mieltä kestävän kehityksen arvoista. Häntä kiinnostaa erityisesti puurakentaminen. ”Tavoitteeni Mangrovella on päästä askeleen lähemmäs käytännönläheistä työtä. Edellisissä työtehtävissä olen toiminut välikätenä urakoitsijoiden ja taloyhtiöiden välillä. Täällä Mangrovella minusta tuntuu, että minulla on mahdollisuus vaikuttaa”, Lehtinen toteaa.

”Sopivankokoisessa perheyhtiössä työntekijöillä on hyvät vaikutusmahdollisuudet”, Autio sanoo yksimielisesti. ”Siksi minäkin hakeuduin töihin tänne. Työturvallisuus on minulle erityisen tärkeä aihe, sillä vaativaa työtä pitää pystyä tekemään turvallisin mielin ja jokaisen pitää päästä töistä terveenä kotiin. Mangrovella haluan tehdä tuotannosta entistäkin sujuvampaa ja kehittää siihen uusia ratkaisuja.”

Mangrove haluaa mahdollistaa mahdollisimman monelle asumisen ja elämisen ekologisilla arvoilla ja nykyaikaisella tekniikalla rakennetussa kodissa. Tehtävämme on tuottaa ympäristön hyvinvointia ja kestävää kehitystä tukevia kohtuuhintaisia asumisratkaisuja. Uudet työntekijät tuovat pöytään uusia ideoita ja näkökulmia yhteisen tavoitteemme saavuttamiseksi. Työkavereita kannustaen katse suunnataan kohti tavoitetta: nykyaikaisia koteja ekologisin arvoin.

Katso avoimet työpaikat >

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.