Unelmoitko energiatehokkaasta ja ekologisesta kodista? Espoon Siimes on sellainen. - Mangrove
JAA SOMESSA

Unelmoitko energiatehokkaasta ja ekologisesta kodista? Espoon Siimes on sellainen.

A-energialuokka merkitsee pienempiä asumiskuluja ja ekologisuutta.
A-energialuokka merkitsee pienempiä asumiskuluja ja ekologisuutta.
A-energialuokka merkitsee pienempiä asumiskuluja ja ekologisuutta.
A-energialuokka merkitsee pienempiä asumiskuluja ja ekologisuutta.

Energiatehokas koti säästää asumiskuluissa

Rivitaloyhtiö As Oy Espoon Siimes on uudiskohde, joka sijoittuu parhaaseen energialuokkaan A korkean energiatehokkuuslukunsa ansiosta. Siimeksen energiatehokkuudesta kertova lukuarvo on 78, kun uuden asunnon vaatimuksissa sen on oltava alle 105 ja A-luokkaan noustakseen alle 80. Mitä parempi energialuokka kodilla on, sitä suurempana säästönä se näkyy asukkaan asumiskuluissa ja samalla se hillitsee ilmastonmuutosta.

Siimeksen energiatehokkuus on jo suunnitteluvaiheessa optimoitu rakenteiden lisäksi lämmitysjärjestelmän ja talotekniikan yhdistelmällä. Maalämpö lämmittää vesikiertoisen lattialämmityksen ja käyttöveden, asuntokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla huolehti puhtaasta sisäilmasta ja säästää osaltaan lämmityskuluissa. Asunnoissa on myös vettä säästävät hanat ja WC-istuimet, jotka osaltaan auttavat säästämään vedenkulutusta ja energiaa.

Puurakentaminen tukee kestävää asumista

Siimeksen pääasiallinen rakennusmateriaali on puu, joka on materiaalina ekologinen ja uusiutuva. Talojen kantavat rakenteet, välipohjat ja julkisivut ovat puuta. Puu sitoo kasvaessaan hiilidioksidia, joka varastoituu rakenteisiin. Kun puurakenteinen talo elinkaaren päättyessä muutetaan energiaksi ilmakehään, vapautuu vain se määrä hiilidioksidia joka siihen on kasvun aikana varastoitunut.

Siimeksessä autoilet halutessasi sähköllä

Autokatoksissa ja autopaikoille on rakennettu valmiiksi sähköverkosto, joka mahdollistaa sekä perinteisen lämmityspisteen ja sähköauton latauspisteen asentamisen kaikille autopaikoille pikaliittimellä. Asunnon ostaja päättää, minkälaisen päätelaitteen autopaikalle valitsee. Sähkökulutus mitataan sopimuskohtaisesti ja palvelua hallinnoidaan kätevästi mobiilisovelluksella.

As Oy Espoon Siimes tekee hyvää sinulle ja ympäristölle.

 


 

Kiinnostuitko asumisesta Espoon Siimeksessä? Myynti käynnistyy lokakuussa 2022. Varaa nyt oma kotisi ja pääset suunnittelemaan omannäköistä asumista energiatehokkaassa uudiskohteessa.

Tutustu ekologiseen Espoon Siimekseen >

Petri Ingman
050 343 4877
petri.ingman@bravo.fi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.