Mangroven arvomaailma houkutteli tuoreimmat tekijät joukkoomme - Mangrove
JAA SOMESSA

Mangroven arvomaailma houkutteli tuoreimmat tekijät joukkoomme

Vasemmalta oikealle Tom Thusberg, Maija Ranta  ja  Jesper Stenman.
Vasemmalta oikealle Tom Thusberg, Maija Ranta ja Jesper Stenman.
Vasemmalta oikealle Tom Thusberg, Maija Ranta  ja  Jesper Stenman.
Vasemmalta oikealle Tom Thusberg, Maija Ranta ja Jesper Stenman.

Kevään 2021 aikana Mangroven tiimi on vahvistunut kolmella alan ammattilaisella. Maija Ranta aloitti Mangrovessa asiakaspalveluinsinöörinä, Tom Thusberg hankintainsinöörinä ja Jesper Stenman kustannuslaskijana. Erilaisista työtaustoista tulleen kolmikon toi yhteen kiinnostus Mangroven ekologisiin arvoihin.

“Mangroven arvot herättivät kiinnostukseni, sillä ne tuntuivat kohtaavan omieni kanssa. Lisäksi Mangroven hauskat mainokset kiinnittivät huomioni, pidin niitä positiivisesti erilaisina!” Maija kertoo. Mangrovessa hänen opiskeluaikaiset unelmansa asiakaspalveluinsinöörin toimenkuvasta kävivät toteen. Rakennusinsinööriksi opiskellut Maija ehti olla noin kaksi vuotta projektipäällikkönä vahinkosaneerauspuolella Polygon Finland Oy:ssä ennen kuin aloitti työt meillä.

Maijan intohimo on nimenomaan asiakaspalvelu ja hänestä on mukava hypätä tekemään sitä uudisrakentamisen puolelle. ”Tärkeintä asiakaspalvelussa on läsnäolo ja asiakkaan kuunteleminen. Näistä me emme Mangrovella tingi.”

Tom on Maijan kanssa samaa mieltä Mangroven ekologisesta arvomaailmasta. “Mangrove vaikutti hyvältä yritykseltä arvoiltaan. Lisäksi puurakentaminen sekä yrityksen kehitys ja kasvu tekevät Mangrovesta kiinnostavan työpaikan”, hän pohtii.

Tomilla on tuore rakennusmestarin tutkinto ja työkokemusta 30 vuoden ajalta. Viimeiset 7 vuotta hän oli projektipäällikön tehtävissä Kymppi-Katolla. ”Puurakentamisen kanssa olen ollut tekemisessä lähes koko urani. Haluankin Mangrovella olla hyödyksi juuri puurakentamisen kehittämisessä omien näkemysten ja kokemukseni avulla.”

“Ympäristöystävällisyys on mielestäni tulevaisuuden kannalta tärkeää”, Jesper puolestaan miettii. “Mangrovella on hyvät tavoitteet sen suhteen! Samalla minä pääsen kehittämään omaa ajatustapaani ekologisempaan suuntaan ja oppimaan uutta.” Rakennusinsinööriksi valmistuneen Jesperin edellinen työpaikka oli Tukholmassa rakennusfirma JMW Bygg AB:ssa, jossa hän vastasi kustannuslaskennasta ja työnjohdosta.

Iloiset uudet mangrovelaiset ovat jo tuttu näky toimistollamme Turussa. “Fiilikset työpaikasta ja -yhteisöstä ovat olleet todella hyvät jo ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Odotan innolla tulevaisuutta Mangrovella”, Maija iloitsee.

Tom ja Jesper ovat samoilla linjoilla Maijan kanssa.

”Tunnelmat ovat erittäin hyvät. Mangrovessa on hyvä pöhinä päällä ja mukavat työkaverit. Paljon ollaan jo opittu uusia asioita ja vielä on paljon opittavaa, mutta motivaatiota ja intoa riittää. Uusia mukavia projekteja on alkamassa ja vanhoja valmistumassa.”

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tule sinäkin rakentamaan kestävää kasvua mukavassa työyhteisössämme >

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.