Mangrove käynnistää Turun linnan maisemiin sijoittuvan uuden kerrostalokohteen suunnittelun - Mangrove
JAA SOMESSA

Mangrove käynnistää Turun linnan maisemiin sijoittuvan uuden kerrostalokohteen suunnittelun

Havainnekuva, muutokset mahdollisia.
Havainnekuva, muutokset mahdollisia.
Havainnekuva, muutokset mahdollisia.
Havainnekuva, muutokset mahdollisia.

Mangrove on aloittanut As Oy Turun Harppuunan Loiston suunnittelun. Harppuunan Loiston kahdessa kerrostalossa on tarjolla erikokoisia asuntoja yksiöistä neliöihin yhteensä 70 kappaletta ja lisäksi kolme liikehuoneistoa. Ennakkomarkkinointi alkaa loppukesästä. Kohteen arvioitu valmistuminen on kesällä 2025.

Harppuunan Loisto rakentuu Vallihaudankadun alkuun sijaitsevaan Harppuunakortteliin. Sijainti Turun Linnan kupeessa on upean historiallinen ja välittömästä läheisyydestä löytyvät muun muassa satama, Forum Marinum, museolaiva Suomen Joutsen ja useita ravintoloita. Turun ydinkeskustaan Aurajokirantaa pitkin vain noin kolmen kilometrin matka ja yhteydet Helsingin, Porin ja Tampereen suuntaan ovat sujuvat.

Havainnekuva, muutokset mahdollisia.

Loiston suunnittelun lähtökohtana ovat olleet avoimuus, toimivuus ja valoisuus. Asuntojen korkeat ikkunat tuovat asuntoihin valoa ja avaruutta tuoden maiseman silmien eteen. Suurimmissa asunnoissa on lasitettu parveke joko rauhallisen sisäpihan tai Turun linnan suuntaan. Loiston asuntojen moderni arkkitehtuuri antaa mahdollisuuden myös personoida koti oman näköiseksi. Asuntoihin on mahdollista valita omat yksilölliset sisustusratkaisut kahdesta Mangroven skandinaavisen raikkaasta sisustustyylistä. Kummankin tyylisuunnan sisällä on myös mahdollista yhdistellä tuotteita ja materiaaleja oman persoonallisen tyylin luomiseksi.

Rakennusten energialuokka on A, joka merkitsee korkeinta mahdollista energiatehokkuutta. Rakennusten lämmitysmuotona toimii ympäristöystävällinen ja energiatehokas maalämpö, joka tuottaa energian lämmitykseen ja käyttövedelle.

Havainnekuvia G492 asunnosta, muutokset mahdollisia.
Havainnekuvia G492 asunnosta, muutokset mahdollisia.

Harppuunakorttelissa yhdistyvät kestävä kehitys, yhteisöllisyys ja kehittyvä Aurajoen satama-alue vetovoimaiseksi paikaksi asua

Turun merelliseen ja kehittyvään kaupunginosaan sijoittuvassa taloyhtiössä yhdistyy lähellä keskustaa asumisen palvelut, henkeäsalpaava historiallinen miljöö ja kestävän kehityksen mukainen suunnittelu. Aurajoen kauniit rannat, satama ja eteen avautuva Itämeri ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

As Oy Harppuunan Loisto on valmistuessaan Harppuunakorttelin viimeinen taloyhtiö, joka täydentää yhteisöllistä korttelia. Upea, korttelin asukkaiden käytössä oleva viihtyisä sisäpiha valmistui kesällä 2021. Korttelipihassa kaikki asukkaat voivat nauttia esimerkiksi lenkkeilemällä pihaa kiertävällä juoksuradalla, kuntoilla laitteissa, viljellä omaa hyötypuutarhaa ja grillata. Keskellä korttelipihaa on viherkattoinen korttelitalo, jossa on sauna ja kerhotilaa, jossa voi kokoontua isommallakin porukalla. Korttelissa on myös ruokakauppa ja ravintola.

Koko korttelin ympäristöystävällisyys on otettu huomioon alusta pitäen. Ekologisuus näkyy energiaomavaraisuuden ja uusiutuvien lämmitysratkaisujen lisäksi myös elinkaariajattelussa, kierrätyksessä ja vihersuunnittelussa. Korttelin toimivuus on pohdittu kokonaisvaltaisesti vuosikymmenien päähän, mikä tekee siitä turvallisen ja ympäristöä kuormittamattoman asuinalueen historiallisesti merkittävässä ympäristössä.

Havainnekuvia G493 asunnosta, muutokset mahdollisia.
Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.