As Oy Raision Sara - Uusia rivitalokoteja - Mangrove

Reipasta elämää

Loppuunmyyty

Valmistunut

As Oy Raision Sara

Valmistui kesäkuussa 2022
Raisio, Kaupinkatu 1 ja 3
Rivitalo 21 asuntoa
Asuntokoot: 66–94 m²
Huoneiden lukumäärä: 3–5 h+kt+s

Uusia rivitalokoteja Raisioon

Raision Sara on vireän ja hyvän elämän tukikohta Raision keskustan palvelujen ja yhteyksien ääressä

As Oy Raision Sara on uudiskohde, minkä rakennamme Raision Kerttulan alueelle. Kolmessa modernissa ja luonnonläheisessä rivitalossa on yhteensä 21 avaraa yksitasoista kotia, joiden terasseilla on rauhallinen tunnelma. Suuret ikkunat, kodin keskipisteenä moderni avokeittiö ja rauhallisesti sijoitetut makuuhuoneet ovat arjen viihtyvyyttä.

Sarassa koet aamun sarastuksen, auringon leikittelyn ja valon suoman tilan ja tunnelman. Kodin avokeittiö sopii kovempaankin kokkaukseen ja seurallisesta elämästä nauttiville. Olohuoneesta on mukava siirtyä omalle katetulle terassille. Sisustuksesta innostunut voi rönsyilyttää ideansa myös tänne. Toisaalta koti on rauhan tyyssija, mutta se tarjoaa paljon energiaa ja hyvin nukutun yön jälkeen voi lähteä virkeänä töihin, kouluun, harrastuksiin ja kauppareissulle – ne kun kaikki löytyvät läheltä. Terveyskeskuspalvelut, Tyks Raision sairaala ja Raision terveyskeskus, sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä.

Rauhalliselta asuinalueelta löytyy runsaasti aktiviteetteja luonnon helmasta ja monenmoisia harrastusmahdollisuuksia lähietäisyydeltä. Muun muassa jäähallit, jalkapallokenttä, yleisurheilukenttä, tenniskeskus ja liikuntahalli löytyvät kävelyetäisyyden päästä. Raision keskusta palveluineen on aivan lähellä ja Turun keskustaan pääsee vartissa. Seudun suurin kauppakeskus Mylly sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä. Kauppakeskuksesta saat kaikki tarvitsemasi, sieltä löydät esimerkiksi sisustusideoita uuteen kotiin ja pian myös Finnkinon elokuvateatterin.

Rakentamista ympäristöä ja luontoa vaalien

Saran pääasiallinen rakennusmateriaali on ekologinen puu. Puurungon ja -verhoilun ansiosta rakennus sitoo hiiltä ja toimii hiilivarastona koko elinkaarensa ajan vaikuttaen positiivisesti rakennuksen hiilikädenjälkeen. Puurakenteet voidaan myös kierrättää ja käyttää uudelleen paremmin elinkaaren loputtua.

Saran lämmitysmuotona on ekologinen lähienergia, eli kaukolämpö sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Kodeissa on myös koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä tehokkaalla lämmöntalteenotolla. Kaikki nämä talotekniset ratkaisut tukevat energiataloudellista asumista, kestävää kehitystä sekä parantavat asumisviihtyvyyttä.

Tontille istutettavilla kasveilla on positiivinen vaikutus viihtyvyyteen ja ilmakehään. Hulevesien viivytys ja imeyttäminen ei kuormita kunnallistekniikkaa ja vähentää ympäristön kuormitusta.

Saran sijainti tukee ekologista liikkumista, sillä kaikki palvelut ovat lähellä. Kaupungissa polkupyörä onkin mitä mainioin kulkupeli. Jokaisella asunnolla on autokatospaikka, jonka sähköpistokkeella on mahdollisuus ladata hybridiauto. Yhtiössä on myös putkitusvaraus, joka mahdollistaa kaapeleiden asentamisen täyssähköautojen latauspisteitä varten.

Sopivia koteja erilaisille perheille

Avokeittiö, oma sauna ja katettu terassi saavat viihtymään ja mahtava asuinalue tarjoaa parastaan.

Sarassa on saunallisia 66 m² kolmioita, 76,5 m² neliöitä ja 94 m² viisiöitä. Kodit sopivat kaikenikäisille pariskunnille ja kaikenkokoisille perheille.

Kaikki tilat ovat yhdessä tasossa. Valoisissa ja vaaleissa kodeissa on suuret ikkunat ja raikas skandinaavinen tunnelma. Avokeittiö ja olohuone muodostavat kauniin kokonaisuuden, josta on kulku isolle katetulle terassille. Pesuhuone ja sauna ovat hyvin suunniteltuja ja käytetyt materiaalit kestäviä ja tyylikkäitä. Myös sisääntulon yhteydessä on katettu terassi, jossa on hyötytilaa ja puolilämmin erillinen varastotila.

Sara loistaa selkeydellään ja elämyksellisyydellään

Saran ajaton selkeä tyyli ja vähäeleinen arkkitehtuuri ei vuosia kaihda eikä aikaa kumartele. Jos aikaisemmassa kodissa olet vain asunut, niin täällä voit ryhtyä elämään oman näköistä elämää ja nauttimaan arjesta. Vaivattomuus ja helppohoitoisuus sekä selkeät huoneratkaisut ovat parasta arkea. Hyvinvointi on elämän päällimmäinen tunne, eikä vain tunne, sillä lähellä kotia on mahtavat harrastusmahdollisuudet.

Valokuvat & mallinnuskuvat

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.