As Oy Raision Aava - Mangrove

Valmistunut

As Oy Raision Aava

Valmistui keväällä 2019
Raisio, Aavankatu 2 & 4
Rivitalo 16 asuntoa
Asuntokoot: 3–4 h+k+s 66–75 m²

VOIKO KÄTEVÄMMIN ENÄÄ ASUA?

As Oy Kuninkojan Aava Raisio sijoittuu tiiviisti rauhallisen asuinalueen ja aktiivisen kauppakeskittymän saumakohtaan, vihreän ympäristön ja urbaanin elämän rajapintaan. Aavan yksitasoiset rivitalokodit valmistuvat Kuninkojalle Ikean ja Myllyn välimaastoon keväällä 2019. Aavankadulle neljään rakennukseen sijoittuvat saunalliset kolmiot ja neliöt ovat kooltaan 66 – 75 m2 .

Aavan kodeissa on tehokkaat neliöt – ei mitään liikaa, eikä mitään liian vähän. Et maksa hukkaneliöistä. Tilaratkaisultaan kompaktit kodit ovat selkeyttä rakastavan minimalistin ja sisustajan ilo. Täällä pienet arjen asiat sujuvat ilman turhaa krääsää. Tyylikäs kokonaisuus pitää sisällään kaiken haluamasi.

Aavassa aamu sarastaa valoisana. Kodeissa on huoneiston mittainen lasiseinä, avokeittiö ja käytännöllisesti sijoitetut asuinhuoneet. Auringonpaiste herättää naapuruston aktiiviseen päivään. Koti on oma tukikohtasi, josta lähdet ketterästi töihin, kouluun, harrastuksiin ja kauppareissulle. Aavasta saat kodin, joka mukautuu elämäntilanteeseesi.

Katetulla terassilla nauttii yhdessäolosta perheen kanssa ja kotona voi kävellä paljain jaloin vaikka koko päivän.

Mallinnuskuvat

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.