As Oy Helsingin Lusto - Mangrove

Puu kantaa

Valmistunut

As Oy Helsingin Lusto

Valmistui kesäkuussa 2020
Helsinki, Neitoperhosentie 3
Rivitalo 15 asuntoa
Asuntokoot: 2–3 h+kt 54,5 & 75 m²

Kesällä 2020 valmistuneita puuasuntoja Helsingin Honkasuolle

Rakensimme viihtyisälle uudelle Honkasuon puutaloalueelle osoitteeseen Neitoperhosentie 3, 00410 Helsinki uusia puurivitaloja. 2-kerroksiset asunnot ovat kaksioita ja kolmioita, kooltaan 54,5 mja 75 m2. Puolihitas-asunnot valmistuivat kesällä 2020 ja asukkaat muuttivat uusiin koteihinsa samana kesänä.

15 asuntoa / 2–3 huonetta + kt /osassa asunnoista sauna
2 kerrosta / puurakenteisia

Kaksikerroksiset rivitaloasunnot saunalla tai ilman, kaksiot 54,5 mja kolmiot 75 m2. 15 autopaikkaa, joista 7 katettu. Kaikkiin huoneistoihin on esteetön pääsy kadulta ja pysäköintipaikoilta.

LUONNON INSPIROIMA

Puu on kiehtova materiaali. Jokainen puu on yksilö, jolla on luonnon luoma sydän, juuret ja tarina. Puu suojaa ja se tarjoaa turvallisen kodin.

Metsä, puut ja rinne yhdessä. Tuohon kohtaan sopivat puurivitalot. Kahteen kerrokseen, kiipeämään ylös rinnettä. Mustaksi maalattu pystypaneeli ja epäsymmetrinen harjakatto, maanläheinen ja turvallinen tuntuma. Mitä vielä? Lisäksi pieniä pirskahduksia, kuten elämässäkin on. Parvekkeiden ja terassien ja sisäänkäyntien väripinnat pilkuttavat rakennuksen raikkaasti kuin perhosen siiven.

Sisällä vastaan tulvii valo ja oman kodin rauha, sillä puu kantaa elämän ryhdikkäänä ja viisaana. Sen vuosirenkaat kertovat eletystä elämästä ja antavat lupauksen tulevasta puhtaammasta elämästä. Suunnitellaan kestävää tulevaisuutta koti kerrallaan.

Mallinnuskuvat

Valokuvat

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.