Turun Löytöretkeilijä - Mangrove

Varaa viihtyä

Valmistunut

Turun Löytöretkeilijä

Valmistui marraskuussa 2020
Turku, Lipunkantajankatu 3
Kerrostalo 40 asuntoa
Asuntokoot: 1–3 h 34–64 m²

Nykyaikaista vuokra-asumista Turun Runosmäessä

Runosmäkeen sijoittuva Löytöretkeilijä valmistui marraskuun lopulla 2020. Viisikerroksisessa talossa on 40 parvekkeellista asuntoa 34 m2 yksiöistä 64 m2 kolmioihin. Löytöretkeilijä sijaitsee lähellä hyviä liikenneyhteyksiä, päivittäisiä palveluita, kauppoja, koulua ja harrastuksia. Pomponrahkan luonnonsuojelualue odottaa retkeilijää reippailuetäisyyden päässä.

Uusi mukavuuksien koti

Löytöretkeilijästä löydät kodin sujuvaan arkeen ja turvalliseen tulevaisuuteen. Kodin, jossa asut mielelläsi pitkään, sillä näiden kotien suunnittelun lähtökohtana ovat käytännölliset modernit tilaratkaisut ja materiaalit.

Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, keraaminen liesi ja kalusteisiin upotettu uuni sekä runsaat kaappi- ja säilytystilat, vesikiertoinen lattialämmitys ja energiaa säästävä valaistus. Suurimmissa asunnoissa on myös oma sauna. Vuokraan sisältyy 10M/10M laajakaista ja kaapeli-TV. Jokaisella asunnolla on myös oma irtainvarasto.

Yhteiset sauna- ja kerhotilat ovat osa mukavaa asumista ja luovat viihtyisää yhteisöllisyyttä. Liikkuminen on joustavaa niin työ- kuin vapaa-ajan asioissa. Kellarikerroksessa on polkupyörien huoltotila ja latausmahdollisuus 12 sähköpyörälle. Vuokrattavia autopaikkoja on 29 kpl. Alueella on jo valmiiksi toimiva joukkoliikenne ja lähipalvelut.

Konkreettisia valintoja ympäristön hyväksi

Löytöretkeilijässä on useita ekologista asumista ja rakentamista tukevia ratkaisuja, jotka auttavat säästämään ja hillitsemään ilmastonmuutosta. Löytöretkeilijän rakentamiseen on myönnetty Kuntarahoituksen Vihreä rahoitus, joka on suunnattu ympäristöystävällisten investointien rahoittamiseen.

Maalämpö, aurinkopaneelit, tehokkaat lämmöntalteenottolaitteet, energiaa säästävä valaistus, vesikiertoinen lattialämmitys ja vähäpäästöiset rakennusmateriaalit antavat hyvän lähtökohdan kestävän kehityksen mukaiselle asumiselle. Rakennuksen ympäristö pyritään pitämään pintarakenteiltaan mahdollisimman luonnonmukaisena ja sadevesien hallinnassa hyödynnetään kasveja.

Kestävä liikkuminen on huomioitu asianmukaisin varustein ja toimivilla säilytysratkaisuilla. Pyöränsäilytyksen yhteydessä on pyörien huoltopaikka ja Löytöretkeilijästä löytyy myös sähköpyörien ja sähköautojen latauspisteitä.

Tuhlaa elämän onnellisuuteen

Löytöretkeilijässä elämäsi toiveet sopivat yhteen ja voit asua nykyaikaisesti. Samalla asumisen hiilijalanjälkesi on mahdollisimman pieni – ilman, että sinun tarvitsee tinkiä kodin mukavuudesta ja laadusta.

Valokuvat & mallinnuskuvat

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.