As Oy Rauman Kompassi - Tyylikästä asumista - Mangrove

Vie kotiin

Loppuunmyyty

Valmistunut

As Oy Rauman Kompassi

Valmistui lokakuussa 2020
Rauma, Hankkarintie 2
Kerrostalo 42 asuntoa
Asuntokoot: 1–3 h+kt 27,5–109,5 m²

Pieni matka merelle, suuri merkitys asumiselle

Rauman legendaarisen Kanalin rantaan valmistui vuonna 2020 6-kerroksinen, mukavien kaupunkiasuntojen kerrostalo.

As Oy Rauman Kompassi on vapaarahoitteinen kerrostaloyhtiö, jossa on 42 asuntoa: yksiöitä sekä saunallisia kaksioita ja kolmioita.

Kompassin 68-neliöisten kolmioiden, 3H+KT+S, toimiva asuntopohja sopii pariskunnille ja pienille perheille sekä yksinasuville, jotka kaipaavat ilmavuutta kotiinsa. Asuntojen suuret lasitetut parvekkeet auttavat ottamaan Rauman Kanalin ympäristön osaksi omaa kotia ja olotilaa. Näissä kodeissa asuessasi vietät tyylikästä ja ensiluokkaista kaupunkilaiselämää rauhallisessa ja uniikissa miljöössä.

Jokaisella huoneistolla on lämmin irtainvarasto, joka sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihto, valokuituverkko ja kaapeli-tv, asuntokohtainen sähkön ja veden mittaus ja muut mukavat ominaisuudet tekevät asumisesta kivaa ja käytännöllistä.

Yhtiössä on hissi, tilaa polkupyörille ja lasten leikkialue. Autopaikkoja on yhteensä 33 kappaletta, joista 30 sijaitsee autokatoksessa. Sähköautojen latausmahdollisuus on 30 autopaikassa (2 pika- ja 28 peruslatauspaikkaa). Autopaikat myydään osakkeina erillisenä osakesarjana.

Asunnot on rakennettu As Oy Rauman Kompassin omistamalle tontille.

Kuvat

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.