Vihdoinkin uusia asuntoja Papinpellolle – valmiita syksyllä 2019 - Mangrove
JAA SOMESSA

Vihdoinkin uusia asuntoja Papinpellolle – valmiita syksyllä 2019

Papinpelto-kerrostalon-mallinnus-copy-2
Papinpelto-kerrostalon-mallinnus-copy-2

33 asuntoa sisältävän kerrostalon rakentamisesta uudelle Papinpellon alueelle on tehty sopimus Länsi-Suomen Asunnot Oy:n ja Mangrove Oy:n kesken. Toimeen on ryhdytty viivyttelemättä ja Mangrove on jo käynnistänyt 5-kerroksisen kerrostalon rakentamisen Metsotielle. Suunnitellun aikataulun mukaisesti asukkaat pääsevät muuttamaan valmiisiin koteihin syksyllä 2019.

Mangrove Oy:n toimitusjohtaja Antti Lundstedt kertoo, että tarkoituksena on rakentaa vuokra-asuntoja, jotka tarjoavat asumismukavuutta ja kestävät aikaa ja elämää.

– Alueelle oli aikaisemmin suunniteltu puutaloja, joiden rakentaminen ei saanut tuulta siipiensä alle. Nyt rakentamista lähdettiin suunnittelemaan uudelta pohjalta, mutta saimme puurakentamisesta idean talon parvekepuolen julkisivuun.

ARA-tuotantona rakennettavaan taloon tulee erikokoisia asuntoja yksiöistä kolmioihin.

Rauman kaupungin teknisen toimialan toimialajohtaja Tomi Suvanto vahvistaa, että nyt aika on kypsä lisätä kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen tarjontaa kaupungissa alueella.

– Vuokra-asunnoista on Raumalla vähitellen päässyt syntymään pulaa ja nämä uudet asunnot kiinnostavat varmasti monia. Kaupungistuminen kasvattaa keskustan vetovoimaa ja myös opiskelijoiden tarpeet lisäävät vuokra-asuntojen kysyntää. Työpaikkojen lisääntyminen autotehtaalla, elintarviketeollisuudessa ja palveluissa tuo uutta asukaspotentiaalia Raumalle.

Eurajoen Säästöpankin toimitusjohtaja Matti Saustila on tilaajatahon edustajana tyytyväinen siihen, että rakentaminen on päässyt vauhtiin. Pankin rooliin kuuluu edistää hyvinvointia ja tukea aktiivisesti paikallista kaupunkikehitystä ja asuntotuotantoa.

– Vuokra-asuntojen rakentamisella vastataan syntyneeseen tarpeeseen. Papinpellossa on niin kaivattuja yksiöitä kuin perheasuntojakin. Ja kun lähituntumassa on hyvät palvelut, niin luonnonläheisellä alueella asuminen on mutkatonta ja mukavaa.

Tomi Suvanto sanoo, että kohde sijaitsee liikenteellisesti sujuvalla paikalla ja kaupunkikeskustan tuntumassa, matkaa Vanhaan Raumaankin on alle kilometrin verran. Välittömässä lähistössä sijaitsevat kaupungin suurimmat kauppakeskukset, koulut, päiväkoti ja muut palvelut.

 

Lisätiedot
Antti Lundstedt
toimitusjohtaja, Mangrove Oy
p. 050 5725200, antti.lundstedt@mangrove.fi
www.mangrove.fi

Mangrove on vuonna 1994 perustettu vakavarainen asuntorakentamiseen erikoistunut yritys. Mangrovella on kokenut rakentamisorganisaatio ja sen erityisvahvuuksia ovat yksilölliset, toimivat ja nykyaikaiset suunnitteluratkaisut. Suunnittelu perustuu syvälliseen kokemukseen, Mangrove-asunnot ovat kohtuuhintaisia ja niissä on taloudellisia asumisratkaisuja. Mielestämme nykyaikaiset, valoisat ja avarat suunnitteluratkaisut eivät saa koskea pelkästään omistusasuntoja. Tavoitteena on, että kaikki Mangroven rakentamat asunnot näyttävät ja tuntuvat nykyaikaisilta olivat ne sitten omistus-, vuokra- tai asumisoikeusasuntoja.
Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.