Uusia rivitaloja Myllyn ja Ikean välimaastoon Raisioon - Mangrove
JAA SOMESSA

Uusia rivitaloja Myllyn ja Ikean välimaastoon Raisioon

Uusia rivitaloja Myllyn ja Ikean välimaastoon

 

Mangrove Oy rakentaa rivitaloasuntoja Raision Aavankadulle, joka sijaitsee aivan Kuninkojan kauppakeskittymän kyljessä. Rakentaminen käynnistyy maaliskuussa 2018 ja asunnot valmistuvat keväällä 2019. Raisioon ei viime aikoina juuri ole rakennettu rivitaloja ja nyt rakennettava As Oy Kuninkojan Aava Raisio sijoittuu poikkeukselliseen rakennuspaikkaan. Kohde sijaitsee Myllyn ja Ikean välimaastossa, osoitteessa Aavankatu 2 ja 4. Lähimmät kauppakeskittymän liikkeet, Asko, Sotka ja Gigantti, löytyvät heti Suoniityntien toiselta puolelta.

Raision kaupunginjohtaja Ari Korhonen kertoo, että kaupungissa rakentaminen on nousussa. Aavankadun aluetta hän kuvailee ainutlaatuiseksi, hienoksi urbaaniksi kaupunkikätköksi, joka sulautuu hyvin ympäristöönsä. Lähellä ovat poikkeuksellisen hyvät kaupan alan palvelut ja ulkoilumahdollisuudet avautuvat heti kotiovelta.

– Kokemuksemme mukaan tämä alue on erittäin suosittu. Noin kolme vuotta sitten alueelle tuli myyntiin 20 omakotitonttia, jotka myytiin todella nopeasti. Nyt on hyvä mahdollisuus päästä asumaan rivitaloon hienolle paikalle.

Korhonen listaa Raision kaupungin vahvuuksiksi erittäin monipuolisen palvelurakenteen lisäksi sujuvat liikenneyhteydet. Hän muistuttaa, että Raisio on oikea kaupunki, jossa kaikki on lähellä. Kaupungissa asuntotarjonta on kohtuuhintaista ja asukkaita hemmotellaan laajoilla vapaa- ajanviettomahdollisuuksilla.

Pienempien asuntojen kysyntä kasvaa

As Oy Kuninkojan Aava Raisio koostuu 16 rivitalokodista, jotka ovat 66 m 2 kolmioita ja 75 m 2 neliöitä. Rakentamisesta vastaa Mangrove Oy ja kohteen markkinoinnista Bravo Oy:n Jaakko Kaitanen.

Mangroven toimitusjohtaja Antti Lundstedt kertoo, että pienempien kotien suosio kasvaa.

– Kodit sisustetaan nykyisin selkeästi ja suorastaan minimalistisesti, säilytystilaa vaativaa krääsää vältetään. Silloin tila riittää hyvin perheasumiseen pienemmässäkin asunnossa, eikä asukkaan tarvitse maksaa niin sanotuista turhista neliöistä.

Viime aikoina on havaittu, että monipuolisten kaupan palvelujen lähelle sijoittuville kohteille on kova kysyntä. Mangrove Oy:llä on esimerkiksi käynnissä rivitaloyhtiöiden As Oy Turun Auringonliljan III ja IV -vaiheiden rakennustyöt Liljalaaksossa Ikean läheisyydessä. Viime vuonna yhtiöltä valmistui Turun Ruohonpäähän Länsikeskuksen tuntumaan 12 rivitalokotia, jotka myytiin loppuun parissa viikossa.

– Elämän halutaan olevan helppoa. As Oy Kuninkojan Aava Raision kodit ovat keskellä palveluita ja sitä moni kiireistä arkea elävä varmasti arvostaa. Lisäksi monen toiveena on päästä maan tasalle ja nauttia vapaa-ajasta omalla terassilla, mutta suuritöistä puutarhaa ei haluta, Lundstedt toteaa lopuksi.

 

Lisätiedot
Antti Lundstedt
toimitusjohtaja, Mangrove Oy
p. 050 5725200, antti.lundstedt@mangrove.fi
www.mangrove.fi

 

Mangrove on vuonna 1994 perustettu vakavarainen asuntorakentamiseen erikoistunut yritys. Mangrovella on kokenut rakentamisorganisaatio ja sen erityisvahvuuksia ovat yksilölliset, toimivat ja nykyaikaiset suunnitteluratkaisut. Suunnittelu ja hinnoittelu perustuvat syvälliseen kokemukseen ja tarkkaan kustannustietämykseen, minkä ansiosta elämän suurin sijoitus on kodin ostajalle mahdollisimman varmalla pohjalla. Mangrove-asunnot ovat moderneja ja kohtuuhintaisia ja niissä on taloudellisia asumisratkaisuja. Tavoitteena on, että Mangrove-asunnot vastaavat asukkaiden tämän päivän tarpeisiin ja toiveisiin sekä näyttävät ja tuntuvat moderneilta vielä vuosienkin jälkeen.

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.