UUSIA ASUMISOIKEUSASUNTOJA RAISION MERI-NUORIKKALAAN – 36 RIVITALOKODIN TYÖMAA PERUSTUSVAIHEESSA - Mangrove
JAA SOMESSA

UUSIA ASUMISOIKEUSASUNTOJA RAISION MERI-NUORIKKALAAN – 36 RIVITALOKODIN TYÖMAA PERUSTUSVAIHEESSA

Kuvassa syksyllä 2019 valmistunut Pellonraivaajankatu 2 ja 4.
Kuvassa syksyllä 2019 valmistunut Pellonraivaajankatu 2 ja 4.
Kuvassa syksyllä 2019 valmistunut Pellonraivaajankatu 2 ja 4.
Kuvassa syksyllä 2019 valmistunut Pellonraivaajankatu 2 ja 4.

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy jatkaa Mangrove Oy:n kanssa Meri-Nuorikkalan rivitaloalueen kehittämistä. Pellonraivaajankatu 6, 8 ja 10 täydentää aluetta, jonne syksyllä 2019 valmistui toimestamme samankaltainen kohde Pellonraivaajankatu 2 ja 4. Syksyllä valmistuneessa kokonaisuudessa on 28 kotia ja uusi rakennusprojekti lisää kapasiteettia 36 kodilla.

Tarkoituksena on edelleen monipuolistaa ja lisätä kohtuuhintaisten asuntojen tarjontaa perheiden suosimalle ja kysytylle alueelle. Yksitasoiset rivitalokodit ovat kooltaan 68,5 m² kolmioita ja 83,5 m² neliöitä. Nykyaikaisten asumisoikeuskotien arvioitu valmistuminen on toukokuussa 2021.

”Työmaa on perustusvaiheessa ja etenee aikataulujen mukaisesti. Tehtävistä riippuen paikan päällä on kymmenkunta rakennustyöntekijää päivittäin”, kertoo TA-Yhtiöiden valvoja Timo Ylipulli.

”Vallitsevasta maailmantilanteesta huolimatta myös rakentamiselle kriittiset tavarantoimitukset ovat tämän työmaan osalta kunnossa ja arvioitu valmistuminen toukokuussa 2021 on linjassa aikataulun kanssa”, jatkaa Mangroven projektipäällikkö Jani Laine.

Toimivat elämänpuitteet kunnossa

Meri-Nuorikkala sijaitsee Raisionlahden ja Raision kaaren välissä. Viihtyisissä luontomaisemissa valtakunnallisella lintuvesialueella on paljon ulkoilumahdollisuuksia. Raision keskustan palvelut ovat noin kahden kilometrin päässä ja Kauppakeskus Mylly sijaitsee noin 10 minuutin päässä, Turun keskustaan ajaa noin viidessätoista minuutissa.

”Meillä on alueella myös kaksi omistusasuntokohdetta, jo valmistunut ja loppuunmyyty Raision Kaisla ja pian valmistuva Raision Ruoko. Haluamme edistää laadukasta asumisoikeusasumista ja tarjota moderneja suunnitteluratkaisuja myös TA:n Pellonraivaajankadun kodeille. Isommassa kuvassa ajateltuna on ilo olla luomassa eläväistä naapurustoa, joka edistää viihtyisää elämää”, Mangroven toimitusjohtaja Antti Lundstedt toteaa.

Sijainti on oiva myös alueen teollisuus- ja yrityskeskittymiä ajatellen. Meyer Turun telakalle on matkaa noin kaksi kilometriä, Neste Naantalin jalostamolle noin neljä kilometriä ja Valmet Automotiven autotehtaalle Uuteenkaupunkiin noin 68 km.

”Käynnissä oleva E18-tien kehittäminen parantaa valmistuessaan alueen yhteyksiä ja mahdollisuuksia entisestään”, pohtii Timo Ylipulli yhden Suomen tärkeimmän päätieyhteyden merkitystä Meri-Nuorikkalalle.

Lisätiedot
Antti Lundstedt, toimitusjohtaja, Mangrove Oy
p. 050 5725200

TA-Yhtiöt tiedottaa, kun asunnot tulevat hakuun
Tilaamalla TA-Yhtiöiden uutiskirjeen saa ensimmäisten joukossa tiedon, kun asunnot ovat haettavissa.
Uutiskirjeen voi tilata osoitteessa: ta.fi/tilaa-uutiskirje

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.