Turun Liljalaaksoon nousee 29 rivitaloasuntoa - Mangrove
JAA SOMESSA

Turun Liljalaaksoon nousee 29 rivitaloasuntoa

Turun Liljalaaksoon nousee 29 rivitaloasuntoa

Asuntorakentaminen Turussa jatkuu vahvana ja jotkut uudet asuinalueet ovat jo täyttymässä. Turussa Nättinummen ja Kuninkojan välimaastoon sijoittuvasta Liljalaaksosta on muodostunut suosittu asuinalue, jonka rakentaminen alkaa olla loppusuoralla.

Toimitusjohtaja Antti Lundstedt kertoo, että turkulaisella Mangrove Oy:llä on alueella vielä rakenteilla useampia rivi- ja paritaloja, yhteensä 29 asuntoa. 13 asunnon rakentaminen aloitettiin elokuussa ja ne valmistuvat kesällä 2018.

– Kiinnostus on ollut suurta, sillä tälle alueelle ei tulla rakentamaan enää kovin paljon lisää. Kesällä rakentamaan aloitetuista As Oy Auringonliljan I ja II asunnoista suurin osa on myyty ja siksi aloitimme jo marraskuussa, hieman suunniteltua aikaisemmin, rakentamaan seuraavia vaiheita III – IV. Nyt työn alla on kaksi uutta taloyhtiötä, joihin tulee 16 pari- ja rivitaloasuntoa. Nämä valmistuvat vielä vuoden 2018 aikana.

Kaikki rakennettavat asunnot ovat yksitasoisia kolmioita ja neliöitä, jotka ovat tällä hetkellä kysytyimpiä lapsiperheiden kodeiksi.

– Nykyisin vallalla olevana suuntauksena on järkevä arkkitehtuuri, huonejaon toimivuus ja turhien neliöiden karsiminen. Asuntojen pohjaratkaisut tehdään skandinaavisen selkeiksi ja valoisiksi, niissä on muun muassa avokeittiö, lasiseinä ja katettu terassi.

Lundstedt lupaa, että kun asunnoissa ei ole hukkaneliöitä, myös hinta pysyy kohtuullisena. Asumiskulujen kohtuullisuuteen vaikuttaa suuresti energiatehokkuus, joka syntyy vesikiertoisella lattialämmityksellä, poistoilmalämpöpumpulla ja ilmalämpöpumpulla.

Sijainti ja kulkuyhteydet vaikuttavat

Petri Ingman turkulaisesta Bravo Kiinteistönvälityksestä kertoo, että tällä hetkellä erittäin kysyttyjä ovat kohtuuhintaiset kohteet, joissa yhdistyy kaupunkimaisuus ja luonnonläheisyys. Turussa yksi kiinnostavista kohteista on lähellä Raision rajaa sijaitseva Liljalaakso. Alueen suosio perustuu helppoihin kulkuyhteyksiin ja palveluiden läheisyyteen, Turun keskustaan on vain muutama kilometri ja Turun alueen suurin kauppakeskus on aivan lähellä.

– Ruuhkavuosiaan elävälle ja liikkuvalle ihmiselle sijainnin merkitys korostuu entisestään. Työmatkan on oltava sujuva, päiväkodit ja koulut lähellä. Näin ei tarvitse tinkiä mistään, kun kaikki palvelut ovat lähituntumassa ja silti alue on rauhallinen sekä luonnonläheinen. Hyvä paikka lapsille.

Rakentamisen lisääntyminen on talouden kasvun signaali, minkä johdosta myös Turun asukasmäärä on kasvussa. Tämä tietää töitä kiinteistönvälitysyrityksille. Samalla kun Turun ydinkeskustan kaupunkirakenne tiivistyy, kysyntää syntyy myös luonnonläheisemmille asuinalueille. Rauhallinen ja turvallinen asuinympäristö kiinnostaa erityisesti lapsiperheitä.

Mangrove on vuonna 1994 perustettu vakavarainen asuntorakentamiseen erikoistunut yritys. Mangrovella on kokenut rakentamisorganisaatio ja sen erityisvahvuuksia ovat yksilölliset, toimivat ja nykyaikaiset suunnitteluratkaisut. Suunnittelu ja hinnoittelu perustuvat syvälliseen kokemukseen ja tarkkaan kustannustietämykseen, minkä ansiosta elämän suurin sijoitus on kodin ostajalle mahdollisimman varmalla pohjalla. Mangrove-asunnot ovat moderneja ja kohtuuhintaisia ja niissä on taloudellisia asumisratkaisuja. Tavoitteena on, että Mangrove-asunnot vastaavat asukkaiden tämän päivän tarpeisiin ja toiveisiin sekä näyttävät ja tuntuvat moderneilta vielä vuosienkin jälkeen.

Lisätiedot
Antti Lundstedt, toimitusjohtaja, Mangrove Oy
p. 050 5725200 antti.lundstedt@mangrove.fi
www.mangrove.fi

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.