Turun Hirvensaloon valmistui uusia vuokrarivitaloja TVT Asunnot Oy:lle - Mangrove
JAA SOMESSA

Turun Hirvensaloon valmistui uusia vuokrarivitaloja TVT Asunnot Oy:lle

Mangrove TVT Arola 11 ilmakuva 6
Mangrove TVT Arola 11 ilmakuva 6

Alkukesä on valmistumisen aikaa myös rakennustyömailla. Mangroven urakoima rivitalohanke Arolan rivistö luovutetaan tänään TVT Asunnot Oy:lle ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa.

Valmistuneet kaksikerroksiset rivitalot tuovat Turun Arolan alueelle Hirvensaloon lisää laadukkaita ja viihtyisiä vuokrakoteja. Puurakenteisissa rivitaloissa yhdistyvät nykyaikaiset materiaalit ja upean luonnon läheisyys. Asuntoja on yhteensä 34 kaksioista neliöön, ja ne tarjoavat erilaisia pohjaratkaisuja vastaamaan erilaisten perheiden ja yksilöiden tarpeita. Oma terassillinen huoneistopiha luo viihtyvyyttä.

Suunnittelussa on panostettu erityisesti asukkaiden arjen sujuvuuteen ja mukavuuteen. Asukkaiden yhteisessä käytössä olevia tiloja ovat mm. yhteinen pihasauna, pesutupa, pyöräkatos, väestönsuoja ja varastotilat. Piha-alue on viihtyisä kokonaisuus, missä erityisesti lapsiperheet viihtyvät. Molemmilla tonteilla on asukkaille autopaikkoja, joista osa on autokatospaikkoja. Yhtiössä on myös sähköauton latausmahdollisuus.

Arolan rivistö sijaitsee aiemmin TVT:lle valmistuneen Kirsikka ja Kide puu- ja betonikerrostalo vertailuhankkeen vieressä.

Suuret kiitokset jälleen TVT Asunnot Oy:lle sekä kaikille yhteistyökumppaneillemme ja tiimillemme hienosti sujuneesta hankkeesta!

Katso kaikki kuvat täältä >

Lue lisää Arolan rivistöstä (TVT Asunnot Oy) >

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.