Tätä et tiennyt kauppakeskuksen vieressä asumisesta! - Mangrove
JAA SOMESSA

Tätä et tiennyt kauppakeskuksen vieressä asumisesta!

Tätä et tiennyt kauppakeskuksen vieressä asumisesta!

Kauppakeskukset muodostavat uudenlaisia palvelukeskuksia, joiden läheisyydessä asumisesta on selkeätä etua. Usein vaihtoehtona on asuminen tornitalossa, kerrostalossa kauppakeskuksen vieressä tai omakotitaloalueella. Välimuotoa, rivitaloasumista, on harvemmin tarjolla. Ainakin mitä tulee Raisioon ja Myllyn alueeseen.

Nykypäivänä liikkuminen on muotoutunut uudelleen ja asuinpaikkojen kysyntä on monipuolistunut. Jos löytää uuden rivitalokodin kauppakeskittymän tuntumasta, kannattaa siihen iskeä kiinni, sillä luvassa on positiivisia yllätyksiä.

Kiinnostavin asuinpaikka Raisiossa löytyy nyt Aavankadulta, jonne rakennetaan As Oy Kuninkojan Aava Raision rivitalokoteja kauppakeskittymää reunustavalle puistoalueelle.

5 + 1 keinoa säästää asumiskuluissa ja nauttia elämästä

1 Vähemmän bensakuluja – lyhyet välimatkat palvelujen luo, aina ei tarvitse lähteä liikkeelle autolla. Myös aikaa säästyy, kun kaikki löytyy läheltä.

2 Vähempikin tila riittää – kotona on enemmän tilaa, sillä kotiin ei tarvita neliöitä tavaroiden säilyttämiseen. Lähikaupasta voi tehdä hankintoja silloin, kun oikeasti tarvitsee jotain.

3 Aktiivista elämää – liikkujalle lähiluonto on vieressä ja kauppakeskuksessa ja lähialueella odottavat muut vapaa-ajanviettomahdollisuudet.

4 Asumiskulut alas – edulliset asumiskulut syntyvät uudessa kodissa energiatehokkaan uuden teknologian ja turhien tilojen karsimisen myötä.

5 Vähemmän siivottavaa – Tilaa asua, vaikka pohjaratkaisu on tehokas. Uusi ja raikas koti sekä siistit pinnat vapauttavat harrastusten pariin.

+1 Oma piha ja oma rauha kauppakeskuksen vieressä – suojaisa terassi ja piha vaikka trampoliinia varten.

Ikean ja Myllyn välimaastoon sijoittuva As Oy Kuninkojan Aava Raisio on malliesimerkki tasokkaasta asumisesta, jossa huomiota on kiinnitetty tilojen toimivuuteen ja samalla on pystytty karsimaan turhia neliöitä. Asuntojen tehokkaat pohjaratkaisut mahdollistavat jokaiselle perheenjäsenelle oman rauhan.

 

Parhaalla paikalla ja parhailla palveluilla

Mangrove Oy rakentaa Aavankadulle, rauhallisen asuinalueen ja vireän kauppakeskuksen saumakohtaan tasokkaita ja tehokkaita rivitalokolmioita ja –neliöitä. Rakennuspaikan sijainti on todella harvinainen.

Keväällä 2019 valmistuvien kotien hinta-laatusuhde on erinomainen. Kolme huonetta, avokeittiön ja saunan käsittävä 66 neliön koti maksaa 219 120 euroa. 75-neliön neljän huoneen, avokeittiön ja saunan kokonaisuuden saa 239 250 eurolla.

Yksitasoisissa kolmioissa ja neliöissä riittää valoa, siitä huolehtii koko seinän mittainen lasiseinä. Asunnoissa on moderni avokeittiö, mukava katettu terassi ja sauna. Kotien pohjaratkaisut ovat toimivia sekä materiaalit ja varustelu korkealaatuisia. Tyyli on skandinaavisen selkeä ja se kestää aikaa.

Läheltä löytyvät Ikea ja Mylly sekä monipuolisesti muita liikkeitä, esimerkiksi Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, XXL, K-Rauta Kuninkoja, Plantagen ja Bauhaus.

 

As Oy Kuninkojan Aava Raisio, Aavankatu 2 & 4

KATSO KOHTEEN LISÄTIEDOT TÄSTÄ >

Esittelyt ja tiedustelut:
Jaakko Kaitanen 044 502 35 69 / jaakko.kaitanen@bravo.fi

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.