Puurivitalo Helsinkiin ja kerrostalo Turkuun – Mangrove rakentaa kasvukeskuksiin - Mangrove
JAA SOMESSA

Puurivitalo Helsinkiin ja kerrostalo Turkuun – Mangrove rakentaa kasvukeskuksiin

lusto-havainnekuva-hki
lusto-havainnekuva-hki

Asuntorakentamiseen keskittynyt Mangrove Oy rakentaa parhaillaan usealla paikkakunnalla.

Toimitusjohtaja Antti Lundstedt kertoo, että perinteisesti Turun seudulla asuntoja rakentanut yritys on laajentanut toiminta-aluettaan myös muihin läntisen ja eteläisen Suomen kasvukeskuksiin.

– Pääkaupunkiseudulla on kova kysyntä kohtuuhintaisista perheasunnoista, joihin asunnontarvitsija pääsee kiinni pienemmällä alkupääomalla. Starttaamme juuri uudella Helsingin Honkasuon puutaloalueella As Oy Helsingin Luston puurivitalojen rakentamisen.

As Oy Helsingin Lusto

Neitoperhosentielle nouseviin rivitaloihin tulee yhteensä 15 kaksiota ja kolmiota. Asunnot ovat puolihitas-asuntoja ja ne rakennetaan Helsingin kaupungin vuokratontille.

Turun Kärsämäessä alkoi puolestaan kesäkuun alussa kerrostalon rakentaminen osoitteeseen Puustellinkatu 3.

As Oy Turun Puustelli

– Tähän hyvällä paikalla sijaitsevaan 3-kerroksiseen taloon tulee 22 vuokra-asuntoa ja teemme sen KVR-urakkana TVT Asunnot Oy:lle.

Mangroven perinteistä osaamisaluetta ovat skandinaavista tyyliä edustavat rivitalot, mutta nyt on laajennuttu myös kerrostalorakentamisen puolelle. Lisäksi rakennusmateriaaleissa on lisätty puun osuutta, ja muutenkin ekologisia ratkaisuja on tehty suunnitelmallisemmin.

– Olemme viimeisen vuoden aikana rekrytoineet lisää ammattitaitoista henkilökuntaa, samalla kun rakentamisemme skaala on kasvanut. Osaavat tiimimme keskittyvät projekteihin täysillä ja olen tyytyväinen tuloksiin, Lundstedt kertoo.

Tällä hetkellä Mangrovella on rakenteilla 139 asuntoa. Suunnittelijoiden pöydillä on useita uusia kohteita, joista Lundstedt pysyy vielä visusti vaiti. Helsingin Luston ja Turun Kärsämäen Puustellin lisäksi Mangrovella on käynnissä kerrostalon rakentaminen Raumalla Papinpellon asuinalueella ja Uudenkaupungin Ketunkallion alueella. Rivitaloja rakennetaan Raisiossa Meri-Nuorikkalan alueella TA-Asumisoikeus Oy:n asumisoikeuskohteessa sekä myytävässä kohteessa As Oy Raision Kaislassa.

Asunnonostajien keskuudessa on viimeisen vuoden aikana havaittu suuri asenne- ja arvomuutos. Ekologisuus ja puurakenteisuus ovat nousseet todella korkealle asunnonhankkijoiden mielissä. Lisäksi kasvukeskuksissa kiinnostus ARA-kohteisiin on lisääntynyt huomattavasti.

– Kehitys on ollut nopeaa ja me haluamme vastata markkinoilla virinneeseen kysyntään, Lundstedt toteaa lopuksi.

 

Lisätiedot
Antti Lundstedt, toimitusjohtaja, Mangrove Oy
p. 050 5725200 antti.lundstedt@mangrove.fi
www.mangrove.fi

Mangrove on vuonna 1994 perustettu vakavarainen asuntorakentamiseen erikoistunut yritys. Mangrovella on kokenut rakentamisorganisaatio ja sen erityisvahvuuksia ovat yksilölliset, toimivat ja nykyaikaiset suunnitteluratkaisut. Suunnittelu ja hinnoittelu perustuvat syvälliseen kokemukseen ja tarkkaan kustannustietämykseen, minkä ansiosta elämän suurin sijoitus on kodin ostajalle mahdollisimman varmalla pohjalla. Mangrove-asunnot ovat moderneja ja kohtuuhintaisia ja niissä on taloudellisia asumisratkaisuja. Tavoitteena on, että Mangrove-asunnot vastaavat asukkaiden tämän päivän tarpeisiin ja toiveisiin sekä näyttävät ja tuntuvat moderneilta vielä vuosienkin jälkeen.
Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.