Osta koti. Saat kaupan päälle Ikean ja Myllyn. - Mangrove
JAA SOMESSA

Osta koti. Saat kaupan päälle Ikean ja Myllyn.

Osta koti – saat kaupan päälle Ikean ja Myllyn

Ovatko kauppareissut hankalia, leimaako päivää paikasta toiseen kiirehtiminen ja pitkät välimatkat? Ovatko palvelut hajallaan? Onko elämä tylsää? Haluatko lähipalvelut, oman kodin rauhaa, harrastuksia ja linnunlaulua? Tässä tarjous, jonka luulisi houkuttelevan!

 

Turun seudulta löytyy nimittäin aivan poikkeuksellinen paikka, jossa voi toteuttaa kaikki asumistoiveet ja saada lisäksi ”kaupan päälle” Ikean, Myllyn ja satojen muiden liikkeiden palvelut! Asuinpaikka todellakin ratkaisee miten elämä sujuu. Valitsemalla kodin paikan viisaasti asumisen arki on hauskaa ja liikkuminen ”kotikentällä” sijaitsevien palvelujen ansiosta on helppoa ja edullista.

 

Harvinaisen hyvä sijainti, sijainti, sijainti

Aavankadulle rakennettavat rivitalot sijaitsevat Ikean ja Myllyn välimaastossa ja niiden sijainti on ihanteellinen kaupunkikätkö sujuvan elämän ystäville. Monipuolinen palvelutarjonta on aivan vieressä, asioilla voi käydä niin ekologisesti kävellen tai pyörällä kuin autollakin. Silti koti on kauniin ja rauhallisen omakotialueen kyljessä, on oma terassi ja piha ja ulkoilumaastot alkavat kotiovelta.

Täällä asiat hoituvat kätevästi ja palveluiden äärellä voi olla kuin kotonaan. Ikeassa voi käydä nauttimassa kuuluisista lihapullista ja kauppakeskuksesta puolestaan löytyy erityyppisiä ravintoloita viikon jokaiselle päivälle. Palveluita ja harrastusmahdollisuuksia on joka lähtöön ja lisää liikkeitä on tulossa. Omassa kodissa taasen on luonnonrauhainen piha ja vihreä ympäristö. Uskomaton yhdistelmä, joka on nyt tarjolla vain As Oy Kuninkojan Aava Raisiossa.

Koti parhailla herkuilla ja palveluilla

Aavankadulle nousevat 16 tasokasta rivitalokolmioita ja –neliöitä ovat tasokkaita Mangrove-koteja, joiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Kolme huonetta, avokeittiön ja saunan käsittävä 66 neliön koti maksaa 219 120 euroa. 75-neliön neljän huoneen, avokeittiön ja saunan kokonaisuuden saa 239 250 eurolla.

Yksitasoiset kolmiot ja neliöt ovat valoisia, sillä niissä on moderni koko seinän mittainen lasiseinä. Tyyli on skandinaavisen selkeä ja se kestää aikaa. Asunnoissa on kaunis avokeittiö, mukava katettu terassi ja sauna. Tilaratkaisut ovat toimivia sekä varustelu ja materiaalit korkealaatuisia. Myös omia unelmia pääsee toteuttamaan, sillä keväällä 2019 valmistuvien asuntojen ilmeeseen ja sisustusratkaisuihin ehtii vielä vaikuttaa.

Oma kotipesä ja mittavat lähipalvelut: Aavassa asuessa ”kaupan päälle” tulevan Ikean ja Myllyn lisäksi mm. Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, XXL, K-rauta, Plantagen, Bauhaus, monipuoliset harrastusmahdollisuudet, hienot liikenneyhteydet….

Aavan koteihin voi tutustua sivuilla www.mangrove.fi

Voit myös käydä paikan päällä. Aavankadun tontilla ovat perustustyöt jo alkaneet ja voit kauppakeskusreissun yhteydessä kurkata miltä paikka näyttää. Helppoa.

 

Kohdetta myy ja esittelee Bravo Kiinteistövälitys Oy, www.bravo.fi

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.