Miksi ostaa käytetty asunto, kun samalla rahalla saa uuden kodin? - Mangrove
JAA SOMESSA

Miksi ostaa käytetty asunto, kun samalla rahalla saa uuden kodin?

10 hyvää syytä: Miksi ostaa käytetty asunto, kun samalla rahalla saa uuden kodin?

Moni unelmoi uudesta skandinaavisen tyylisestä ja modernista kodista ilman remonttihuolia. Kuitenkin moni ostaa kymmeniä vuosia vanhan asunnon ja joutuu elämään rinnakkaiseloa lähes jatkuvan remontin, epämukavuuden ja väliaikaisuuden tunteen kanssa.

Todellakin, miksi ostaisit 20-40 vuotta vanhan asunnon elämäsi seuraavia vuosia ja vuosikymmeniä varten, kun voit hankkia uuden viehättävän rivitalokodin, joka on vielä vuosienkin jälkeen moderni, energiatehokas ja uudenveroinen? Tässä kohtaa moni jo ehtii toteamaan, että kyse on rahasta.

– Niin onkin, mutta ei välttämättä siinä perinteisessä merkityksessä, sanoo Antti Lundstedt. Nykypäivänä on nimittäin aivan mahdollista saada uusi arkkitehdin älykkäästi suunnittelema rivitalokoti tehokkaalla tilankäytöllä – samaan hintaan kuin neliöitä hukkatilaksi tuhlaileva kymmeniä vuosia vanha asunto.

Lundstedtin lausunnosta välittyy vuosien kokemus, jota hänelle on kertynyt Mangrove-kotien rakentamisesta Turussa ja ympäristössä. Lundstedtille on tärkeää, että rakennettavat asunnot ovat kohtuuhintaisia ja nykyaikaisia.

 

Uusi koti on täysi kymppivalinta

 

Nämä 10 etua saat, kun hankit uuden yksitasoisen rivitalokodin vanhan kaksikerroksisen sijasta.

  1. Uudisasunnossa ei ole hukkaneliöitä: Luota ammattilaisen suunnitteluun, yksitasoisessa arkkitehdin huolella suunnittelemassa kodissa on enemmän hyötytilaa. Kaikki tilat ovat elämistä varten.
  2. Avoimessa tilassa on helppo liikkua. Ei hankalia porrastiloja ja turhia käytäviä, jotka vievät yllättävän paljon tilaa asumiselta. Ei portaissa kompurointia, ja imurin kanniskelua, sillä avoimessa tilassa sekä liikkuminen että kodin siivoaminen on helppoa.
  3. Hukkatilat siirtyvät ulos varastoihin: Unohda pölyä ja turhia tavaroita keräävät portaiden alustat ja seinien vierustat. Ulkovarasto on tavaroiden säilytystä varten.
  4. Avarat terassit kummallakin puolella: Elämä ei rajoitu neljän seinän sisälle.
  5. Seinän kokoinen lasiseinä: Kodissa on raikas ja valoista yleisilme. Luonnonvalo ja -maisemat tekevät hyvää mielelle ja keholle.
  6. Nykyaikaiset ja helppohoitoiset materiaalit: Koti on kaunis, materiaalit laadukkaita ja moderneja. Kodissa voi toteuttaa omia sisustusideoita ja elämä maistuu – eikä elämänmakuinen koti merkitse kulahtanutta tunnelmaa.
  7. Ei rumia lämpöpattereita: Skandinaavisen selkeää ja tyylikästä, ei turhia teknisiä pömpeleitä näkyvillä.
  8. Nykyaikainen talotekniikka: Huoneistokohtainen ilmanvaihto ja lämmöntalteenotto takaavat miellyttävän asumisen ja pienemmät energialaskut ja ekologisuuden.
  9. Ei remonttitarvetta ja –huolia: Ei pelkoa mittavista taloyhtiöremonteista, kalliista ikkunoiden ja ovien vaihdosta, hankalista putkiremonteista tai asbestisaneerauksista.
  10. Arvo säilyy: Uuden asunnon arvo säilyy ja jopa kohoaa, hyvä sijainti ja naapurusto nostaa kodin arvoa.

Lista on pitkä, mutta totta joka sana. Nyt kun tämä lista on nyökytelty läpi, kerromme yhden esimerkin ratkaisusta, joka sopii aktiivista elämää viettävälle – ei remonttifriikeille siis.

 

Uusi rivitalokoti kaikkien palvelujen vieressä – käytetyn hinnalla!

 

Ikean ja Myllyn lähellä ovat käynnissä neljän rivitalon rakennustyöt, osoitteessa Aavankatu 2 ja 4, aivan lähellä Turun ja Raision rajaa. Yksitasoissa kolmioissa ja neliöissä ei ole hukkatiloja, sillä arvostetun SAFA arkkitehti Pekka Mäen suunnittelemassa kodissa on vain hyötyneliöitä.

As Oy Kuninkojan Aavan rivitalokodeissa on huoneiston mittainen lasiseinä, valoisa avokeittiö, käytännöllisesti sijoitetut asuinhuoneet, oma sauna, katetut terassit asunnon molemmin puolin ja kaikki nykypäivän mukavuudet.

Sijainti on liikkuvalle ihmiselle ihanteellinen, sillä lähellä ovat kaikki kauppakeskittymien palvelut ja vieressä luonnon ulkoilumaastot. Elämän ekologisuus korostuu, kun aina ei tarvitsee lähteä liikkeelle autolla.

Kolmioiden velaton hinta on vain 219 120 euroa ja neliöiden hinnat alkaen 239 250 euroa. Asumaan pääsee keväällä 2019. Tilaa hinnasto ja tutustu tehokkaiden hyötyneliöiden koteihin. Ei mitään turhaa, vaan kaikkea sopivasti

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.