Mangroven asiakastyytyväisyys erinomaisella tasolla
JAA SOMESSA

Mangroven asiakastyytyväisyys erinomaisella tasolla – kiitosta keräävät niin tilasuunnittelu, varustetaso kuin asiakaspalvelukin

Valokuva As Oy Rauman Kompassin olohuoneesta
Valokuva As Oy Rauman Kompassin olohuoneesta
Valokuva As Oy Rauman Kompassin olohuoneesta
Valokuva As Oy Rauman Kompassin olohuoneesta

Mangroven rakentamien kotien asukkaat ovat erittäin tyytyväisiä asuntojen pohjaratkaisuihin, varustetasoon ja asiakaspalvelun asiantuntemukseen, kertoo asiakastyytyväisyydestä tehty tuore tutkimus. Toimialan sisällä tehdyssä vertailussa Mangrove on niin ikään lunastanut asemansa laadukkaana ja arvostettuna asuntojen tarjoajana.

Mangrove mittaa asiakastyytyväisyyttä jokaisessa kohteessaan sekä asunnon ostajien että vuokralaisten parissa. Asiakastyytyväisyyttä mitataan aina osto- tai vuokrauspäätöksen teosta muuton jälkeisiin kokemuksiin ja jatkossa myös vuositarkastuksen jälkeen.

– Oman kodin hankkiminen on elämän suurimpia päätöksiä ja siksi haluamme, että päätös on kaikin tavoin onnistunut ja turvallinen. Yhtä tärkeää kodissa viihtyminen ja palvelun sujuminen on vuokra-asiakkaillemme. Mittaamme aktiivisesti asiakkaidemme kokemaa laatua, ja hyödynnämme sitä asuntojen, palvelumme ja toimintojemme kehittämisessä, kertoo Mangroven asiakaskokemusjohtaja Kaija-Liisa Loisa.

Mangrove on jo pitkään panostanut onnistuneesti moderniin arkkitehtuuriin ja tehokkaaseen tilasuunnitteluun, joka näkyy korkeina pisteinä pohjaratkaisujen osalta (83,8 indeksipistettä). Myös asuntojen varustetasoon ollaan erittäin tyytyväisiä. Korkeimmat pisteet (85,1 indeksipistettä) Mangrove saa asunnon ostajilta erinomaiseksi koetusta asiakaspalvelun asiantuntemuksesta ja saadusta avusta. Mangrove saa myös korkeat pisteet (81,5 indeksipistettä) asunnon ostajilta kysyttäessä saatua vastinetta rahalle.

Vuokrakotien viihtyisyys näkyy tuloksissa

Mangrove rakentaa vuokrakoteja tytär- ja osakkuusyhtiöilleen sekä vastaa kotien vuokraamisesta. Vuokra-asuntoja on tällä hetkellä Turussa, Raumalla ja Uudessakaupungissa. Tällä hetkellä vuokralaisten asiakastyytyväisyys on niin ikään erittäin korkealla: esimerkiksi asumisviihtyvyys saa huikeat 89,5 indeksipistettä. Tyytyväisimmät asukkaat löytyvät tuoreimman tutkimuksen perusteella Uudenkaupungin Kauppatullista ja Rauman Papinpellosta.
Toimivat pohjaratkaisut ja kodissa viihtyisyys saavat korkeat arvosanat myös vuokra-asiakkailta. Asuntojen varustelutasossa kiitosta keräävät laadukkaat kodinkoneet, vesikiertoinen lattialämmitys ja pintamateriaalit. Myös Mangroven asiakaspalvelu ja asiantuntemus saavat kyselyyn vastanneilta kehuja.

Näin tutkimus tehtiin:

• Asiakastyytyväisyyttä mitataan kokemuksilla Mangrovesta, odotuksien täyttymisestä sekä vertailusta rakennusalan toimijana. Lisäksi asiakastyytyväisyyttä mitataan eri vaiheissa mm. tilasuunnittelun onnistumisesta, asunnon materiaalivalinnoista ja asumisviihtyvyydestä.
• Asiakkaat vastaavat kysymyksiin asteikolla 1–10 ja vastaukset muutetaan indeksipisteasteikolle 0–100, jossa 75 on erittäin hyvä, 60–75 tyytyväinen ja 0–60 tyytymätön.
• Tutkimuksen toteuttaja on EPSI Rating, joka toteuttaa vuosittain uudisasuntorakentamisen toimialan asiakastyytyväisyystutkimuksen.

Tutustu uusimpiin kohteisiimme!

  • As Oy Raision Sara: Vireän ja hyvän elämän rivitalokoteja Raision keskustan palvelujen ja yhteyksien ääressä.
  • As Oy Ylöjärven Usva: Moderneja rivitalokoteja lähellä luonnonrauhaa ja suurkaupungin palveluja. Tampere on 20 minuutin ajomatkan päässä.
  • Rauman Papinpelto II: Nykyaikaisia yksiöitä, kaksioita ja saunallisia kolmioita hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä. Vuokralaishaku käynnissä 17.5.2021 asti.
Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.