Mangrove Oy rakentaa Kangasalan Lamminrahkaan kerrostalon Y-Säätiön M2-Kodille - Mangrove
JAA SOMESSA

Mangrove Oy rakentaa Kangasalan Lamminrahkaan kerrostalon Y-Säätiön M2-Kodille

Havainnekuva As Oy Taitajankatu 10, Sigge Arkkitehdit.
Havainnekuva As Oy Taitajankatu 10, Sigge Arkkitehdit.
Havainnekuva As Oy Taitajankatu 10, Sigge Arkkitehdit.
Havainnekuva As Oy Taitajankatu 10, Sigge Arkkitehdit.

As Oy Kangasalan Taitajankatu 10:n työmaa käynnistyi marraskuun lopulla ja sen on määrä valmistua maaliskuussa 2025. Y-Säätiön M2-Kodille rakennettavaan 5-kerroksiseen taloon tulee 29 vuokra-asuntoa. Kohteen suunnittelun lähtökohtana on viihtyisien asuntojen lisäksi energiatehokkuus.

Käynnistynyt hanke on ensimmäinen Mangroven yhteinen hanke Y-Säätiön M2-Kodille. Olemme iloisia Y-Säätiön luottamuksesta ja uskomme kokemuksemme modernien ja energiatehokkaiden vuokra-asuntojen rakentajana luovan hyvän lähtökodan yhteistyölle, kertoo Mangrove Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Jouni Hämäläinen.

Taitajankatu 10 kerrostalo täydentää valmistuessaan korttelia, johon tulee yhteensä 345 asuntoa. Mangrove toimii korttelin kokonaisvastuurakentajana ja ensimmäisen vaiheen asunnot ovat jo valmistuneet. Lamminrahka on uusi luonnonläheinen ja kehittyvä alue, joka sijaitsee hyvien sujuvien liikenneyhteyksien äärellä lähellä Tamperetta ja Kangasalaa, jatkaa Hämäläinen.

Rakennus on suunniteltu energiatehokkaaksi A-energialuokkaan ja aurinkopaneelien tuottamaa energiaa hyödynnetään mm. kiinteistön yleissähköön ja valaistukseen. Kiinteistön katolle sijoitetaan aurinkopaneelit, jotka tuottavat sähköä talon yleisiin tiloihin. Parkkihallin autopaikolla on sähköauton latauspaikkoja.

Parvekkeellisten asuntojen koot vaihtelevat 41,5-neliöisistä kaksioista 71,5-neliöisiin kolmioihin. Modernit asunnot on suunniteltu tilankäytöltään tehokkaiksi ja sisustusmateriaalit ovat nykyaikaisia. Jokaisella asunnolla on käytössään irtaimistovarasto. Asukkaiden käyttöön rakentuu myös saunaosasto, kerhotila ja talopesula. Korttelin asukkailla on käytössään yhteisöllinen ja viihtyisä oleskelu- ja leikkialue. Autopaikkoja on sekä korttelin pihakannen alla että tontilla.

Lisätietoa:
Jouni Hämäläinen, toimitusjohtaja, Mangrove Oy
jouni.hamalainen@mangrove.fi
p. 040 072 7721

Lue Y-Säätiön tiedote >

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.