Mangrove Oy on aloittanut vuokratalon rakentamisen Uudessakaupungissa - Mangrove
JAA SOMESSA

Mangrove Oy on aloittanut vuokratalon rakentamisen Uudessakaupungissa

Mangrove-Kauppatulli-kuva
Mangrove-Kauppatulli-kuva

Uudenkaupungin vuokra-asuntotilanteeseen on tulossa helpotusta, sillä uuden kerrostalon rakentaminen on juuri aloitettu Ketunkallion alueella osoitteessa Lukkosepänkatu 3. Mangrove Oy rakentaa Länsi-Suomen Asunnot Oy:lle viisikerroksisen kerrostalon, johon tulee 28 asuntoa; yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Talo rakennetaan ARA:n korkotukimallilla ja asunnot tulevat olemaan kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Kohteen rahoituskumppanina toimii Säästöpankki.

Autoteollisuuden kasvu on johtanut Uudessakaupungissa vuokra-asuntopulaan. Uudisrakentamisen kautta muualta tulevien työntekijöiden sijoittuminen Uuteenkaupunkiin helpottuu, kun tarjolla on uusia vuokra-asuntoja. Mangrove Oy:n toimitusjohtaja Antti Lundstedt sanoo, että keväällä 2020 valmistuvat As Oy Kauppatullin vuokra-asunnot tulevat tarpeeseen.

– Rakennamme sinne, missä on tarvetta. Ketunkallion alueelle rakennettavat asunnot tuovat valmistuttuaan varmasti helpotusta Uudenkaupungin vuokra-asuntotilanteeseen ja edesauttavat autotehtaan rekrytointeja.

Talossa on sekä kaivattuja yksiöitä että pieniä perheasuntoja, nykyaikaista suunnittelua edustavien asuntojen koot ovat 35 – 71,5 m2. Ketunkallion alue sijaitsee kaupungin keskustan läheisyydessä ja siitä on nopea kulkuyhteys muun muassa Valmet Automotiven autotehtaalle. Alueen läheisyydessä sijaitsee myös uusi kauppakeskittymä ja muita palveluita.

 

Lisätiedot
Antti Lundstedt, toimitusjohtaja, Mangrove Oy
p. 050 5725200 antti.lundstedt@mangrove.fi
www.mangrove.fi

Mangrove on vuonna 1994 perustettu vakavarainen asuntorakentamiseen erikoistunut yritys. Mangrovella on kokenut rakentamisorganisaatio ja sen erityisvahvuuksia ovat yksilölliset, toimivat ja nykyaikaiset suunnitteluratkaisut. Suunnittelu perustuu syvälliseen kokemukseen, Mangrove-asunnot ovat kohtuuhintaisia ja niissä on taloudellisia asumisratkaisuja. Mielestämme nykyaikaiset, valoisat ja avarat suunnitteluratkaisut eivät saa koskea pelkästään omistusasuntoja. Tavoitteena on, että kaikki Mangroven rakentamat asunnot näyttävät ja tuntuvat nykyaikaisilta olivat ne sitten omistus-, vuokra- tai asumisoikeusasuntoja.
Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.