Kirkkonummeen rakentuu uusia laadukkaita vuokrakoteja
JAA SOMESSA

Kirkkonummen Laajakallion alueelle rakentuu uusia laadukkaita vuokrakoteja

Kaksikerroksiset luhtitalot valmistuvat Kirkkonummen Laajakallion alueelle syksyllä 2022.
Kaksikerroksiset luhtitalot valmistuvat Kirkkonummen Laajakallion alueelle syksyllä 2022.
Kaksikerroksiset luhtitalot valmistuvat Kirkkonummen Laajakallion alueelle syksyllä 2022.
Kaksikerroksiset luhtitalot valmistuvat Kirkkonummen Laajakallion alueelle syksyllä 2022.

Kirkkonummen vuokra-asuntotarjontaan saadaan uusia laadukkaita Joo Kotien vuokrakoteja, kun Asuntoyhtymä Group Oy:n As Oy Kirkkonummen Saaga rakentuu viihtyisälle Laajakallion alueelle. Uudet kaksikerroksiset luhtitalot rakentaa Mangrove Oy.

Asuntoyhtiö Kirkkonummen Saagaan kuuluu kaksi rakennusta, joihin tulee yhteensä 34 asuntoa. Rakentamistyöt kohteella on aloitettu elokuussa 2021, ja uudet asukkaat pääsevät muuttamaan koteihin syksyllä 2022.

Laajakallio on rauhallinen asuinalue, jossa kaikki keskeiset palvelut, kuten päiväkoti, alakoulu ja kauppa ovat lähettyvillä. Sujuvat liikenneyhteydet takaavat tarvittaessa myös helpot siirtymiset. Asuntoyhtiön suunnittelussa on panostettu myös asukasviihtyvyyttä lisääviin ratkaisuihin.

– Joo Kodeilla on Kirkkonummella jo 250 valmista asuntoa. Laajakallion ja Masalan alueen luonto- ja liikuntamahdollisuudet sekä liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Me uskomme alueen vetovoimaan ja haluamme myös kehittää sitä yhteisöllisyyden keinoin. Joo Kotimme sponsoroikin Masalaan avautunutta Joo.Arena-liikuntakeskusta, kertoo Jaakko Niskanen kohteen tilanneelta Asuntoyhtymä Group Oy:ltä.

Asuntoyhtiö Kirkkonummen Saagan sisustusmateriaalit ovat skandinaavisen nykyaikaisia.

Energia- ja hiilijalanjälkilaskelmat ohjaavat valintoja

Valmistuvien asuntojen koot vaihtelevat 30,5-neliöisistä yksiöistä 58-neliöisiin kolmioihin. Asunnot on suunniteltu tilankäytöltään tehokkaiksi ja sisustusmateriaalit ovat skandinaavisen nykyaikaisia. Asumismukavuutta tuo myös vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa tiloissa ja asuntokohtaisesti ohjattava koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Yhtiön asukkaiden käyttöön valmistuu myös kerhohuone, talosauna ja 35 vuokrattavaa autokatospaikkaa. Lämmitysmuotona on ympäristöystävällinen maalämpö.

– Mangrovea ja Asuntoyhtymää yhdistää ketterä toimintatapa, matala hierarkia ja kestävän kehityksen mukaiset arvot, joten yhteisen hankkeen aloittaminen on käynnistynyt sujuvasti, sanoo Mangroven toimitusjohtaja Antti Lundstedt.

Rakennusten suunnittelussa on painotettu kestävän kehityksen mukaisia valintoja.

– Laskemme jokaiselle Mangroven rakentamalle kohteelle energia- ja hiilijalanjälkilaskelmat, joiden avulla optimoimme rakennuksen talotekniikka- ja rakenneratkaisuja energiatehokkaaksi. Energiatehokkuudella voimme vaikuttaa eniten kiinteistön elinkaaren aikaiseen hiilijalanjälkeen ja kustannuksiin. Tämän vuoksi Saagan lämmitysmuodoksi valittiin ekologinen maalämpö ja rakennusten energiatehokkuusluokan tavoitteeksi asetettiin A-luokka, joka on korkein mahdollinen, Lundstedt kertoo.

Joo Kodit tarjoavat huoletonta asumista ilman takuuvuokraa

Asuntoyhtymä on asuntosijoitusyhtiö, joka rakennuttaa kasvukeskuksiin laadukkaita vuokrakoteja.
Joo Kodit on Asuntoyhtymän uusi kuluttajabrändi, ja kaikki Asuntoyhtymän vuokra-asunnot ovat Joo Koteja. Joo Kodit ovat huolettomia, uusia tai uudehkoja asuntoja eri elämäntilanteisiin. Takuuvuokraa ei tarvita ja lemmikit ovat tervetulleita.

– Joo tarkoittaa huoletonta vuokra-asumista. Huolettomuus syntyy monista eri tekijöistä: yksi tärkeimmistä on teot, joita teemme kestävän huomisen puolesta. Mangroven kanssa on helppoa luoda kestäviä asumisen ratkaisuja, sanoo Jaakko Niskanen.

 

Lisätiedot:
Mangrove Oy
Antti Lundstedt, toimitusjohtaja
p. 050 572 5200

Asuntoyhtymä Group Oy / Joo Kodit
Heta Kärki, kaupallinen johtaja
p. 050 566 2798

Joo Kodit, asuntojen vuokraus
p. 020 766 1390
vuokraus@joo-kodit.fi, joo-kodit.fi

 

Havainnekuvat / Mangrove Oy

Mangrove on vuonna 1994 perustettu kotimainen asumiseen erikoistunut perheyritys. Yritys on keskittynyt ympäristön hyvinvointia ja kestävää kehitystä tukevien kohtuuhintaisten asuntojen rakennuttamiseen, rakentamiseen ja omistamiseen. Yritys rakentaa omistus- ja vuokrakoteja yksityishenkilöille ja toimii KVR-rakennuttaja- ja hankeyhteistyökumppanina kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille. Mangrove toimii Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla sekä Länsi-Suomen alueella. Konsernin emoyhtiö on Mangrove Yhtiöt Oy, ja siihen kuuluvat mm. Mangrove Oy ja Mangrove Rakennuttaja Oy. Mangroven liikevaihto vuonna 2020 oli yli 40 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 100 henkilöä. www.mangrove.fi

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.