Ekologisin arvoin etenevä Mangrove vahvassa kasvussa - Mangrove
JAA SOMESSA

Ekologisin arvoin etenevä Mangrove vahvassa kasvussa

Vaalea moderni puurivitalo jonka edessä on vehreä puistokäytävä.
As Oy Kaarinan Skoogen on puuarkkitehtuurin taidonnäyte.
Vaalea moderni puurivitalo jonka edessä on vehreä puistokäytävä.
As Oy Kaarinan Skoogen on puuarkkitehtuurin taidonnäyte.

Mangrove Oy:llä on tällä hetkellä noin 300 uutta asuntoa rakenteilla ja 400 suunnitteilla Varsinais- ja Länsi-Suomessa sekä Helsingissä ja Tampereella. Kasvu pienyrityksestä monipuolisen asuntotuotannon rakentajaksi on tapahtunut muutamassa vuodessa. Mangroven liikevaihto on kasvanut jo yli 20 miljoonaan euroon, ja menossa olevana tilikautena liikevaihto ylittää jo 30 miljoonaa. Tällä hetkellä Mangrove työllistää yli 100 rakennusalan ammattilaista alihankkijoineen.

Matkan varrella strategian ja toiminnan painopisteeksi on jalostunut kohtuuhintaisten ja nykyaikaisten kotien rakentaminen ja kestävän kehityksen arvojen vaaliminen. Mangrove hyödyntää asuinrakennusten suunnittelussa hiilijalanjälki- ja hiilikädenjälkilaskentaa, jotka selvittävät rakentamisen ja elinkaaren aikaisia ilmastovaikutuksia. Kestävän kehityksen mukaiseen rakentamiseen ja asumiseen voidaan vaikuttaa sekä pienentämällä hiilijalanjälkeä että kasvattamalla hiilikädenjälkeä. Ekologiset arvot alkavat näkyvä niin asuntojen ostajien kuin vuokrakotien valinnassa yhä enemmän. 

-Ympäristötietoisuus ja hiilijalanjäljen minimoimisen merkitys kasvaa rakennusalalla. Rakentamisen ja rakennuksen elinkaaren aikaista hiilijalanjälkeä voidaan minimoida ja positiiviseen hiilikädenjälkeen voidaan vaikuttaa parhaiten, kun ne otetaan jo suunnittelussa lähtökohdaksi. Esimerkiksi parhaillaan rakenteilla olevan Kaarinan Skoogenin puurakenteet sitovat hiiltä ja toimivat hiilivarastona koko elinkaarensa ajan. Myös kuntien päättäjät, kiinteistöjen omistajat ja kiinteistösijoittajat arvottavat yhä korkeammalle kestävää kehitystä ja sitä tukevia taloudellisia rakennus- ja taloteknisiä ratkaisuja. Ekologisuus on myös Mangroven omalle väelle yhteinen arvo ja tavoite, jota haluamme vaalia ja kasvattaa, sanoo Mangroven toimitusjohtaja Antti Lundstedt.

Kasvu edellyttää osaavaa henkilöstöä

Koko maailmaa ja taloutta haastavasta koronatilanteesta huolimatta Mangrove on pystynyt panostamaan henkilöstön kasvattamiseen. Tiimiin on liittynyt tänä vuonna jo kuusi uutta henkilöä eri osa-alueille, mm. vuokra- ja taloushallintoon, hankintaan ja tuotannon suunnitteluun ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Lisäksi lisää väkeä on palkattu työmaille.

-Kasvussa toimintamme edellytys ja voimavara on kuitenkin osaava ja motivoitunut henkilöstö. Kasvu vaatii paitsi osaavia tekijöitä työmaille, mutta myös visionäärien, suunnittelijoiden ja asiakasvastaavien työpanosta. Tarvitsemme jälleen joukkoomme kasvua tukemaan lisää kokeneita konkareita ja näkemyksellisiä tulevaisuuden ammattilaisia ja käynnistimme juuri uuden rekrytointikampanjan, Lundstedt jatkaa.

 

Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan työyhteisöön!

 

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.