Avain Mangroven kasvuun ja kehitykseen on työntekijöissä
JAA SOMESSA

Avain Mangroven kasvuun ja kehitykseen on monitaustaisissa työntekijöissä, joilla on yhteiset ekologiset ja vastuulliset tavoitteet

Kuvassa etualalla ovat Toni Saarinen ja Johanna Puumalainen. Takana Stina Seitsonen ja Mika Koskinen.
Kuvassa etualalla ovat Toni Saarinen ja Johanna Puumalainen. Takana Stina Seitsonen ja Mika Koskinen.
Kuvassa etualalla ovat Toni Saarinen ja Johanna Puumalainen. Takana Stina Seitsonen ja Mika Koskinen.
Kuvassa etualalla ovat Toni Saarinen ja Johanna Puumalainen. Takana Stina Seitsonen ja Mika Koskinen.

Työntekijöiden erilaiset taustat ja lähtökohdat tuovat uusia tuulia ja motivaatiota työpaikalle. Mangroven mielestä uusien tekijöiden tuoreet näkökulmat ja kokeneiden ammattilaisten tietotaito sekä halu kehittyä ovat avainasemassa, kun yritys haluaa kasvaa ja kehittyä alallaan.

Mangroven uusi projektipäällikkö Mika Koskinen on pitkän linjan ammattilainen. Hän on toiminut rakennusalalla 25 vuoden ajan, jolloin hän on ollut rakennusliikkeiden palveluksessa, suunnittelutoimistossa ja rakennuttajakonsulttina. “Työurani käynnistyi rakennusapumiehen työtehtävistä. Olen sittemmin toiminut rakennuttajakonsulttina Swecolla ja työnjohtohommissa Hartelassa”, hän kertoo.

Rakentamisen ekologiset ratkaisut houkuttelivat Mikan töihin Mangrovelle. “Etenkin puurakentaminen ja siitä oppiminen kiinnostavat minua”, Mika miettii. “Haluan olla mukana kehittämässä rakentamisesta entistä ympäristöystävällisempää, vähäpäästöisempää ja vähähiilisempää.”

Mangrove toivottaa tiimiinsä tervetulleeksi paitsi kokeneet ammattilaiset, niin myös uudet tulokkaat. Assistant controller Stina Seitsonen on vastavalmistunut kauppatieteiden maisteri Turun kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä.

“Odotan innolla, että pääsen kehittymään ja kasvamaan Mangroven mukana alan asiantuntijaksi!” Stina iloitsee. “Rakennusalan yrityksistä Mangrove kiinnitti huomioni sen vastuullisten ja ekologisten arvojen ansiosta. Lisäksi koen, että matalan hierarkian perheyrityksessä on oikeita mahdollisuuksia vaikuttaa.”

Stina ei malta odottaa, että pääsee uusiin töihin kunnolla kiinni. “Mangrovella on mukava ja tiivis porukka, johon on ollut mahtava päästä mukaan!”, Stina hymyilee.

Ympäristöystävällinen rakentaminen kiinnostaa niin uusia kuin vanhojakin tekijöitä

Uusi tulokas rakennusalalla on myös tuotantoassistentti Johanna Puumalainen. “Toimin lähes 8 vuotta kurssisihteerinä ja potilasasiamiehenä Petrea kuntoutuksessa”, hän kertoo. “Työtaustaltani olen kauppateknikko ja lisäksi minulla on myös sihteerin, palkanlaskijan ja yrittäjän ammattitutkinnot.”

Johanna haki mukaan Mangroven tiimiin uuden työn ja haasteiden perässä. Mangrovessa hänen vastuulleen kuuluvat mm. huoltokirjamateriaalien tuottaminen. “Nyt tavoitteenani on oppia mahdollisimman paljon alasta, joka on itselleni uusi. Fiilikset ovat hyvät, sillä työt sujuvat ja haasteita on sopivasti”, Johanna pohtii.

Myös projekti-insinööri Toni Saarinen odottaa, että pääsee tarttumaan uusiin haasteisiin Mangrovella. “Tulin Mangrovelle Bonavalta, missä olin suunnitteluinsinööriharjoittelijana”, Toni sanoo. “Aiemmin olen toiminut rakennusmiehenä sekä nuorempana työnjohtajana. Koulutustaustaltani olen rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööri.”

Toni kiinnostui Mangrovesta työpaikkana sen ympäristöystävällisten arvojen takia. “Mangrove on ekologisen rakentamisen aallonharjalla ja poikkeaa siten tavanomaisista rakennusliikkeistä”, Toni kertoo. “Tavoitteena uudessa työtehtävässäni on kehittää omaa ammattitaitoa ja samalla tuoda vaihtoehtoisia näkemyksiä työpöydälle. Minulle ja Mangrovelle on tärkeää löytää ympäristöystävällisiä ratkaisuja tuotteen laadusta tinkimättä.”

Tutustu Mangroven avoimiin työpaikkoihin ja tule rakentamaan kestävää kasvua mukavassa työyhteisössä. >

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.