As Oy Raision Ruoko

myynnissä

Sopivasti omaa ja yhteistä tilaa

As Oy Raision Ruoko

myynnissä

Sopivasti omaa ja yhteistä tilaa

SKANDINAAVISEN SELKEÄ - MODERNI - AJATON

Fiksu ja kohtuuhintainen Ruoko-koti

Juuri sopivasti tilaa monivuotiseksi kodiksi

As Oy Raision Ruoko tarjoaa sopuhintaista asumista arvostaville toimivaa tilaa - ja tilaa nimenomaan oikeille kodin asioille. Hyvin suunnitellut mahtuisat neliöt ja selkeät asuntopohjat tekevät Ruo’on kolmioista ja neliöistä tilankäytön mestareita.

Teesi ”joskus vähemmän on enemmän” toteutuu täydellisesti. Ruoko-kodeissa ei ole turhia nurkkia siivottavaksi. Koti antaa tyylikkäästi sijaa ja tilaa asumiselle. Tänne mahtuu isompikin ego.

Ympäröi itsesi luonnon omilla stressin lievittäjillä

Monen haaveena on elää rauhoittavalla, luonnonläheisellä asuinalueella, joka ei ole liian kaupunkimainen. Lisäksi asumisaaveissa järven läheisyys on plussaa. Ruoko vastaa näihin toiveisiin ja laittaa järvitoiveen suhteen vielä paremmaksi. Asuinalue on nopeasti kehittyvän Meri-Nuorikkalan kyljessä, eli lähellä Raision merenlahtea. Läheltä löytyy luonnollisesti myös kaunista luontoa ja nykypäivän palvelut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kodit elämäntilanteen mukaan: lapsiperheille, pariskunnille ja yksineläjille.

Ajo-ohje: Raision keskustan suunnalta Nuorikkalaan tultaessa käänny oikealle Ystävyydenkadulle, aja suoraan 500 m ja käänny sitten vasemmalle Alhaistentielle. Alhaistentie 20, 21200 Raisio.

Kauppakeskus Mylly
Vaisaaren päiväkoti
Varppeen päiväkoti
Friisilän koulu
Uintikeskus Ulpukka
Raision lukio
Kaanaan päiväkoti
Meyer Turku Oy
Raision vierasvenesatama
Metsäaron päiväkoti
Raisionlahden lintutorni
Lidl
As Oy Raision Ruoko

Skandinaavinen tyyli on yhtä hyvin elämäntyyli kuin sisustustyylikin

Haluan lisätietoja kiitos!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
ingman

”Enemmän elämää ja vähemmän säätöä kuvaa hyvin As Oy Raision Ruokoa. Kolmioissa ja neliössä on sen verran fiksusti suunnitellut pohjaratkaisut, että niissä on helppo asua kuuluipa perheeseen sitten kaksi tai useampia henkilöitä. Tyylisuunnaltaan asunnot ovat juuri sellaisia, joita näkee sisustuslehdissä: skandinaavisen puhtaita ja linjakkaita. Selkeät pohjat ja sisustustyyli korostavat kotia kotina, ei varastona tai läpikulkupaikkana. Kodeissa on rauhallista, sillä yhtiön kahdessa talossa on vain yksitoista asuntoa. Näitä ei siis todellakaan riitä kaikille, joten ota pikaisesti yhteyttä ja valitse oma koti Ruo’osta.”

Selkeää, modernia, ajatonta

Materiaalit

Kodeissa ollaan skandinaavisen tyylin juurilla. Värimaailma lähtee valkoisesta ja harmaasta, jota täydentävät luonnollisen puun sävyt. Siistit pinnat ovat käytännöllisiä ja helppoja pitää puhtaana.

4 ASUNTOA VAPAANA.

Asunnot

Kodeissa luonnonvalon määrä on varmistettu suurilla ikkunoilla. Avokeittiön ja olohuoneen muodostamasta yhtenäisestä tilasta on lasioven kautta kulku isolle katetulle terassi. Terassin viihtyisyyttä lisäävät sen aurinkoinen suunta ja näkymät puistoalueelle.

Uusi on aina uusi. Ruo’on kodeissa modernit ratkaisut tukevat energiatehokkuutta ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka, kaukolämpö ja modernit energiatehokkaat laitteet. Vähäpäästöisiä M1-luokan materiaaleja niin paljon kuin mahdollista.

 

Oletko kiinnostunut asunnosta, joka on merkitty varatuksi?

Peli ei ole menetetty, sillä voit tiedustella varatun asunnon tilannetta ja liittyä varausjonoon. Millainen ostohalukkuus, sellainen mahdollisuus vaikuttaa paikkaan jonossa.

Arvioitu valmistumisaika on vuoden 2020 lopussa

Huoliteltua skandinaavista estetiikkaa

Skandinaavisen ajattomat sisustusmateriaalit antavat vapauden omien unelmien toteuttamiseen. Kun perusmateriaalit ovat kunnossa, on helppo aloittaa sisustaminen ja viimeistellä tunnelma omilla sisustusideoilla.

Kaikki neliöt ovat järkevässä käytössä, jolloin voit nauttia sisustamisen vapaudesta ja sisustaa luovuudella – ilman huolta siitä, että lopputulos on sekava tai täyteen ahdettu. Elämä tuo luonnollisesti lisäväriä skandinaavisen rauhalliseen kotiin.

Arkkitehdin kynästä

SAFA-arkkitehti Pekka Mäki

Ihmiset haluavat elämältä seesteisyyttä, selkeyttä ja laatua. Pidin nämä toiveet mielessäni suunnitellessani As Oy Raision Ruokoa.

Rivitalokodit sijoittuvat tontille suojaisasti ja rauhallisesti ja niiden katveessa on myös leikkialue. Suunnittelimme kodit niin, että terassit avautuvat aurinkoiselle puolelle puistoon. Sisäänkäyntiä suojaavat autokatokset ja varastot. Toivonkin, että Ruo’ossa asuja voi nauttia mielensä mukaan oman kodin rauhasta ja liikkuvasta elämästä.

Tehokkaat neliöt tekevät kodista sopivan mahdollisimman monelle ja korostavat yleisesti skandinaavisen elämäntyylin ja sisustamisen selkeyttä. Kodit ovat ylistys puhtaudelle, linjakkuudelle ja laadulle. Tyylilajina raikas ja selkeälinjainen yksinkertaisuus luo stressivapaan interiöörin, jossa vähemmän on enemmän.

Vaalealla sisustuksella ja suurilla ikkunapinnoilla luonnonvalon määrä maksimoituu läpi vuoden. Suosittelen suosimaan sisustuksessa valossa viihtyviä kasveja ja luonnollisia materiaaleja kuten puuta, keramiikkaa ja pellavaa. Viherkasvit rentouttavat ja tuovat sisustukseen väriä ja tunnetta.