Rekrytointi

Tervetuloa rekrysivuillemme! Etsimme koko ajan tiimiimme sopivia uusia työkavereita.

Mangrove Oy toimii matalahierarkkisella organisaatiolla. Arvostamme päämäärätietoisia työntekijöitä, joilla on korkeaa intoa ja tahtoa tuottaa laadukasta jälkeä. Jos tarinamme kiinnostaa ja haluat olla rakentamassa nykyaikaisia, laadukkaita ja korkeatasoisia asuntoja, tehtävä voi olla sinun.

Uusi toteemieläimemme. Väsymätön joukkuepelaaja, aktiivinen työmyyrä, rauhallinen mutta sopivasti röyhkeä persoona sekä kylmäpäinen, päättäväinen ja tehokas viimeistelijä.

Kasvumme jatkuessa tarvitsemme lisää Pukkimaisia pelaajia tiimiimme. Suosittelemme jättämään avoimen hakemuksen tai vapaamuotoiseen hakemuksen suoraan haussa oleviin paikkoihin. Kerro mitä osaat ja mitä haluat tehdä. Kuulemme mielellämme lisää juuri sinusta.

Haussa

RekryPukki-3
TYÖMAAMESTAREITA

Työmaamestarina pääset näyttämään vahvuutesi työnjohto- ja esimiestehtävissä sekä tiimipelaajana. Kalenteri ja kello ovat hallussa ja olet sujuva töiden organisoija.

RekryPukki-5
TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ

Meidän kanssamme pääset näyttämään käytännön työnjohto- ja organisointitaitosi sekä kykysi tiimipelaajana. Työmaapäällikkönä olet motivoiva ja saat kaikki pelaamaan kohti yhteistä maalia.

Avoinhakemus
AVOIN HAKEMUS

Voit lähettää meille myös avoimen työpaikkahakemuksen.

Huoletonta elämää