YLEISTÄ

As Oy Raadelman Kuninkaanlaakso Kaarina on vapaarahoitteinen rivitaloyhtiö. Yhtiö muodostuu kahdesta kerrosluvultaan I rivitalosta, kiinteistövarastosta sekä teknisestä tilasta. Rakennuksissa on yhteensä 12 asuinhuoneistoa. Osakashallinnassa on asuntokohtaisesti numeroitu autokatospaikka sekä pihalla yksi autopaikka huoneistoa kohden.

Tontti

Tontti sijaitsee sijaitsee Kaarinan kaupungissa yhtiön omistamalla tontilla, osoitteessa
Hartmanintie 4, 21500 Piikkiö. Kiinteistötunnus on 202-508-1-401 ja tontin koko on 4662 m2.

Piha ja autopaikat

Asunnoille osoitetut autopaikat ovat autokatoksissa ja pihalla. Autopaikkojen sähkön kulutus on huoneiston mittauksen kautta. Piha-alueet varusteineen on esitetty asemapiirustuksessa.

Asuntojen varastotilat

Kaikilla huoneistoilla on puolilämpimät varastotilat asuntojen yhteydessä.

RAKENNETEKNIIKKA

Perustukset ja runko

Rakennukset perustetaan paalujen varaan ja alapohja toteutetaan kantavalla betonilaatalla. Huoneistojen väliset seinät ovat betonirakenteisia ja ulkoseinät puurakenteisia.

Ulkoseinät ja julkisivut

Ulkoseinien pintamateriaalina on pääosin lautaverhoilu ja rappaus.

Ikkunat ja ulko-ovet

Huoneistojen ikkunat ovat tehdasmaalattuja puu/alumiini-ikkunoita valmistajan vakioheloin. Ulko-ovet ovat tehdasvalmisteisia vakio-ovia valmistajan vakioheloin.

Julkisivun täydennysosat

Huoneistojen terassit ovat teräs/puurakenteisia. Pintaverhoiluna on kestopuinen terassilauta.

YLÄPOHJARAKENTEET

Yläpohja ja vesikatto

Yläpohja on puurakenteinen, lämpöeristetty ja tuulettuva. Vesikaton pinnoitteena on kumibitumikermi.

TÄYDENTÄVÄT SISÄOSAT

Sisäovet

Huoneistojen väliovet ovat pääsääntöisesti tehdasmaalattuja vakiolaakaovia. Saunan ovi on kokolasinen ja karmiton. Päämakuuhuoneen ovi on seinän sisään integroitu liukuovi.

Kevyet väliseinät

Huoneistojen väliseinät ovat pääosin puurankaisia kipsilevyseiniä. Märkätilojen seinät ovat tyyppihyväksyttyjä levyrakenteisia ja harkkorakenteisia seiniä.

SISÄPINNAT

Lattiat

Asuintilojen lattiamateriaalina on parketti. Pesuhuoneessa, saunassa ja erillisessä WC:ssä on lattialaatoitus. Eteisessä on lattialaatoitus.

Seinät

Kuivien tilojen seinät tasoitetaan ja maalataan. Pesuhuoneen ja erillisen WC:n seinät laatoitetaan ja saunan seinät paneloidaan.

Katot

Kuivien tilojen katot ovat valkeita ruiskutasoitettuja. Pesuhuoneen, saunan ja erillisen WC:n katot paneloidaan.

RAKENNUSVARUSTEET

Kalusteet ja varusteet

Asunnoissa on tehdasvalmisteiset kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti. Kalusteet ovat melamiinirunkoisia ja kalusteiden ovet ovat maalattua tai pinnoitettua MDF-levyä. Keittiön työpöytävaloina on yläkaappien alapintaan asennettavat LED-valaisimet. Keittiön työtasot ovat laminaattia. Kaikissa huoneistoissa on tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Kylpyhuoneessa on allas, allaskaappi, peilikaappi, lasinen suihkuseinä sekä seinä-WC. Erillisissä WC-tiloissa on allas, allaskaappi, peilikaappi sekä seinä-WC.

Valaisimet

Asuintilojen kiinteät valaisimet ovat LED-valaisimia.

Kodinkoneet

Electroluxin induktioliesitaso, erillisuuni, integroitu astianpesukone, integroitu jääpakastinkaappi.

TALOTEKNIIKKA JA LIITTYMÄT

Vesi- ja viemäri

Yhtiö liitetään Kaarinan kaupungin vesijohto- ja viemäriverkostoihin. Yhtiössä on asuntokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus.

Lämmitys

Kohteen lämmitys toteutetaan maalämmöllä. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitysverkosto.

Ilmanvaihto

Rakennuksessa on lämmön talteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihtojärjestelmä.

Sähkö

Yhtiö liitetään Carunan sähköverkkoon.

Muut

Kohde liitetään valokuituverkkoon, johon kuuluu kaapeli-tv. Perustajaurakoitsija ei tee operaattoreiden kanssa sopimuksia, vaan asukkaat tekevät ne itse.

MUUTOSTYÖT

Ostajan halutessa muutoksia huoneistossa on hänen otettava mahdollisimman aikaisessa vaiheessa yhteys myyntiä hoitavaan tahoon. Muutoksissa on huomioitava suunnittelu- ja rakentamisaikataulun sallimat puitteet. Oikeus vähäisiin teknisiin muutoksiin pidätetään.

PÄÄURAKOITSIJA

Mangrove Oy

ARKKITEHTISUUNNITTELU

Arkkitehtisuunnittelu Pekka Mäki, Sigge Arkkitehdit Oy

Rakennustapaselostus on tarkoitettu yleisluontoisen tiedon antamiseksi. Rakennusliike pidättää oikeuden vaihtaa rakenteita ja materiaaleja toisiin samanarvoisiin sekä tarvittaessa täsmentää arkkitehtisuunnitelmissa esitettyjä mitoituksia. Oikeus vähäisiin teknisiin muutoksiin pidätetään. Hormien, kotelointien ja alaslaskettujen kattojen paikat ja mitat saattavat muuttua LVISteknisistä seikoista johtuen. Kohde rakennetaan rakennuslupaa haettaessa voimassa olleiden rakentamismääräysten mukaisesti. Tietoa rakentamismääräyksistä ja niiden muuttumisesta saa mm.Ympäristöministeriöstä (www.ymparisto.fi) tai paikallisesta rakennusvalvonnasta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kohteesta!