As Oy Rauman Papinpelto

 

KOTIKERROKSESSA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOHTEEN VUOKRALAISHAKU ON PÄÄTTYNYT

Pian valmiina Ara-vuokra-asuntoja Rauman Papinpellon alueella

Viihtyisälle ja rauhalliselle Papinpellon alueelle osoitteessa Metsotie 3, 26100 Rauma valmistuu pian uusia kerrostaloasuntoja. As Oy Rauman Papinpelto on ARA-rahoitteinen kerrostaloyhtiö, johon vuokralaishaun kautta valitut asukkaat pääsevät muuttamaan syyskuussa 2019.

Kohteessa on 33 asuntoa, 1 – 3 huonetta + kt tai k, osassa asunnoista sauna/parveke,  asuntokohtainen sähkön ja veden mittaus, kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.

Kuukausivuokrahinnat 498 – 774,5 €. Vuokravakuus on 2 kk vuokrasumma. Vesimaksu laskutetaan kulutuksen mukaan ja sähköstä vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.

Nykyaikaisesti sisustettuja pikkukoteja ja näppäriä perheasuntoja on viidessä kerroksessa. Asunnoissa on valittavissa lukuisia erilaisia pohjia, koot 33 m2 yksiöistä 67,5 m2 kolmioihin.

  • Yksiöt 1h+kt 33 m2 (8 kpl)
  • Kaksiot 2h+kt 39 m2 (5 kpl)
  • 2 h+k 40,5 m2 (2 kpl)
  • 2h+kt+s 42 m2 (10 kpl)
  • Kolmiot 3h+k+s 67,5 m2 (8 kpl)

Jokaisella asunnolla on varastotila, joka on sijoitettu asuinhuoneistoa vastaavaan kerrokseen. Talossa on hissi sekä lisäksi väestönsuoja, ulkoväline- ja talovarasto, kuivaushuone, lämmönjakohuone, sähköpääkeskus sekä siivouskomero.

Taloyhtiössä on 24 autopaikkaa, joista 14 autokatoksessa ja varustettu pistorasioilla.

Taloyhtiö liitetään valokuituverkkoon.

Taloyhtiö on savuton. Lemmikit sallittuja.

Tutustu

As Oy Rauman Papinpellon omistaa Länsi-Suomen Asunnot Oy (Y-tunnus  2866007-8).

 

 

Muutot syyskuussa 2019

Asunnot

 

 

Valoisuudella leikittelevä

Papinpelto tarjoaa nykyaikaiset ja tyylikkäät kehykset kodille. Kodissa päävärinä on valoisuutta korostava valkoinen, joka antaa monia mahdollisuuksia persoonalliselle sisustukselle. Parvekkeelta on avarat näkymät ympäröivään luontoon, ja kodissa itsessään on myös käytetty luonnonmateriaaleja, puuta löytyy niin parvekkeelta kuin saunatiloista. Peseytymis- ja saunatiloissa valkoista värimaailmaa täydentävät laattojen antrasiitti ja katon lämmin tervaleppä. Materiaalit ovat laadukkaita ja kulutusta kestäviä, muun muassa siistiä laminaattia, laattaa ja puuta. Papinpellon koti on reilu ja konstailematon, uusi koti vailla remonttihuolia.

Arkkitehtisuunnittelu Sigge Arkkitehdit Oy, Pekka Mäki.

Rauman Papinpelto valmistuu syksyllä 2019 osoitteseen  Metsotie 3, 26100 Rauma.