As Oy Turun Auringonlilja III ja IV

loppuunmyyty

valmistunut

Tervetuloa viihtyisään Liljalaaksoon

Liljalaakson sijainti sopii sujuvaa arkea ja elämää arvostaville. Auringonliljan kodeissa ei tingitä laadusta ja tyylistä.

Auringonliljan yksitasoiset rivitalokodit valmistuvat Turun Liljalaaksoon vuoden 2018 aikana. Myynnissä ovat Tulppaanipolulle viiteen rakennukseen sijoittuvat 3 h-4 h + avok +s, 69 - 86 m2

Tunnetun SAFA-arkkitehti Pekka Mäen suunnittelemat kodit edustavat skandinaavisen luonnonläheistä tyyliä. Näissä kodeissa elämä hymyilee, sillä lähellä on kaikki mitä ihminen voi toivoa.

Auringonliljan kodeissa on hyvä pohja, asunnot ovat avaria ja kaikelle tarpeelliselle on paikkansa. Oleskelutilojen iso lasiseinä tuo sisälle luonnon valoa ja näköaloja vuodenaikojen vaihtumiseen. Olohuoneen jatkeena oleva keittiö ja katettu ulkoterassi antavat sisustuksesta kiinnostuneille paljon vaikutteita ja mahdollisuuksia.

Auringonlilja_III_ja_IV_alue

Kaupungin ja luonnon kainalossa

Auringonlilja ihastuttaa rauhallisuudellaan ja luonnonläheisyydellään. Viihtyisä Liljalaakso on rauhallinen asuinalue, vaikka se sijaitsee liikenteellisesti ihanteellisessa paikassa ja esimerkiksi Turun keskustaan on vain muutama kilometri. Turun alueen parhaat kauppakeskukset, Mylly ja Kuninkojan liikekeskus ovat aivan lähellä.

 

Liljalaakso, Auringonlilja
Kauppakeskus Mylly
Ikea
Länsikeskus
Impivaaran liikuntakeskus
Päiväkoti Touhula
Turun lyseon koulu
Luolavuoren koulu
Päiväkoti Karusellimaa
Lastenpäiväkoti Satunummi
Hepokullan koulu
Jukupark
Impivaaran uimahalli

Haluan lisätietoja kiitos!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
ingman

"Liljalaakso on todella miellyttävä ja luonnonläheinen asuinalue lähellä Turun seudun suosituinta kauppakeskusta ja palveluja. Auringonliljan kodit ovatkin herättäneet suurta kiinnostusta. Suosittelen ottamaan yhteyttä nopeasti, sillä yhtiöiden I ja II kodit myytiin nopeasti loppuun."

Materiaalit

Luonto näkyy kodeissa luonnonmateriaalien käyttönä. Kotien värimaailma on skandinaavisen kuulas, joka antaa vapauksia sisustukseen ja kalusteiden valintaan.

Ladataan virtuaaliesittelyä. Odota hetki...


www.mangrove.fi

Klikkaa tästä tarkastellaksesi virtuaaliesittelyä

Asunnot

 

Kauniissa ja ympäristöä kunnioittavissa kodeissa luonnonvalon pääsee aistimaan oleskelutilojen lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden kautta. Avokeittiön ja olohuoneen muodostamasta viihtyisästä kokonaisuudesta avautuu kulku omalle katetulle terassille.

Asuntojen pohjaratkaisut ovat selkeitä ja tilan tuntua korostavia. Rakennusmateriaalit ja varusteet ovat huippuluokkaa ja pääväritykseltään valkoinen värimaailma antaa mahdollisuuden toteuttaa omia sisustusunelmiaan.  

Jokaiseen asuntoon kuuluu autopaikka ja erillinen puolilämmin varastotila.

Auringonliljassa koet elämän isoja ja pieniä ilonaiheita. Asumisen onnea ja helppoutta, vapautta ilman remonttihuolia.

Luonnollisen skandinaavi

Auringonliljan kotien sisustustyyli on yhtä aikaa lämmin ja viileä. Luonnollista elävyyttä ja lämpöä sisustukseen tuovat puupinnat. Lattioissa on joko luonnonvärinen tammiparketti tai valkolakattu tammi. Työtasoihin voi valita laminaatin tai massiivitammen tai –koivun.

Pesutilojen isot seinälaatat ovat valkoiset ja lattialaattojen värivaihtoja ovat antrasiitti, harmaa tai valkoinen. Keittiöstä avautuvat vapaat näkymät oleskelutiloihin, mikä houkuttaa valitsemaan keittiön kaapinoviin kokonaissisustukseen sopivasti kiiltävät tai mattavalkoiset ovet, tai räväyttämään mustalla. Käyttämällä mustaa huonekaluissa ja pienesineissä sisustukseen saa graafista otetta.

Mangrove-nostojuttu2

Asiakkaamme, uuden kodin ostajan mietteitä

Aluksi katsoimme ainoastaan vanhempia rivitaloja, sillä ajattelimme, ettei uudiskohteeseen ole varaa…

 

Lue koko artikkeli