As Oy Kuninkojan Aava Raisio

loppuunmyyty

valmistunut

Kiinnostavin asuinpaikka Turun seudulla juuri nyt

 

Voiko kätevämmin enää asua?
Valloita Raision yllättävin asuinpaikka

As Oy Kuninkojan Aava Raisio sijoittuu tiiviisti rauhallisen asuinalueen ja aktiivisen kauppakeskittymän saumakohtaan, vihreän ympäristön ja urbaanin elämän rajapintaan. Aavan yksitasoiset rivitalokodit valmistuvat Kuninkojalle Ikean ja Myllyn välimaastoon keväällä 2019. Aavankadulle neljään rakennukseen sijoittuvat saunalliset kolmiot ja neliöt ovat kooltaan 66 - 75 m2 .

Aavan kodeissa on tehokkaat neliöt - ei mitään liikaa, eikä mitään liian vähän. Et maksa hukkaneliöistä. Tilaratkaisultaan kompaktit kodit ovat selkeyttä rakastavan minimalistin ja sisustajan ilo. Täällä pienet arjen asiat sujuvat ilman turhaa krääsää. Tyylikäs kokonaisuus pitää sisällään kaiken haluamasi.

Aavassa aamu sarastaa valoisana. Kodeissa on huoneiston mittainen lasiseinä, avokeittiö ja käytännöllisesti sijoitetut asuinhuoneet. Auringonpaiste herättää naapuruston aktiiviseen päivään. Koti on oma tukikohtasi, josta lähdet ketterästi töihin, kouluun, harrastuksiin ja kauppareissulle. Aavasta saat kodin, joka mukautuu elämäntilanteeseesi.

Katetulla terassilla nauttii yhdessäolosta perheen kanssa ja kotona voi kävellä paljain jaloin vaikka koko päivän.

Parhaalla paikalla ja parhailla palveluilla

Löydä kotisi Ikean ja Myllyn välimaastosta. Aktiivisten ihmisten Aava on lähellä kaikkea haluamaasi ja pääset nauttimaan seudun suurimman kauppakeskuksen palveluvalikoimasta sadoissa eri liikkeissä. Lähistön liikkeissä kannattaa asioida ja bongata vaikka parhaat sisustusideat uuteen kotiin. Aavassa asumisen arki ja liikkuminen on helppoa ja toimivaa. Turun ja Raision keskustaan ajaa hetkessä ja myös Länsikeskukseen pääsee kätevästi.

As Oy Kuninkojan Aava
Kauppakeskus Mylly
Ikea
Länsikeskus
Leijapuiston päiväkoti
Kuloisten päiväkoti
Kuloisten koulu
Uintikeskus Ulpukka
Gigantti
Power
K-rauta
Raision kirjasto

Haluan lisätietoja kiitos!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
ingman

”Nyt on mahdollista napata koti parhaiden palveluiden ääreltä. Aavasta voit hankkia oman viihtyisän rivitalokodin, josta on helppo pistäytyä asioille tai vaikka aamukahville läheiseen kauppakeskukseen. Mangroven kodit ovat tunnettuja selkeästä skandinaavisesta tyylistä, hyvästä suunnittelusta, laadukkaista materiaaleista ja kohtuullisesta hinnoittelusta. Ota yhteyttä, takaamme että yllätämme sinut positiivisesti.”

Materiaalit

Luonto näkyy kodeissa luonnonmateriaalien käyttönä. Kotien värimaailma on skandinaavisen kuulas, joka antaa vapauksia sisustukseen ja kalusteiden valintaan.

Ladataan virtuaaliesittelyä. Odota hetki...


www.mangrove.fi

Klikkaa tästä tarkastellaksesi virtuaaliesittelyä

LOPPUUNMYYTY

Asunnot

Valoisissa kodeissa luonnonvalon pääsee aistimaan oleskelutilojen lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden kautta. Avokeittiö ja olohuone muodostavat kauniin kokonaisuuden, josta on kulku omalle katetulle terassille, myös sisääntulon yhteydessä on käytännöllinen terassi. Jokaisella huoneistolla on autokatospaikka sekä puolilämmin erillinen varastotila.

Asuntojen pohjaratkaisu on tehokas. Tilaa ei tuhlata, mutta kaikelle löytyy paikkansa. Skandinaavisen tyylikkäissä kodeissa on valkoinen värimaailma, mikä antaa hyvän pohjan toteuttaa omannäköinen sisustus. Laadukkaat materiaalit ja kestävät ratkaisut tarjoavat mukavaa elämää ja asumista ilman remonttihuolia.

Luonnollisen skandinaavi

Aavan kotien sisustustyyli on yhtä aikaa lämmin ja viileä. Luonnollista elävyyttä ja lämpöä sisustukseen tuovat puupinnat. Lattioissa on joko luonnonvärinen tammiparketti tai valkolakattu tammi. Työtasoihin voi valita laminaatin tai massiivitammen tai –koivun.

Pesutilojen isot seinälaatat ovat valkoiset ja lattialaattojen värivaihtoja ovat antrasiitti, harmaa tai valkoinen. Keittiöstä avautuvat vapaat näkymät oleskelutiloihin, mikä houkuttaa valitsemaan keittiön kaapinoviin kokonaissisustukseen sopivasti kiiltävät tai mattavalkoiset ovet, tai räväyttämään mustalla. Käyttämällä mustaa huonekaluissa ja pienesineissä sisustukseen saa graafista otetta.