As Oy Helsingin Lusto - Mangrove

Puu kantaa

Loppuunmyyty

As Oy Helsingin Lusto

Neitoperhosentie 3, 00410 Helsinki

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta

Rakentumassa uusia puuasuntoja Helsingin Honkasuolle

Viihtyisälle uudelle Honkasuon puutaloalueelle osoitteeseen Neitoperhosentie 3, 00410 Helsinki on suunniteltu uusia puurivitaloja. 2-kerroksiset asunnot ovat kaksioita ja kolmioita, kooltaan 54,5 mja 75 m2. Asunnot ovat puolihitas-asuntoja ja ne rakennetaan Helsingin kaupungin vuokratontille.

Puolihitas-haku on päättynyt syksyllä 2019 ja vapaina olevat asunnot myydään ilman erillistä hakua.

15 asuntoa / 2–3 huonetta + kt /osassa asunnoista sauna
2 kerrosta / puurakenteisia
Myyntihinnat 72 930 – 90 400 € / Velattomat hinnat 217 900 – 289 900 

Kaksikerroksiset rivitaloasunnot saunalla tai ilman, kaksiot 54,5 mja kolmiot 75 m2. 15 autopaikkaa, joista 7 katettu. Kaikkiin huoneistoihin on esteetön pääsy kadulta ja pysäköintipaikoilta.

LUONNON INSPIROIMA

Puu on kiehtova materiaali. Jokainen puu on yksilö, jolla on luonnon luoma sydän, juuret ja tarina. Puu suojaa ja se tarjoaa turvallisen kodin.

Metsä, puut ja rinne yhdessä. Tuohon kohtaan sopivat puurivitalot. Kahteen kerrokseen, kiipeämään ylös rinnettä. Mustaksi maalattu pystypaneeli ja epäsymmetrinen harjakatto, maanläheinen ja turvallinen tuntuma. Mitä vielä? Lisäksi pieniä pirskahduksia, kuten elämässäkin on. Parvekkeiden ja terassien ja sisäänkäyntien väripinnat pilkuttavat rakennuksen raikkaasti kuin perhosen siiven.

Sisällä vastaan tulvii valo ja oman kodin rauha, sillä puu kantaa elämän ryhdikkäänä ja viisaana. Sen vuosirenkaat kertovat eletystä elämästä ja antavat lupauksen tulevasta puhtaammasta elämästä. Suunnitellaan kestävää tulevaisuutta koti kerrallaan.

Asuinkohteen tiedot

Taloyhtiön nimiAs Oy Helsingin Lusto

OsoiteNeitoperhosentie 3, 00410 Helsinki

ValmistumisajankohtaKesäkuu 2020

Asuntokoot54,5 & 75 m²

Huoneiden lukumäärä2–3 h

Koteja yhteensä15 kpl

Velattomat myyntihinnat217 900 – 289 900 €

TalotyyppiRivitalo

Kerroksia2

MuutaPuolihitas-haku on päättynyt syksyllä 2019 ja vapaina olevat asunnot myydään ilman erillistä hakua.

Ota yhteyttä myyjään

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää vastaavista kohteista?

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

As Oy Helsingin Lusto on puolihitaskohde

Hitas on järjestelmä, jolla tuotetaan kohtuuhintaisia asuntoja Helsinkiin kaupungin rakentamiskäyttöön antamalle vuokratontille. Asuntoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, oikeustoimikelpoinen luonnollinen henkilö. Puolihitas-kohteessa, toisin kuin hitas-kohteessa, jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu. Voit siis myydä puolihitas-kotisi mihin hintaan haluat. Puolihitasyhtiön As Oy Helsingin Luston asunnot ovat edullisempia kuin vastaavat uudet kohteet. Puolihitas-kohteessa hinnan kohtuullistamismääräykset koskevat vain rakennuttajaa eli asunnon ostajat voivat myydä asunnon eteenpäin mihin hintaan hyvänsä.

Puolihitas-haku on päättynyt ja hakulomake on sulkeutunut. Vapaina olevat asunnot myydään normaalisti, ilman uutta hakua. Ota yhteyttä välittäjään, jos olet kiinnostunut Luston puukodeista.

 

Arvioidut vastikkeet

Hoitovastikearvio
5,20 € / m²  / kk (sisältää myös tonttivuokran Helsingin kaupungille noin 2,22 € / m²) Hoitovastikelaskelma sisältää tonttivuokran lisäksi taloyhtiölle normaalisti koituvat kulut kuten isännöinti, kiinteistövero, kaapeli-tv, jätehuolto, vakuutukset ja huoneistojen lämmityksen. Näiden lisäksi arvio sisältää n. 2 000,00 €/v kiinteistönhuoltokuluja. Hoitovastikearvio ei sisällä huoneistojen veden kulutusta, veden lämmitystä eikä huoneistojen sähkölaitteiden käyttöä.

Rahoitusvastikearvio
2,21 € / m² / kk. Arvioitu rahoitusvastike sisältää korkokulut. Arvioitu yhtiölainan korkokustannus on 1%. Taloyhtiö on saanut rahoituspäätöksen, jonka marginaali on 0,95 %. Lyhennykset alkavat arviolta 1,5 vuoden päästä asuntojen valmistumisesta.

Tiedot ja arviot perustuvat ennakkomarkkinoinnin tilanteeseen 18.04.2019 ja voivat muuttua / tarkentua. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen hakijoille.

Rauhallinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet

Lusto sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella, myös omalla autolla matkustaa sujuvasti Kehä I:stä itään ja länteen. Alueen katuverkko liitetään Malminkartanoon ja Myyrmäkeen.

Malminkartanon ja Myyrmäen asemat ovat kävelymatkan päässä. Kehäradan junilla pääsee sekä Helsingin keskustaan että lentokentälle reilussa vartissa.

Honkasuon asemakaavan tavoitteena ovat sujuvat kävelyreitit ja työmatka- ja asiointipyöräilyn tukeminen. Lisäksi alueelle on tulossa useita kävely- ja pyöräilyreittejä ja puistokäytäviä, jotka johtavat myös ympäröiville virkistysalueille ja -reiteille.

Lue lisää Honkasuon alueesta:
https://www.uuttahelsinkia.fi/fi/honkasuo

Lähipalvelut

Alue sopii hyvin myös lapsiperheille, sillä lähellä ovat hyvät palvelut ja vehreä ympäristö. Lähin koulu, päiväkoti ja leikkipuisto ovat Pihkapuistossa kävelyetäisyydellä. Honkasuon alueelle on suunniteltu avattavan päiväkoti vuonna 2022.

Lähellä on Myyrmäen aluekeskusta, josta löytyy kaupallisia palveluita ja monipuoliset julkiset, kulttuuri- ja urheilupalvelut.

Puistot ovat alueelle tunnusomaisia. Keskeisimpänä Perhosniitty, kalliokumpareen ympärille kiertyvä niittypuisto palstaviljelyalueineen, pelikenttineen ja leikkipaikkoineen.

Lähellä sijaitseva Malminkartanonhuippu ympäristöineen tarjoaa mukavia ulkoilumahdollisuuksia.

Lue lisää Honkasuon alueesta:
https://www.uuttahelsinkia.fi/fi/honkasuo

Tilaauutiskirje

Liity uutiskirjelistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme.

Täytä tiedot ja tilaa uutiskirje

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tiedät mitä tapahtuu.