As Oy Raision Kaisla

myynnissä

RAUHOITU LUONNON ÄÄRELLÄ,
valitse kodiksi As Oy Raision Kaisla

As Oy Raision Kaisla

myynnissä

RAUHOITU LUONNON ÄÄRELLÄ,
valitse kodiksi As Oy Raision Kaisla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaukana kiireestä, mutta kuitenkin lähellä kaikkea

As Oy Raision Kaisla sijoittuu pienen matkan päähän Raisionlahden rannasta, rauhalliselle asuinalueelle metsikön reunaan, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Vihreä ympäristö, puut ja niityt, yli lentävät muuttolinnut sekä etäämpänä siintävät telakan nosturit ovat alueen tunnusmerkkejä. Kuivan maan merellisessä kodissa, metsikön reunassa, on hyvä hengittää ja harrastukset alkavat kotipihalta.

Kaislan yksitasoiset rivitalokodit valmistuvat Raisionlahden ja telakan lähimaisemiin osoitteeseen Pellonraivaajankatu 11-13. Kodit sijoittuvat kahteen rakennukseen ja saunalliset kolmiot ja neliöt ovat kooltaan 68,5 – 83,5 m2. Arvioitu valmistumisaika on tammikuussa 2020.

Kaisla on luontoihmisen toiveiden täyttymys. Kotoa pääsee helposti retkeilemään Raisionlahden luontopolulle, lintutornille muuttolintuja bongaamaan tai venesatamaan.

Tilaa tarpeen mukaan - loistava mahdollisuus muokata kodin huonetiloja!

Kaislan kodeissa on joustavasti muuntautuva pohjaratkaisu. Voit muokata neliöstä kolmion ja kolmiosta neliön, elämäntilanteen ja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Koti on aina unelmasi kokoinen, etkä maksa hukkaneliöistä. Koti pitää sisällään kaiken haluamasi ja tilaratkaisuiltaan älykkäät kodit suovat myös sisustajalle paljon vapauksia.

Kaislassa koet auringon sarastuksen, päivän kirkkauden ja iltapäivän lämmön. Kodeissa on avokeittiö, joka sopii ruuanlaitosta ja seurallisesta elämästä nauttiville. Olohuoneesta on helppo siirtyä omalle katetulle terassille ja viherpeukaloille on myös tilaa toteuttaa itseään omassa puutarhassa. Koti on rauhan tyyssija, josta lähdet ketterästi töihin, kouluun, harrastuksiin ja kauppareissulle.

Katso lisää kuvia malliasunnosta galleriasta

Kodin tunnelma henkii luonnon ja meren läheisyyttä

Ajo-ohje: Raision keskustan suunnalta Meri-Nuorikkalaan tultaessa käänny oikealle Kaislatielle ja kerran vielä oikealle Rantatielle, niin saavut Pellonraivaajankadun tontille. Meri-Nuorikkala, Pellonraivaajankatu 11-13

As Oy Raision Kaisla
Kauppakeskus Mylly
Vaisaaren päiväkoti
Varppeen päiväkoti
Friisilän koulu
Uintikeskus Ulpukka
Raision lukio
Kaanaan päiväkoti
Meyer Turku Oy
Raision vierasvenesatama
Metsäaron päiväkoti
Raisionlahden lintutorni

Iltahetki kodissa on onnellista taikaa, joka ei häviä aamun sarastuksessa

Haluan lisätietoja kiitos!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
ingman

”Haluatko elämäntilanteesi mukaisesti muuntautuvan uuden kodin? Nyt se on mahdollista, Kaislassa voit avata yhden makuuhuoneen olohuoneen jatkeeksi, esimerkiksi kirjastoksi tai lasten peuhunurkkaukseksi. Näin saat muokattua neliöstä kolmion tai kolmiosta kaksion, yksilöllisesti tarpeesi mukaan. Kaislan rivitalokodit ovat kohtuuhintaisia ja mukavia. Iso auringossa kylpevä katettu terassi ja oma puutarha viherpeukaloille. Paikka on luontoihmisen unelma, sillä kukapa ei haluaisi ulkoilla merellisissä Raisionlahden maisemissa. Ota yhteyttä ja varmista, että yksi näistä Mangrove-laatukodeista on sinun.”

Muovaa sellaiseksi kuin haluat

Materiaalit

Luonto näkyy kodeissa luonnonmateriaalien käyttönä. Kotien värimaailma on skandinaavisen kuulas, joka antaa vapauksia sisustukseen ja kalusteiden valintaan.

1 ASUNTO VAPAANA

Asunnot

Valoisissa kodeissa on suuret ikkunat ja raikas skandinaavinen tunnelma. Avokeittiö ja olohuone muodostavat kauniin kokonaisuuden, josta on kulku isolle katetulle terassille. Myös sisääntulon yhteydessä on katettu terassi, jossa on hyötytilaa ja sen yhteydessä puolilämmin erillinen varastotila.

Millainen perhe – sellainen koti. Asuntojen pohjaratkaisu on taidokas ja muuntojoustava. Seinän poistamalla olohuoneen jatkeeksi saa esimerkiksi kirjaston. Skandinaavisen tyylisissä kodeissa on valkoinen värimaailma, jota voi jatkaa tai käyttää hyvänä pohjana hyvinkin persoonallisten sisustusratkaisujen toteuttamiseen. Laadukkaat materiaalit, kestävät ratkaisut ja kaukolämpö tarjoavat asumismukavuutta ja kohtuulliset asumiskustannukset.

Oletko kiinnostunut asunnosta, joka on merkitty varatuksi?

Peli ei ole menetetty, sillä voit tiedustella varatun asunnon tilannetta ja liittyä varausjonoon. Millainen ostohalukkuus, sellainen mahdollisuus vaikuttaa paikkaan jonossa.

Vaaleaa ja luonnollista

Kaislan kotien sisustustyyli on skandinaavisen valoisa. Keittiöstä avautuvat vapaat näkymät oleskelutiloihin, mikä houkuttaa valitsemaan keittiön kaapinoviin kokonaissisustukseen sopivasti kiiltävät, mattavalkoiset, harmaat tai mustat ovet.

Käyttämällä mustaa huonekaluissa ja pienesineissä sisustukseen saa graafista otetta. Pesutilojen isot seinälaatat ovat valkoiset ja lattialaattojen värivaihtoehtoja ovat vaaleanharmaa, harmaa ja tummanharmaa.

Arkkitehdin kynästä

SAFA-arkkitehti Pekka Mäki

Uusi Meri-Nuorikkalan alue on inspiroiva. Harvoin pääsee suunnittelemaan koteja alueelle, jossa on niin paljon luonnon tuomia innoituksen lähteitä. Merenlahdessa kahisevat kaislikot, niittyjen ylle laulamaan nousevat leivoset ja aluetta kiertävä aurinko luovat puhtaan suomalaisen tunnelman.

Suunnittelemani kodit ovat samalla tavalla rauhoittavia, valoisia ja puhdaslinjaisia. Elämän vapauksia korostavia. Koska alue tarjoaa niin paljon erilaisia mahdollisuuksia, olen halunnut antaa asukkaille mahdollisuuksia olla elämänsä arkkitehteja ja muovata kodeistaan persoonallisia ja unelmansa kokoisia, juuri elämäntilanteeseen sopivia.

Mietin myös pitkään ulkotiloja, jotta asukkaat voisivat nauttia ulkoilmasta ja alueen ainutlaatuisesta tunnelmasta mahdollisimman paljon. Isot katetut terassit ovat etelään ja länteen ja terassien edustalla on oma puutarha, jossa menestyvät esimerkiksi perennat. Pieni sympaattinen hyötypuutarha tai mansikkamaa voisi myös sopia elämäntyyliin.