As Oy Helsingin Lusto

myynnissä

PUU KANTAA

As Oy Helsingin Lusto

myynnissä

PUU KANTAA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rakentumassa uusia puuasuntoja Helsingin Honkasuolle

Viihtyisälle uudelle Honkasuon puutaloalueelle osoitteeseen Neitoperhosentie 3, 00410 Helsinki on suunniteltu uusia puurivitaloja. 2-kerroksiset asunnot ovat kaksioita ja kolmioita, kooltaan 54,5 m2 ja 75 m2. Asunnot ovat puolihitas-asuntoja ja ne rakennetaan Helsingin kaupungin vuokratontille.

Puolihitas-haku on päättynyt syksyllä 2019 ja vapaina olevat asunnot myydään ilman erillistä hakua.

15 asuntoa / 2–3 huonetta + kt /osassa asunnoista sauna
2 kerrosta / puurakenteisia
Myyntihinnat 72 930 – 90 400 € / Velattomat hinnat 217 900 – 289 900

Kaksikerroksiset rivitaloasunnot saunalla tai ilman, kaksiot 54,5 m2 ja kolmiot 75 m2. 15 autopaikkaa, joista 7 katettu. Kaikkiin huoneistoihin on esteetön pääsy kadulta ja pysäköintipaikoilta.

Tutustu

 

Säästä energiaa elämään

Helsingin Luston kodit pitävät ympäristön puolta, kaikki puusta rakennettavat kodit kuuluvat A-energialuokkaan. Nimi Lusto tarkoittaa puun vuosirengasta ja kodeissa onkin ajateltu rakentamista ekologisesti ja ilmastoviisaasti kodin koko elinkaari huomioiden. Kaikilla rakentamisratkaisuilla pyritään pienentämään hiilijalanjälkeä.

Jo oravat ja linnut ja perhoset tiesivät, että puussa on koti parhain. Helsingin Lustossa puu tarjoaa ryhdikkään kodin ihmisille. Myös siksi Lustossa on niin sympaattinen fiilis. Puupinta on luontevasti suomalaista, rauhoittavaa ja kaunista. Lustossa puu ei sulje pois muita materiaaleja, vaan sallii eri materiaalien käytön rinnakkain.

Tiesitkö?
  • Puu on ainoa uusiutuvaan luonnonvaraan perustuva rakennusmateriaali.
  • Puun käyttö alentaa rakentamisen hiilijalanjälkeä ja ajaa myös tulevien sukupolvien etua. Puutalon hiilijalanjälki voi olla jopa puolet pienempi kuin vastaavan betonisen rakennuksen. Oikeastaan puutalolla on hiilikädenjälki ja vielä tarkemmin tarkasteluna Lustolla on hiilisormenjälki.
  • Puulla saadaan aikaan akustisesti harmonisia tiloja, joissa on myös helpompi hengittää.

1 ASUNTO VAPAANA.

Asunnot

Oletko kiinnostunut asunnosta, joka on merkitty varatuksi?

Peli ei ole menetetty, sillä voit tiedustella varatun asunnon tilannetta ja liittyä varausjonoon. Millainen ostohalukkuus, sellainen mahdollisuus vaikuttaa paikkaan jonossa.

Jos kiinnostuit Helsingin Luston puukodeista, ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asuntojen arvioitu valmistuminen on 6/2020

Hae

As Oy Helsingin Lusto on puolihitaskohde

Hitas on järjestelmä, jolla tuotetaan kohtuuhintaisia asuntoja Helsinkiin kaupungin rakentamiskäyttöön antamalle vuokratontille. Asuntoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, oikeustoimikelpoinen luonnollinen henkilö. Puolihitas-kohteessa, toisin kuin hitas-kohteessa, jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu. Voit siis myydä puolihitas-kotisi mihin hintaan haluat. Puolihitasyhtiön As Oy Helsingin Luston asunnot ovat edullisempia kuin vastaavat uudet kohteet. Puolihitas-kohteessa hinnan kohtuullistamismääräykset koskevat vain rakennuttajaa eli asunnon ostajat voivat myydä asunnon eteenpäin mihin hintaan hyvänsä.

Puolihitas-haku on päättynyt ja hakulomake on sulkeutunut. Vapaina olevat asunnot myydään normaalisti, ilman uutta hakua. Ota yhteyttä välittäjään, jos olet kiinnostunut Luston puukodeista.

Luonnon inspiroima

Puu on kiehtova materiaali. Jokainen puu on yksilö, jolla on luonnon luoma sydän, juuret ja tarina. Puu suojaa ja se tarjoaa turvallisen kodin.

Metsä, puut ja rinne yhdessä. Tuohon kohtaan sopivat puurivitalot. Kahteen kerrokseen, kiipeämään ylös rinnettä. Mustaksi maalattu pystypaneeli ja epäsymmetrinen harjakatto, maanläheinen ja turvallinen tuntuma. Mitä vielä? Lisäksi pieniä pirskahduksia, kuten elämässäkin on. Parvekkeiden ja terassien ja sisäänkäyntien väripinnat pilkuttavat rakennuksen raikkaasti kuin perhosen siiven.

Sisällä vastaan tulvii valo ja oman kodin rauha, sillä puu kantaa elämän ryhdikkäänä ja viisaana. Sen vuosirenkaat kertovat eletystä elämästä ja antavat lupauksen tulevasta puhtaammasta elämästä. Suunnitellaan kestävää tulevaisuutta koti kerrallaan.

Helsingin Lusto

Helsingin Lusto sijaitsee Honkasuolla osoitteessa Neitoperhosentie 3, 00410 Helsinki. Tällä hetkellä navigaattorit löytävät parhaiten perille, kun osoitteeksi laittaa Haapaperhosentie 6, Helsinki. Tästä on lyhyt siirtymä Neitoperhosentie 3:een. Julkisilla liikkuessa sopivat linjat löytyvät HSL:n reittioppaasta, kun käyttää kohdeosoitteena Haapaperhosentietä.