As Oy Raadelman Kuninkaanrinne

loppuunmyyty

valmistunut

Laadukas rivitalo ainutlaatuisessa ympäristössä

 

Kymmenen minuuttia Turun keskustasta. Auto lämpimään talliin. Lenkille merenrantaan. Kaikki tämä onnistuu luonnonläheisessä Raadelman Kuninkaanrinteessä.

Vuoden 2017 alussa valmistuneessa korkean tason rivitaloyhtiössä on kuusi asuntoa 3 – 4 h + k + s + at. Huoneistot ovat kooltaan 63 – 87 m2  ja jokaisen asunnon yhteydessä on runsaasti varastotilaa.

SAFA-arkkitehti Pekka Mäen suunnittelemissa kodeissa on toimivat asuntopohjat ja moderni arkkitehtuuri. Sisä- ja ulkotilat elävät yhteistä elämää, kun avarat sisätilat jatkuvat suurien lasipintojen kautta terassille saakka. Yläkerroksesta johtavat portaat kellariin, jossa on autotalli ja varastotilaa. Yläpihalla on taloyhtiön leikkipaikka.

Raadelman Kuninkaanrinne on asumista parhaimmillaan. Kohde on loppuunmyyty.

kuninkaanrinnep3

Paikka, johon on helppo rakastua

Raadelmasta kulkee kevyen liikenteen väylä aina Turkuun saakka ja alueen lehtometsät ovat kuin luotuja lenkkeilyyn. Alueella on myös leikkipuistoja sekä uimaranta pienvenesatamineen.

 

Arkkitehdin piirrustuslaudalta

“Rakennus on tyyliltään moderni ja skandinaavisen selkeälinjainen. Valkoisine rapattuine julkisivuineen rakennus antaa arvokkaan vaikutelman. Suunnittelussa olen pyrkinyt hyödyntämään luonnonvaloa ja luomaan esteettömät näkymät ympäristöön suurien lasipintojen välityksellä. Sisä- ja ulkotilat elävät yhteistä elämää, kun avarat sisätilat jatkuvat suurien lasipintojen kautta terassille saakka.

Modernin ilmeen ohella olen pyrkinyt käytännöllisiin ja toimiviin ratkaisuihin. Sijainti puiston vieressä, toimivat asuntopohjat ja uusi moderni arkkitehtuuri antavat hyvät puitteet asumiselle. Elämälle riittää tilaa, sillä kellariin sijoittuvat autotalli ja runsaat varastotilat. Kellarista on yhteys yläkerrokseen, ja yläpihalla on taloyhtiön leikkipaikka.
Moderni, selkeä ja arvokas, käytännöllinen ja toimiva, kodikas ja turvallinen. Nämä kaikki ominaisuudet yhdistyvät uusissa Raadelman Kuninkaanrinteen rivitalokodeissa.”

Arkkitehti Pekka Mäki

Materiaalit

Kuninkaanrinteen pintamateriaalit ovat skandinaavisia noudattaen rakennuksen selkeää arkkitehtuuria. Materiaaleissa on vaihtoehtoja valkoisen, harmaan, mustan ja puun eri sävyissä.

As Oy Raadelman Kuninkaanrinne on kuuden asunnon korkeatasoinen rivitalo ainutlaatuisessa ympäristössä.

Kuninkaanrinteen kaikissa asunnoissa on oleskelutiloissa suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Oleskelutilat jatkuvat katetulle terassille, joka on varustettu tyylikkäillä täyslasisilla kaiteilla.

Asuntojen tilat ovat avaria ja selkeitä. Rakennusmateriaalit ovat huippuluokkaa. Valmiita sisustustyylejä on kolme: Black, White ja Nature. Asukkaat ovat myös itse voineet vaikuttaa kotinsa sisustusväreihin ja materiaaleihin.

Jokaisen asunnon sisäänkäynnin edessä on kaksi autopaikkaa, joista toinen on katettu. Asuntoihin kuuluu myös 4 m2 puolilämmin varastotila.

Oma tontti rajoittuu lounais-pohjoissuunnissaan metsäiseen puistoalueeseen, joka takaa oman rauhan ja luonnon läsnäolon.