As Oy Raadelman Kuninkaanlaakso

loppuunmyyty

valmistunut

Tyylikäs kahden talon rivitaloyhtiö

Tammikuussa 2018 valmistunut laadukas rivitaloyhtiö suositulla merellisellä Kaarinan Raadelman alueella. Tunnetun SAFA-arkkitehti Pekka Mäen suunnittelemat kodit edustavat modernia skandinaavista tyyliä.

As Oy Raadelman Kuninkaanlaakso koostuu kahdesta rakennuksesta, joissa kummassakin on 6 avaraa asuntoa, joissa on 3 – 5 h + k + s. Asuntojen pinta-alat ovat 76 m2 – 112,5 m2.

Tyylikkäissä asunnoissa on näyttävä lasijulkisivu, laadukkaat materiaalit ja toimiva huonejako. Esimerkiksi kolmiot on suunniteltu niin, että ne sopivat hyvin erilaisten asujien tarpeisiin - esimerkiksi pienelle perheelle tai pariskunnille, jotka arvostavat rauhallisesti sijoitettua toista makuuhuonetta, joka sopii niin vieras- kuin työhuoneeksikin.

KuninkaanlaaksoaP3

Elävä kulttuurimaisema

Kaarinan Raadelmassa asutaan keskellä kaunista kulttuurimaisemaa, lähellä merta, lehtometsän katveessa. Raadelma sijaitsee vain noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Turusta.

Haluan lisätietoja kiitos!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jaakko

Elämälle riittää tilaa, sillä yhteen tasoon suunnitellut kodin tilaratkaisut ovat selkeitä. Avarat keittiö- ja oleskelutilat jatkuvat katetulle terassille. Viihtyisä terassi ja oma piha ovat täällä arjen ehdotonta luksusta. Täällä on tilaa elää ja harrastaa, seurata lasten leikkejä ja viettää aikaa ystävien kanssa."

- Arkkitehti Pekka Mäki

Materiaalit

Kuninkaanlaakson pintamateriaalit sulautuvat rakennuksen skandinaaviseen arkkitehtuuriin. Selkeät ja luonnonläheiset materiaalit muodostavat harmonisia kokonaisuuksia.

Asunnot

Kuninkaanlaakson asunnoissa oleskelutilojen suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tekevät tiloista neliöitään suuremman oloiset. Viihtyisät oleskelutilat jatkuvat katetulle terassille.

Asuntojen yleisilme on avara ja selkeä. Rakennusmateriaalit ovat huippuluokkaa ja väreihin sekä pintamateriaaleihin voi vaikuttaa mieltymystensä mukaan.

Jokaisen asunnon sisäänkäynnin edessä on kaksi autopaikkaa, joista toinen on katettu. Asuntoihin kuuluu myös 4 m2 puolilämmin varastotila.

Maalämpö ja oma tontti takaavat asumisen huolettomuuden pitäen samalla asumiskustannukset maltillisina.