As Oy Liedon Sepänkoti

loppuunmyyty

valmistunut

Sepänkoti

 

Liedon Ilmarisiin Valkkiaisvuorentie 6:een valmistui syyskuussa 2015 arkkitehti Hannu Vaiston suunnittelema yksitasoinen rivitaloyhtiö As Oy Liedon Sepänkoti, joka koostuu kahdeksasta asunnosta (3h+k+s 76m2 ja 2h+kk+s 56m2).

Rakennusten perustukset ja kantavat alapohjat ovat betonirakenteisia, ja runkorakenteet ovat puuta. Ulkoseinien pintamateriaalina toimii puuverhous.

sepankotip3

Rakennukset sijaitsevat päättyvällä tiellä, ja sen itä- ja eteläpääty rajautuvat metsäiseen Palovuoren alueeseen. Palovuori mahdollistaa asukkaille laajat metsäiset liikkumismahdollisuudet.

 

Asunnot

Asunnot ovat 56 neliön kaksioita ja 76 neliön kolmioita. Jokaisessa asunnossa on oma autokatospaikka. Etupihalla sijaitsevat asuntokohtaiset varastotilat, takapihalla idän suuntaan alaspäin viettävään mäkeen rakennetaan jokaiselle asunnolle tilavat terassit.

Myöskin taloyhtiön yhteisiin tiloihin on haluttu panostaa merkittävästi. As Oy Liedon Sepänkodin pihasuunnittelusta on vastannut hortonomi Hanna Heikkinen. Taloyhtiön yhteiset alueet muodostuivatkin viihtyisiksi ja ympäristöön sopiviksi.